Ste volili?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A hočeš reč, da imajo na nacionalni televiziji pravico samo rdečkarji bluzit, Janša pa ne? .
za nacinalko bi lahko rekli, da blo pravzaprav obratno,
Jansa je imel velik besede in dovoljeno mu je bilo precej vec skakanja v besede drugega sogovornika ter voditeljica je bila do njega bolj prizanesljiva kot npr. do Peceta, ki ga je na, mislim da zadnjem, soocanju neprestano prekinjala z vprasanji komu replicira,

npr. Jansi kaj takega ni blo potrebno pojasnjevat

pa seto, na nacionalniki Patria ni bla glavna tema, kot tudi ne tajkuni,...
in na sreco tudi niso odpirali nepomebenih a tebi ljubih tem, kot so cigani, hravaska meja, izbrisani,...., vbistvu teme od katerih je odvisna prihodnost Slovenije
uf-1.gif

vbistu sploh nisi gledu nobenga soocenja in se sedaj tuki kregas sam zato, da ti na sihtu ni dougcajt semizdi

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
kaj, če ga je? edino pravilno, zakaj je pa pohlepen..in drugo leto bo sedel na Dobu, če je kaj pravice na svetu.

Bolj verjamem finski TV, kot pa celotnemu desničarskemu bloku.
Imaš pravico tako misliti in verjeti. Ampak zapore na Dobu ne bodo jutri podrli. Zakaj niso te afere brez dokazi sprožili zdaj, ko je volitev konec? Saj se Patria ni zgodila 14 dni pred volitvami. Če je Janša dobil podkupnino jo je menda že kakšen dan prej, ne pa glih pred volitvami. Kaj pravš?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
za afero se je že vedelo 15 mesecev prej, ampak so depešo skrili v predal, se spomniš? Ta zadeva je pač prišla na dan sedaj, ko so že mednarodni organi začeli negodovat zaradi pasivnosti slo.policije, pa volitve gor ali dol.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Zgleda da si ti gledal druga soočanja kot jaz. Golobiča ni hotel noben prekinit.
Bi pa bilo prav in pošteno, da bi se Janši dalo besedo za vsakim "napadalcem" ki mu je v soočanjih očital patrio. On je bil napaden in obdolžen, ostali pa so kao neprizadeto kozlali po njemu.
Zgledalo je tako, da je pet komadov drug za drugim in vsak svoj odmerjeni čas pljuval in kozlal patrio, Janša pa je imel enak odmerjen čas da vsem petim pove in razloži, da ni blo tako kot so eni rekli. Če je blo razmerje 5 proti 1 bi moral potem dobit Janša seštevek časa vseh petih pljuvalcev in patriašev.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
pa volitve gor ali dol.
Kakopak....
In če bi že blo to res, bi pa v tem času tud že lahko pripravili kakšen dokaz.

Nazadnje urejeno:

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik mario pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kdo pa je pravi Slovenec???

Prosim razloži mi, ker sem ves žalosten za compom, ker sta mi očitno starša lagala o poreklu.
cry12bpy.gif

to mora vsak sam vedet kdo je slovenc...
tisti ki živijo v Sloveniji in pošteno ne vejo slovenski 100% ne spadajo med slovence.

Stari moj, 'stavki', ki si jih ti nametal skupaj imajo s slovenščino približno tolko skupnega, kot stardecovi z logiko, tako da je po tvoji definiciji tudi tvoje slovenstvo vsaj vprašljivo
smirk-1.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
PONEDELJEK :
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Malo poslušaj komentarjer tujih medijev , ki poročajo neprizadeto, nevpleteno in zato nezainteresirano za izid volitev..

TOREK :
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
...Vsi tisti, ki zdaj tukaj popate neke brezvezne komentarje iz tujine , ki okarakterizirajo Janšo, na drugi strani pa Pahorja, Golobiča, Kresalko itd..... Kdaj boste spregledai? To so komentarji, ki jih piše vsak tujec zase in subjektivno.
...
Dvomim, da levičarji zdaj kaj bolj zastopite, pa vendar sem naklofal....
Res bolj malo zastopim. Kaj ti naj odgovorim, ko pa sam z ritjo podreš kar si rokami zidal?
Pa tudi ne spodobi se spravljat na človeka, ki ga že resno demenca daje...

Mojster, veš kaj! Pejt ti lepo v vinograd, vsed se na klopco, poslušaj ptičke in tam uživaj zaslužen mir in pokoj.
nahrung002.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik mario pravi:
to mora vsak sam vedet kdo je slovenc...
tisti ki živijo v Sloveniji in pošteno ne vejo slovenski 100% ne spadajo med slovence. a
hysterical-1.gif

Sem jest vedu da si ti pudl brez rodovnika, ne pa Slovenc!

Sej si priden...
priden.gif

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Jaz samo trdim tisto kar je res. In to je, da so slovenski nacionalni mediji, komercialni pa sploh, skorumpirani do amena in v službi rdeče levice. Sicer bi vodili korektna soočanja na volilni kampanji.
Taka televizijska soočanja kot smo jim priča, niso nič druzga kot boljševistična, rdeča propaganda.
Rosvita Pesek je začela soočenjes tem, da so morali levi povedat kaj je vlada naredila dobrega. Desni pa so morali povedati, česa še niso naredili.

Rezultat:
- Levi so morali hvaliti desne.
- Desni so predstavili svoj predvolilni program

Ta Rosvita je pa res ena težka pra.sica boljševistična, ane? Če bi Janša zmagal bi jo 100% odžagal.
evil.gif

Dej, dec, nehi ga no srat!
Saj te je luštno brati in prav fajn se zabavam ob tem, ampak včasih pa res izpadeš težak tepec. Pa ko bi te vsaj kaj izučilo, ampak ne, ti si trmast ko mula.

Zato boš nadaljeval z nezmanjšano voljo in energijo, ane?
grin1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Res bolj malo zastopim.
Se ti vidi res, da bolj malo zastopiš.
Če bi pozorno bral sem jaz opozoril na to, da tuji mediji komentirajo, kaj je Janšo spodneslo, (torej patria) ne pa kakšen je Janša ali pa Pahor, Golobič, Kresalka itd... v očeh tega ali onega tujca.
Torej, reku sem vam kako so tuji mediji komentirali in analizirali vzrok Janševega padca iz oblasti, ne pa komu je on po značaju ali pa ksihtu podoben.
Citat:
Mojster, veš kaj! Pejt ti lepo v vinograd, vsed se na klopco, poslušaj ptičke in tam uživaj zaslužen mir in pokoj.
Le pejd ti po palco pa hajd na pašo, al pa pejd v vrtec otrokom kakšno pravljico povedat. Tam boš z svojim razmišljanjem lahko glavni. Zdaj majo popoldanski počitek.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ta Rosvita je pa res ena težka pra.sica boljševistična, ane?
Ne, Rosvita pač ne računa, da ste ti in tebi podobni vsi totalni tepci, zato vso debato malo zakamuflira, da za take naivce kot si ti in tebi podoni ni preveč in 100% očitno kam pes taco moli.
Torej Rosvita te ima za manjšega tepca kot se imaš sam.
Pa tud Rosvita ni edina, ali pa sploh ne tista, ki bo odločala kaj in o čem se bo na soočanjih debatiralo. Ona je voditeljica debate ne samo vsebinska kreatorka debate. Ona ima tudi šefa nad sabo.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Pa tud Rosvita ni edina, ali pa sploh ne tista, ki bo odločala kaj in o čem se bo na soočanjih debatiralo. Ona je voditeljica debate ne samo vsebinska kreatorka debate. Ona ima tudi šefa nad sabo.
Za pojem novinarska svoboda verjetno še nisi slišal?
Očitno si se v starem boljševističnem režimu naučil zelo veliko, saj bi z bolj modernimi in demokratičnimi načeli že zgruntal, da je novinar/ka tisti, ki je zasnoval/a in vodi oddajo. To ni vojska ali cerkev.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Po mojem je pa ali bil v partiji in so ga vrgli ven, ali pa ga niso hoteli sprejeti medse da se tako peni proti levim.
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
da je novinar/ka tisti, ki je zasnoval/a in vodi oddajo.
Hja, če je pa tako, je pa pol Rosvita to kar je Gaston povedal.
Sem mislu, da ni Rosvita tega sama zakuhala, ampak če ti praviš, da je, pol naj bo pa tako. Izgled soočanj je enak, pa ni važno, če je to samo Rosvitino maslo al pa, če ji je še kdo pomagal. Sliko na soočanjih to popolnoma nič ne spremeni.

PS: Najbrž je naključje da se noben od novinarjev na teh soočanjih ni hotel dotaknit teme o meji s Hrvaško, o ciganih in o izbrisanih.
Kaj pravš? Naključje pa tako. Noben novinar ni niti za hip pomislu, da bi mogoče malo o tem vprašal.

Nazadnje urejeno:

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
da je novinar/ka tisti, ki je zasnoval/a in vodi oddajo.
Hja, če je pa tako, je pa pol Rosvita to kar je Gaston povedal.
Sem mislu, da ni Rosvita tega sama zakuhala, ampak če ti praviš, da je, pol naj bo pa tako. Izgled soočanj je enak, pa ni važno, če je to samo Rosvitino maslo al pa, če ji je še kdo pomagal. Sliko na soočanjih to popolnoma nič ne spremeni.

Tomideli, dec!

Peskova torej bere vnaprej napisana vprašanja, ki ji jih je napisal Janša ob pomoči B.Grimsa.
Hm... No ja, ni najbolj demokratično, ampak glavno da je uravnotežen medijski prostor in Slovenija sproščena!
cheer.gif

Ane, dec?
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
P.S.: Dejmo, dec! Piš! Da se bomo še mal smejal.
Ti se kar smej, samo tvoj smeh je podoben, kot da ti je nekdo v ksiht prdnu.
Un uporabnik "mhnm", al kaj je že, ki skoz lima neke štosne zmontirane slikce, bi lahko najdu kakšen tak nasmešek, ki bi odgovarjal tvojemu posiljenemu smehu in naivnemu ksihtu.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Tale ima tako ime, da bi človek res pričakoval da bo tak kot hočeš: Grims ->
grims-1.gif

Sicer pa, dec, vsa čast!
Keep Up the Good Work!
zmaga.gif