Ste volili?

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Malo poslušaj komentarjer tujih medijev, ki poročajo neprizadeto, nevpleteno in zato nezainteresirano za izid volitev..
Jah, Finci pravijo da je Janša skorumpiran. Nemci pa ga primerjajo s Kaczynskim.

Ne vem no...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Hoho kolk rdečkarjev sem razkuru. Ta čas kar sem se jaz z rampo ukvarjal ste se kar razpisali.
Citat:
Pa nehaj se sprenevedati. Raje odgovori sej se vendar smatraš za vsevednega.-
Kaj ti naj odgovorim? Saj sem ti povedal. Ti se pač bojiš, da bi ti desna vlada uzela tisto, kar si v levi vladi na čuden in skorumpiran način nagrabil. Sicer se jih nebi tako bal in otepal. Videl si, da desna vlada resno misli obračunat z lopovi, da se je nekatere patrone vzelo pod drobnogled in kot kaže si se ti malo ustrašu. Če bi bil ti res tako pošten in delaven nebi hodil na volitve, ker bi se ti je*alo kdo je na vladi .
Nič bat saj boš pršu na vrsto tud ti enkrat.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:

Sedi!
Priden!
Tačko dau!
Na keks!
aplauz.gif
Kakšen smisel za humor. Pa ti si novi Seinfeld.
cheer.gif
Si mogoče razmišljal o karieri v stand-up komediji?
Svaka ti čast.
zmaga.gif

tomaždomicelj.press
crazy1.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Videl si, da desna vlada resno misli obračunat z lopovi, da se je nekatere patrone vzelo pod drobnogled

seveda bo drzalo, saj smo skoraj v zivo spremljali aretacije nekaterih direktorjev in bivsega tozilca,
zgleda, da brez dokazov, kajti do sedaj se nobeden ni bil obsojen

medtem, ko Interpolovo depeso o sumljivih transakcijah pozabijo v predalu
uf-1.gif

in niti ne preverijo suma

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
seveda bo drzalo, saj smo skoraj v zivo spremljali aretacije nekaterih direktorjev in bivsega tozilca,
zgleda, da brez dokazov, kajti do sedaj se nobeden ni bil obsojen
Tako je. Aretacije smo videli v živo in tako je prav. In oobsojenn ni še nihče ker je tožilstvo pod desno vlado delalo dokaj pošteno in ni še nikogar obsodilo brez sodbe in dokazov.
Rdeča banda pa je Janšo obsodila podkupovanja, (Patria) kar tako malo za hec brez aretacije in brez dokazov. Čist tako in glih slučajno tik pred volitvami.
Ejejej, kao ste tardeči naivni in neumni. kot da ste od danes.

Prava lajna si.

duggan_1994_berlin_organgrinderw.jpg

Stardec ti enostavno nerazumeš, da meni nihče ne more nič vzeti ker mi tega nihče ni dal/posodil. Vse je moje, pridobljeno na legalen način.

Tvoje fobije pa zgleda izvirajo iz lastnega strahu. Čakaš da ti Borut pride zidanco, ki ti jo je podarila cerkev nazaj lastninit? Se bojiš za ramparsko službo, ki ti jo je zrihtal fajmošter? Ne razumem

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Jah nevem moji starši so dober živel v komunizmu in njihovi starši in nevem kje je tuki problem. Deda se je fural z BMw-jem lepo pa ni bil v nobeni stranki ampak je bil lepo deloven človek. Komunizem je kul sam vi ste preveč egositični da bi ga razumeli. Pa pol od vas itak neve kaj se je v resnici dogajalo. Pa dobr sej je vseen. Get over it.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Dečko, izdal in začvekal si se. Reku si da si Pahorja volu zato, ker ti ni še nič vzel. Če si svoje imetje pridobil pošteno se ninmaš kaj bat, da ti ga bo kdo vzel.
Jaz se nobene vlade ne bojim, da mi bo kaj vzela, ker je vse, kar imam pridobljeno pošteno. Ti pa se bojiš!
Dokaz, da sem delal pošteno je, ker sem si jaz večino imetja zaslužil pod boljševistično vlado, ki je ne maram, in ki jo ne podpiram. Lahko je nagrabit imetje z nekom, ki v isti rog tulita in ki drug drugega podpirata v svojih dejanjih, tako lopovskih kot poštenih. Ti se izkaži v vladi katero ne maraš, ker tam boš moral prihajat do imetja pošteno, ne z vezami in poznanstvi.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Mulc breber Marxa preden kej govoriš. Komunizem je kul vendar ne tak kot ga mi poznamo kot "komunizem"

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Upam, da bodo 2012 volitve. Nazadnje, ko je bila SD glavna, volitev ni bilo kar 45 let.
grims-1.gif

Amm, si polpismen?

Kje sem pisal da sem volil Pahorja?

Kje sem pisal da sem do svojega prišel pod levičarsko vlado? Vse je bilo pod desničarji, povedal sem samo, da mi nihče ni nič dal oz. pomagal.

Janeza ni bilo naokrog, cerkev pa tudi nič ni dala, samo vzeli bi če bi ponudil prst.
frown-1.gif
Pa dobro naj majo, zgleda je bilo 2000+ let premalo za napolnit shrambe.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
povej mi gdaj je bil Jansa obsojen za podkupovanje
in kaksno kazen je dobil?
Janša je bil obsojen pred ljudstvom, v medijih. Obsodili so ga tardeči, mediji pa so ga vrgli javnosti v roke in zobe, da je bil javno linčan.
Kazen za to pa je takšna, da ga ljudje pač niso volili, ker so nasedli rdečkarski špekulaciji in novinarski raci.
To je to in čist preprosto, le analizirat dogodke je treba malo. Veš, politika je ku*ba.
Včasih v starih časih so volitve goljufali tako, da so ponarejali glasovnice, ali premetavali kroglice iz ene škatle v drugo, danes pa volitve goljufajo tako, da si politiki kupijo medije in novinarje kateri bodo delali v prid njih.
Samo prave teme je treba ponujat v predvolilnih soočanjih, pa bodo/te ljudje volili točno tako kot so si novinarji pod diktatom določenih struktur zamislili. Redčkarji so pravi mojstri za to, saj imajo več kot 60let prakse.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

Kje sem pisal da sem volil Pahorja?
Če si pa volil Kresalko ali pa Golobiča si pa še toliko bolj v temo brcno. Oni so se kao skregal in šli vsak k sebi, zdaj so pa kar naenkrat spet kolegi.
Saj sem reku. Samo v Sloveniji imamo tako sposobne boljševike in njihov podmladek, da znajo vladati v vsakenm režimu. Komunizem, socializem, kapitalizem....ni problema. Vse znajo. Svet tega ne pomni.
Boljševiki pri nas izstopijo iz vlade, oziroma bolje rečeno, pustijo zmagati desnici, samo takrat, kadar mora država Slovenija napravit ali se vključit v kakšen pomemben evropski projekt. Boljševiki vedo, da v evropi nimajo šans zato pustijo, da to opravi desnica. Npr. če omenim samo to. Svet in evropa v času osamosvajanja nas ne bi nikol priznala, če bi imeli na oblasti še zmeraj boljševike. Zato so takrat iz oblasti izstopili, pustili Demos da je zadevo rešil, potem pa so takoj začeli rušiti desničarje. In to zgolj in samo s pomočjo novimarjev in medijev. Kdor ima v oblasti medije, lahko počne kar hoče. To je šola starih komunistov še iz časa NOBja. V bazi20 so imeli za časa NOBja propagandni štab. Brez propagande se ne dobi nobena vojna in brez propagande se ne dobijo nobene volitve. Propaganda igra ključno vlogo pri osvajanju oblasti. In propagando v sodobnem času delajo mediji, med vojno so pa letake trosili.
Tako je to dragi moj. Saj ko boš zrastel boš vedu.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz ne govorim o zaroti, jaz govorim o očeh in to odprtih. Odpri oči, pa boš videl. Dokler mižiš ali si zatiskaš oči, neboš videl.
A se ti res ne zdi, da je zdaj pa res že čas, da se z boljševistično šolo vladanja preneha. A se ti res ne zdi da je to preživelo. pa kje za boga v razvitem svetu maš še to?
Ko sta se ločili Češka in Slovaška so tistim strukturam, ki so toliko let na boljševistični način vladali pri njih, prepovedali 15 let sodelovati v politiki. Pri nas pa to še kar traja in traja in še skoz gledamo iste face kot v času socializma. Pa kaj imajo taki kot so Kučan, Potrč, Anderlič, itd...sploh še za iskat na politični sceni. To so ljudje ki so zajebal vse, zdaj se pa še skoz nekaj napihujejo in svoj podmladek učijo tisto, kar sami ne znajo. Znajo samo prit na oblast.