Ste volili?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kdo pa bo zastopil nekoga, ki je največ v življenju dosegel to, da dviga rampe na parkirišču, ostali bolj uspešni so pa zanj zato barabe, kradljivci in ostala golazen?
Kaj pa ti delaš, da si tako uspešen?
In ne, rampa se sama dvihga, jaz samo gumbek pritisnem. Ta zelen. Ta rdeč je pa za dol. Ta črn gumbek pa kadar hočem, da je rampa na pol odprta. Zanimivo ne?
Dej še ti svoje uspešno delo malo opiši!

Višek dneva je vpis v dnevnik prihodov in odhodov
hysterical-1.gif

4let-ka pride prav
aplauz.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne višek dneva je, ko mam malco. Danes sem si kar sabo prnesu malo špeha, fižola, zmesnega kruha, pa čebule. Mam rad to. Veliko energija da taka hrana, saj jo potrebujem, da lahko hkrati gumb tiščim, pa še tebe in ostale kljukce sproti zajebavam. Špeh za malico rad vzamem tudi zato, da z mastnim prstom laže pritisnem na gumb, ki odpira rampo. Prst kar spolzi.
Citat:
4let-ka pride prav
Nisem naredu 4 razrede, ker so glih takrat, ko sem bil v četrtem razredu šolo zažgali. So rekli, da so to zažgali neki bosanci, ker so raje fuzbal špilali kot pa v šolo hodili.
No daj, še ti malo opiši svoje delo v službi!

Večinoma se praskam. Način in intenzivnost je odvisna od zadnje tople kopeli. Poleti več, pozimi manj.
Vmes kaj pomalcam in grem parkrat s sodelavko in sodelavcem na kafe in cigaret v zaprtem javnem prostoru.
Časa mi ostane le še za to da visim na alterju.

Sem pa na koncu dneva zadovoljen, da sem naredil nekaj dobrega za Slovenijo - sem tisti 0,0 promila ki je zaposlen in zbija procent nezaposlenosti.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Lepo.
Ti si živ primer, kako je visoka izobrazba koristna in katera populacija voli rdečo gardo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne ne, si kar prav volil. Levica vam obljublja fuzbal štadion. To je zelo potrebna in nujna naložba.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A seveda. Ljubljana je zarad fuzbala in fuzbalerjev, ki se po večini pišejo na koncu ič, zelo prepoznavna zarad tega. Če neb blo čefurskih fuzbalerjev, ki se za žogo podijo sred Bežigrada, za Ljubljano sploh noben slišal ne bi. To pa to. Zelo importnt zadeva je ta fuzbal.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Niti ne. Mi bi raje, da se Ljubljana v svetu prepozna zaradi gospodarske, ekonomske, kulturne itd... razvitosti, ne zarad Zahovičevih zvitih nog in Katančevih visečih žnablov ter navijaških izgredih, ki so stalnica okol fuzbala.
Ja vem, zdaj boš reku, da tadva nista pri olimpiji.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
v lj so letos do septembra naštel 420 tisoč nočitev, vsako leto pa jo obišče prek milijon ljudi. najbrž ne grejo gledat olimpijo, zahoviča in katanca, k je itak v makedoniji,ampak zadeve, k si jih ti naštel
vem kje te sicer srbi in da te tut hektoliter vode in mila ne bota tega rešila,sam povedat je pa treba v kakšni zablodi ti žviš

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kdo pa je pravi Slovenec???

Prosim razloži mi, ker sem ves žalosten za compom, ker sta mi očitno starša lagala o poreklu.
cry12bpy.gif

to mora vsak sam vedet kdo je slovenc...
tisti ki živijo v Sloveniji in pošteno ne vejo slovenski 100% ne spadajo med slovence.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
povej mi gdaj je bil Jansa obsojen za podkupovanje
in kaksno kazen je dobil?
Janša je bil obsojen pred ljudstvom, v medijih. Obsodili so ga tardeči, mediji pa so ga vrgli javnosti v roke in zobe, da je bil javno linčan.
Kazen za to pa je takšna, da ga ljudje pač niso volili, ker so nasedli rdečkarski špekulaciji in novinarski raci.
To je to in čist preprosto, le analizirat dogodke je treba malo. Veš, politika je ku*ba.
Včasih v starih časih so volitve goljufali tako, da so ponarejali glasovnice, ali premetavali kroglice iz ene škatle v drugo, danes pa volitve goljufajo tako, da si politiki kupijo medije in novinarje kateri bodo delali v prid njih.
Samo prave teme je treba ponujat v predvolilnih soočanjih, pa bodo/te ljudje volili točno tako kot so si novinarji pod diktatom določenih struktur zamislili. Redčkarji so pravi mojstri za to, saj imajo več kot 60let prakse.

se strinjam.
saj pred volitvami so pošiljali zastonj nekatere časopise (npr. Novice) ko je pisalo o kakšni napaki vlade..
In tile mediji so se pol izgovarjali da pošiljajo ker želijo pridobiti naročnike... ja seveda
bonk.gif
nove volilce levice

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
a tono janševih brezplačnikov, kjer se je sds poveličeval ostali pa gazili, si pa pozabil? kako tipično
crazy1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Drži.
A bodo zdaj ko so volitve mimo, še dolgo pošiljali Novice zastonj?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ta brezplačnik ni v ničemer tajil da je desničarski in tudi nikol ni bil plačljiv. Novice so pa kao nacionalni medij, katerga je treba drugač plačat. Samo pred volitvami je zastonj, kadar je kak tak "zanimiv" članek notri.