Evroikrat se mi zdi da več ljudi na svetu vsiljuje demokracijo in kapitalizem kot pa komunizrm pa noben nič ne reče. Nisem ti vsiljeval sam reku sm ti.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Evroikrat se mi zdi da več ljudi na svetu vsiljuje demokracijo in kapitalizem kot pa komunizrm
Saj sem ti že nakajkrat povedal.Citat:
kakorkoli, izvoljeni so na volitvah, demokraticnih,
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
kakorkoli, izvoljeni so na volitvah, demokraticnih,
tudi ti bi lahko volil in dal glas svoji opciji, ampak ne, ti raje udrihas po demokraticno izvoljenih predstavnikih ljudstva in povsod vidis rdeco barvo
se zdi, da so slepe tvoje oci in to ze skorej 20 let
CNN je tudi omenjal WMA v Iraku, kajne? In naenkrat ti grdi Američani nekaj vedo?Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Jah, Finci pravijo da je Janša skorumpiran. Nemci pa ga primerjajo s Kaczynskim.Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Malo poslušaj komentarjer tujih medijev, ki poročajo neprizadeto, nevpleteno in zato nezainteresirano za izid volitev..
Ne vem no...
CNN je omenil, da se ga primerja s Putinom.
Citat:
Uporabnik Maiden pravi:
Stardec ne glumi zdaj nekaj o aferi z Patrijo, ker sta stranki bili izenačeni že pred to afero. Pa Pahor bi zmagal z večjo razliko, če se ne bi toliko že pred volilno kampanjo govorilo o njem. Zakaj? Ker je bil edina alternativa sedanji in prejšni LDS vladi.
Pa v demokraciji bi naj volilci imeli največjo moč odločanja? V Sloveniji žal ni tako!
Pa glih mi, ki nismo šli volit se imamo pravico priotoževat. Mi na volitve ne hodimo zato, ker vemo da kandidati volilcem niso predstavlljeni pošteno in takšni kot v resnici so in po tem takem, vemo kako se bo večinski in povprečen slovenski volilec odloču. Povprečen volilec ne vidi daleč nazaj, zato se pred volitvami zmeraj tistemu, katerega novinarji določuijo, nastavi neko sranje, ki ga bo spodkopalo.Citat:
Ej, dec, ne davi no!
Volit bi šel!
Kdor ne voli, se nima pravice pritoževati.
You had your chance and you blew it !
Kaj ti naj zdaj?
Boš moral pač 4 leta mal potrpeti!