Pa pees*, res ne vem, kaj vam špila v glavah?? Pa kaj je pomembno, koliko avto zgubi na vrednosti?? Kot je že napisal (mislim da Kalbo) zgoraj, je avto STROŠEK in čisto nič drugega. Kolikšen pa je ta strošek, je odvisno od samega vozila (pa ni samo pomembno, za kako vozilo gre, je odvisno tudi od sreče) in pa od osebne zavesti, koliko pač avto komu pomeni.
Da pa vse skupaj še malce bolj zasolim, če imate na lagerju 20k€, al pa, če se za tolko zakreditirate, bo kaj? (znesek je seveda simboličen, 20k€ itak ni ne vem koliko)
1. lahko denar držite doma, v banki, na borzi
2. lahko kupite avto za 10k€, ostanek pa zapravite za druge prčkarije ali ga ohranite (glej prejšnjo točko)
3. lahko kupite avto za 20k€ in pač ne kupite ničesar več
4. lahko denar zapravite za potovanje
5. lahko ga tudi zapravite za prostitutke ali pa za pijačo (sicer pa imeta skor vsi super duper bejbe doma, pijete pa itak samo Chivas regal)
6. (vpiši po svoji želji)
7. (vpiši po želji svoje/ga drage/ga)
n. (have we done yet?)
Pa koga boli organ, koliko kdo zgubi na vrednosti avta in kaj je bolj smotrno??? Avto je STROŠEK, pa naj bo A ali B, lahko tudi C ali D ...
Če kdo misli, da bom jaz zaradi drugih živel asketsko in se prevažal v Dacii, da bom pred drugimi izpadel "normalen", se pa hudičevo moti. Sebi privoščim malce več, nikakor pa ne več, kot mi dopuščajo finančni okviri ali dana situacija.
Ko srečam sv.Petra mi bo itak jasno, da sem še vedno užival PREMALO, da sem si privoščil manj, kot bi si lahko.
Pod črto, da ne nebulozim še naprej, koliko je nekomu kaj vredno, je stvar osebne percepcije in dokler ne gre z mojega TRR me boli kuhac.