Mah, zakaj kupovati in voziti prazen prostor če ga ne rabiš?men je pa xc60 boljsi od 40ke. kaj vem.
men je pa ta krava čist všeč... tud motorno ni podhranjen čeprav je passat letel kot sneta sekira....nič ne pogrešam tiste konjenice... sem vsaj malo bolj mirn na avtocesti... z pasatom se je blo muka peljat pod 160 ... xc jem gre... ker je krava težka in če ga tiščiš tud požrešn...
xc40 je noro lep.... ga bom za ženkico pršparal pa počakat bo treba da bo elektrificiran...se je razvadla...
A bejži bejži, meni je tudi Q7 boljši od Q5men je pa xc60 boljsi od 40ke. kaj vem.
Zato da zgleda že na meji mesarskega kot bi ti to imenoval in zato da ostale živciraš in sekiraš, bo ok? Seveda, varnost je na prvem mestu, ne samo preračunljivost in "šparanje".Mah, zakaj kupovati in voziti prazen prostor če ga ne rabiš?
To ja pridn pes, pa ne pozabit ji še kartico nastavit
A bejži bejži, meni je tudi Q7 boljši od Q5
Ne bodi žid, vse za ženo...Tebe očitno boli če moreš kartico dat
mene ne...
Itak tisti ki so puni ne debatirajo na forumih kaj se najbolj splača kupit, pač vzamejo taboljše Sicer ne vem koga si repliciral oz. kakšno vezo ima ta tvoja modrost s to temo?Tisti, ki so res puni so ponavadi tiho in o svojem premoženju in imetju ne razglabljajo javno, lizing privatniki pa so "puni" in o tem govorijo na glas. Jih poznam preveč in se mi obrača želodec..