Jah, Finci pravijo da je Janša skorumpiran. Nemci pa ga primerjajo s Kaczynskim.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Malo poslušaj komentarjer tujih medijev, ki poročajo neprizadeto, nevpleteno in zato nezainteresirano za izid volitev..
Ne vem no...
Jah, Finci pravijo da je Janša skorumpiran. Nemci pa ga primerjajo s Kaczynskim.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Malo poslušaj komentarjer tujih medijev, ki poročajo neprizadeto, nevpleteno in zato nezainteresirano za izid volitev..
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Uporabnik stardec pravi:
Ne vem no...
Kaj ti naj odgovorim? Saj sem ti povedal. Ti se pač bojiš, da bi ti desna vlada uzela tisto, kar si v levi vladi na čuden in skorumpiran način nagrabil. Sicer se jih nebi tako bal in otepal. Videl si, da desna vlada resno misli obračunat z lopovi, da se je nekatere patrone vzelo pod drobnogled in kot kaže si se ti malo ustrašu. Če bi bil ti res tako pošten in delaven nebi hodil na volitve, ker bi se ti je*alo kdo je na vladi .Citat:
Pa nehaj se sprenevedati. Raje odgovori sej se vendar smatraš za vsevednega.-
Kakšen smisel za humor. Pa ti si novi Seinfeld.Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Sedi!
Priden!
Tačko dau!
Na keks!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Videl si, da desna vlada resno misli obračunat z lopovi, da se je nekatere patrone vzelo pod drobnogled
Tako je. Aretacije smo videli v živo in tako je prav. In oobsojenn ni še nihče ker je tožilstvo pod desno vlado delalo dokaj pošteno in ni še nikogar obsodilo brez sodbe in dokazov.Citat:
seveda bo drzalo, saj smo skoraj v zivo spremljali aretacije nekaterih direktorjev in bivsega tozilca,
zgleda, da brez dokazov, kajti do sedaj se nobeden ni bil obsojen
LOL,Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ejejej, kao ste tardeči naivni in neumni. kot da ste od danes.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:Rdeča banda pa je Janšo obsodila podkupovanja
Janša je bil obsojen pred ljudstvom, v medijih. Obsodili so ga tardeči, mediji pa so ga vrgli javnosti v roke in zobe, da je bil javno linčan.Citat:
povej mi gdaj je bil Jansa obsojen za podkupovanje
in kaksno kazen je dobil?
Če si pa volil Kresalko ali pa Golobiča si pa še toliko bolj v temo brcno. Oni so se kao skregal in šli vsak k sebi, zdaj so pa kar naenkrat spet kolegi.Citat:
Kje sem pisal da sem volil Pahorja?