Hja... To pa mene tudi kaj dosti ne zanima... Vsakega kupim z namenom da ga imam dokler ne bo za v preso. Pa mi vedno kaka mala miška na novo brani in se mora zato zajebavati z nakupom novega. Se danes bi bil doma megan 2009, ce bi zadej 3 zici šli. Ergo skrbim zelo lepo, ker bi ga rada čim dlje imela, ne zato, da bo numero 2 zadovoljen. On me bolj malo briga. S sosednje teme, če se spomniš, megana. Šel je za 3k€. Moj pogoj, ker ga moj ni hotel staro za novo dati za drobiž manj, je bil da niti enega klinca ne vidim na dvorišču se zajebavati, pod avto lest, nekaj kao "spretno barantat", ker ga bom samo v Savo zapeljala.
BMK kok je avto vreden pol, ko od bajte gre. Zame nič, zato pa gre... Se manj me briga, kok je sam s seboj zadovoljen z nakupom 2. lastnik.
PS
Takega kot imas ti, ima pa bratranec. Tudi črnega, mu tako lepo paše ta barva. Približno enako afiniteto imam do njega kot do a6. Ali pa 7ke, ali pa range roverja ali pa diskoverija. Pol ma en se x5ke, ki jih sicer nove kupuje. Ima pač budget lahko višje nastavljen kot jaz, pa rabljenega tudi ne povoha. Sej ne rečem, če bo moj hotel svoj avto na tvoj način kupiti, bo najbrž kaki xc90, pa naj ga vozi...meni pa to ne diši. Ga pa z veseljem kupim, ko bom velika pa bogata, pa ga lahko kupim kot zdaj tega za 30k€, brez da trepnem, pa grem po novega v salon. Pa bo najbrž res več od avta kot od novega plebejca... Stara premija pa... Paradoks, imejte ga, če vam to neki pomeni. Zakaj ne?