Ste volili?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Kakopak, zaplankani smo mi, ki smo pogruntal, da je rdeči boljševizem in pomlajeni komunizem preživet. Vi ste pa razgledani, ker še zmeraj te rdečkarje volite.

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ne. Raznašalci novic pač vedo koga so že prepričali.

Čudno, da nisem dobil družine v kaslc
write.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ne. Kradljjivi in smrdljivi komunisti se še niso dovolj nakradli in izsmrdeli. Pač zaloge nakradenega plena se jim/vam praznijo, zato morajo/te spet narabutat za "ozimnico".

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Čudno, da nisem dobil družine v kaslc
Čudno res. Ampak razlaga obstaja.
Družina je pač bolj pošten časopis. Poštenje očitno pri tebi nima mesta.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz nikogar ne zagovarjam. Jaz samo trdim tisto kar je res. In to je, da so slovenski nacionalni mediji, komercialni pa sploh, skorumpirani do amena in v službi rdeče levice. Sicer bi vodili korektna soočanja na volilni kampanji.
Taka televizijska soočanja kot smo jim priča, niso nič druzga kot boljševistična, rdeča propaganda.
Ti in tebi podobni, pa zaradi nezmožnosti razmišljanja s svojo glavo pač nasedate na to rdečkarsko propagando.
Razviti svet je rdečkarstvo že zdavnaj iztrebil, pri nas pa to še zmeraj cveti.
Tako pač je. Jaz nisem kriv temu. Prej ti.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
takih "resnica je samo ena in ta je naša" brezplačnikov je blo več kot samo en, če ni kar vsak teden nov izšel.. novice niso noben nacionalni medij pač pa so čisto navaden dnevni časopis. ga kupiš ali ne kupiš, lahko ga pa tudi dobiš, če se za to odločijo lastniki in to ni blo prvič, da so novice padle v kaslc zastonj. lohka pa kakšno rečemo o vplivu janše na rtv in na delo revije če hočeš. če je kaj nacionalni medij, je to rtv, katero si clo prisiljen plačevat. torej prisilno plačat moram,da pol gledam bluzenje janše in ostalih kurcev. raj mam zastonj novice, če gre že za take debilizme

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Drži, novice so zastonj samo kadar ma levica kaj za povedat.
A hočeš reč, da imajo na nacionalni televiziji pravico samo rdečkarji bluzit, Janša pa ne? No ja, saj maš prav. Tako tudi je.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ne, hotu sem rečt, da je janša z mediji pod svojo roko naredil točno to, kar očitaš rdečkarjem - rtv in delo revije so polne hvalospevov na njegov račun in njegove vlade, vse ostalo je gnoj. s tem da so eni rdečkarji stvari kupil,on pa opleta s tujim kurcem, tudi tvojim
novice si takrat lahko kot vsak dan kupil v trafiki

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ti bi neki rad jaz sem ti pa reku, da to že tko je, torej ne vem kaj bi rad. tardeč hudiček pa pomoje tut ne misl, da turisti v lj prihajajo zarad fuzbala

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Smo vidli ja kako so na soočanjih izbirali teme. Patria je bila en tak hvalospev. In to čez celo kampanjo, kot da ni blo druzga za govort.
Zakaj so na cigane, na mejo s Hrvati in izbrisane pozabili? A je to že rešeno al kaj, da ni blo treba nič o tem povedat?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

Ti ne razumeš. Mi smo vsi nerazgledani levičarski bedaki on ima pa pač prav. Pa ne samo pri tej stvari. Je pač že toliko in toliko let na svetu, da je pač osvojil vse znanje zemeljske oble.
Končno si povedal nekaj pametnega. Kako pa to? A ti je pri fuzbalu mogoče žoga na glavo padla?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Pa ti res misliš, da je patrija pokopala Janeza?
Da. Tako so poročali tudi komentatorji in analitiki tujih televizijskih hiš.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
In kaj, če ga je? edino pravilno, zakaj je pa pohlepen..in drugo leto bo sedel na Dobu, če je kaj pravice na svetu.

Bolj verjamem finski TV, kot pa celotnemu desničarskemu bloku.