Ste volili?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Evroikrat se mi zdi da več ljudi na svetu vsiljuje demokracijo in kapitalizem kot pa komunizrm pa noben nič ne reče. Nisem ti vsiljeval sam reku sm ti.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
kakorkoli, izvoljeni so na volitvah, demokraticnih,

tudi ti bi lahko volil in dal glas svoji opciji, ampak ne, ti raje udrihas po demokraticno izvoljenih predstavnikih ljudstva in povsod vidis rdeco barvo

se zdi, da so slepe tvoje oci in to ze skorej 20 let

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.797
15.861
113
ja, res je prav tako. rezultati so lepo vidni
crazy1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Saj sem ti že nakajkrat povedal.
Dokler bodo pri nas novinarji in mediji odločali, kdo naj bo izvoljen, jaz na volitve ne bom hodil.
Stardec je pač že nekaj star ter dovolj pameten in ve, da proti burji se scat ne da.
Veš demokracija je lepa beseda ampak narod mora dozoret za demokracijo. In klasičen Slovenec še zdaleč ni zrel za demokracijo, saj je 60 let živel za železno zaveso kjer so ga učili boljševiki iz kumrovške šole komunističnih pravljic.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Po moje si pa ti bil član KP, pa so te ven zabrisali, tako kot tov.Ivana Janšo. Drugače si ne morem razlagati, odkod takšen odpor proti njim.
Hudo te je moralo takrat boleti, da sedaj take klanfaš...to je isto, ko se dedec in baba ločita. Vse živo si zmečeta v face in pereta umazano perilo.
Tvoje obnašanje je zelo podobno.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tud če bi to blo, me ne bi blo sram. Saj sem reku, za poštene komuniste so Goli otok mobilizirali. Pošteni komunisti niso smeli vladati. In če je nek komunist spregledal in izstopil iz partije, to ni nič tragičnega, to je samo pozitivno.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Stardec ne glumi zdaj nekaj o aferi z Patrijo, ker sta stranki bili izenačeni že pred to afero. Pa Pahor bi zmagal z večjo razliko, če se ne bi toliko že pred volilno kampanjo govorilo o njem. Zakaj? Ker je bil edina alternativa sedanji in prejšni LDS vladi.

Pa v demokraciji bi naj volilci imeli največjo moč odločanja? V Sloveniji žal ni tako!

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
a to maš v mislih tut reporterja, express, novi tednik, ognjišče, demokracijo, farške nagovore in pa ankete, k so kazale v prid sds? kukr vem, je zmaga sd za večino presenečenje in bi jo upal napovedat sam največji optimisti, podporo pa je dobila v manj volilnih enotah kot sds. mediji so en klinc odločil, odloču je folk, tut tisti, ki ni šel na volitve.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Ej, dec, ne davi no!
uf-1.gif

Volit bi šel!
Kdor ne voli, se nima pravice pritoževati.

You had your chance and you blew it !
Kaj ti naj zdaj?
Boš moral pač 4 leta mal potrpeti!
roza.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Kak se vam da staregadeca tu nekaj prepričevat ... sej vemo da je doma nekje iz kmetov ter da ni najbol pameten in je pri maši dobu točna navodila kako treba obkrozit.

1bevke.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:

tudi ti bi lahko volil in dal glas svoji opciji, ampak ne, ti raje udrihas po demokraticno izvoljenih predstavnikih ljudstva in povsod vidis rdeco barvo

se zdi, da so slepe tvoje oci in to ze skorej 20 let

Jaz sem dal glas svoji opciji. Vsi vemo da komunizem kot tak kot je bil zastavljen na začrtku ne more delovati v sodobni družbi. Kapitalizem pa oprosti ni enakovreden do vseh.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne ločiš med navodilom z grožnjo in vabilom?

Napaka na vabilu je samo ta, da piše "župnik". Ker župnik je predstavnik RKC, Dori pa je državljan RS.

Pa še narobe so napisali, ni gospod župnik, ampak je tovariš župnik.
wink-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Narobe sem se izrazil, pač mislil sem na to, da bi lahko dobil tudi drugačna "točna navodila" pri maši katera je omenjal xXx...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Gaston pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Malo poslušaj komentarjer tujih medijev, ki poročajo neprizadeto, nevpleteno in zato nezainteresirano za izid volitev..
Jah, Finci pravijo da je Janša skorumpiran. Nemci pa ga primerjajo s Kaczynskim.

Ne vem no...

CNN je omenil, da se ga primerja s Putinom.
CNN je tudi omenjal WMA v Iraku, kajne? In naenkrat ti grdi Američani nekaj vedo?

Koliko novinarjev je bilo umorjeno v Rusiji in koliko v Sloveniji? Kolikšen delež medijev obvlada Putin in kolikšen Janša?

Še en graf, obrazložitev si lahko prebereš tu: http://libertarec.blogspot.com/2008/09/vpliv-brezplanikov-na-medijsko-krajino.html
mediji.jpg

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik Maiden pravi:
Stardec ne glumi zdaj nekaj o aferi z Patrijo, ker sta stranki bili izenačeni že pred to afero. Pa Pahor bi zmagal z večjo razliko, če se ne bi toliko že pred volilno kampanjo govorilo o njem. Zakaj? Ker je bil edina alternativa sedanji in prejšni LDS vladi.

Pa v demokraciji bi naj volilci imeli največjo moč odločanja? V Sloveniji žal ni tako!

V različnih anketah 1 teden pred volitvani je SDS vodil od 15 pa celo do 40 % . Potem se je začela ofenziva in mobilizacija vseh levakom ki so šli volit.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ej, dec, ne davi no!

Volit bi šel!
Kdor ne voli, se nima pravice pritoževati.

You had your chance and you blew it !
Kaj ti naj zdaj?
Boš moral pač 4 leta mal potrpeti!
Pa glih mi, ki nismo šli volit se imamo pravico priotoževat. Mi na volitve ne hodimo zato, ker vemo da kandidati volilcem niso predstavlljeni pošteno in takšni kot v resnici so in po tem takem, vemo kako se bo večinski in povprečen slovenski volilec odloču. Povprečen volilec ne vidi daleč nazaj, zato se pred volitvami zmeraj tistemu, katerega novinarji določuijo, nastavi neko sranje, ki ga bo spodkopalo.
Kandidati v soočanjih morajo dobit enakovredne "kajle", ne pa da se ven vrže neka afera, ki se nanaša na konkretno osebo, ostali pa po tej osebi, katerega afera se dotakne in katere je obdolžen, pljuvajo po njemu. To ni nobeno soočanje, to je zajebavanje pred kamero štrih ali petih, ki s to, kao afero nimajo nič, proti nekom, ki je te afere obdolžen, čeprav brez dokazov.
Če so že Janši v soočanjih kar naprej gnojili s to Patrijo, bi npr, Pahorju, Kresalki al pa Golobiču dali za rešvat pa cigane, Hrvate al pa izbrisane itd...dobro se ve, da se rdeči levici smilijo izbrisani in cigani in da levica hrvatom "prodaja" slovensko zemljo.
Dobro se ve, kdo kaj podpira in kdo so volilna baza nekoga, zato je treba vprašanja postavljat tako, da se zajebava vse kandidate na svojem področju na podoben način, ne samo enga, ostali pa po njemu užgejo.
Igra ali tekma ni poštena, če se nekomu da v roke palco, da tepe po nasprotniku, nasprotnik se mora pa samo z golimi rokami branit.
Kaj češ pol hodit take igre gledat (volit) če pa je zadeva jasna da bo zmagal tisti s palico.

Pa še to. Vsi tisti, ki zdaj tukaj popate neke brezvezne komentarje iz tujine, ki okarakterizirajo Janšo, na drugi strani pa Pahorja, Golobiča, Kresalko itd..... Kdaj boste spregledai? To so komentarji, ki jih piše vsak tujec zase in subjektivno. Pri komkentarjih iz tujine ni pomembno za kakšnega politika ima nek tujec nekoga, ki je naš politik. Naš politik mora bit dober za nas, ne za tujca. Mi vsi imamo Buša za tepca pa vendar ga američani volijo. Pri komentarjih iz tujine je za nas pomembna analizira v kateri se analizira, kaj je nekoga spodneslo ali pa dvignilo, za uspeh ali neuspeh na naših volitvah. Nas ne sme zanimat kakšen se zdi Janša ali Pahor tujcem. To so naši politiki ne politiki tujcev. In po večini tujih komentarjev za neuspeh in poraz desnice omenjajo Patrio. Torej.....
Dvomim, da levičarji zdaj kaj bolj zastopite, pa vendar sem naklofal....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kdo pa bo zastopil nekoga, ki je največ v življenju dosegel to, da dviga rampe na parkirišču, ostali bolj uspešni so pa zanj zato barabe, kradljivci in ostala golazen?
stupid-1.gif