Ste volili?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Jaz računam da morda na naslednjih volitvah še ne, čez 8 let pa ni hudič, da bo tud najbolj neumen slovenc enkrat prišel iz te zaplankanosti.
Če nisi opazil, je pred 4 leti tudi najbolj neumen Slovenec prišel iz te zaplankanosti in volil desno opcijo. Ker se le-ta po mnenju (tudi) "tazaplankanih" ni preveč izkazala, ni več dobila takšne podpore, kar je precej žalostno, saj ponavadi zaplankan narod po štirih letih še ne pogrunta, da je vladajoča garnitura zanič. So bili pač preveč štorasti in nevajeni vladanja, kot slon v trgovini s porcelanom.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
PONEDELJEK :
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Malo poslušaj komentarjer tujih medijev , ki poročajo neprizadeto, nevpleteno in zato nezainteresirano za izid volitev..

TOREK :
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
...Vsi tisti, ki zdaj tukaj popate neke brezvezne komentarje iz tujine , ki okarakterizirajo Janšo, na drugi strani pa Pahorja, Golobiča, Kresalko itd..... Kdaj boste spregledai? To so komentarji, ki jih piše vsak tujec zase in subjektivno.
...
Dvomim, da levičarji zdaj kaj bolj zastopite, pa vendar sem naklofal....
owned2.jpg

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Bolje rdec kot belogardni pristas - torej, da podpiram izdajo in klanje lastnega naroda med 2. svetovno vojno.
Niti na pamet mi ne pade podpret klera, ki rine marsikaj v 3 letne otroke. In s tem podpret padec v srednji vek in zaziganje carovnic na grmadah...
Da ciganskih vil sploh ne omenjam...

jansa se je pokopal sam, svojimi dejanji in dejanji svojih glupih ministrov, patria po moje nima kaj dosti s tem...
cool-1.gif

Volil pa standardno, za nobeno od velikih strank...

Nazadnje urejeno: