Ste volili?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Zakaj sem jaz bogi? Bogi si ti, ki ne znaš s svojo glavo mislit. Še zmeraj hodiš na volitve in voliš to preživelo, zahojeno, boljševistično bando. le kje v razvitem svetu so na oblasti še zmeraj boljševiki?
Je pa treba naše komunistične boljševike res pohvalit. So edini na svet, ki znajo vladat v komunizmu, socializmu in kapitalizmu. In to eni in isti.
A si se mogoče vprašal, zakaj na volilnih soočanjih niso na veliko odpirali tem o ciganih, sosedih Hrvatih in izbrisanih? Zakaj samo Patria?

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Citat:
Uporabnik mario pravi:
Pahor je vredu človek in sposoben,...

Zakaj naj bi bil sposoben? Jaz že v osnovi ne prenašam njegove "politike konsenza" in stvari katere on "vidi in razume drugače". Kaj je do sedaj naredil za Slovenijo in nas, da bi ga lahko oklicali za sposobnega?

Aja, svoje priložnosti še ni imel, da bi se dokazal.
grin1.gif

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Ste volili?
Zakaj le?
Pri nas je izvoljen tisti, katerega določijo novinarji in mediji. Kakršne predvolilne teme in debate se volilcem nastavijo in o čemer se na soočenjih debatira, tako se bo pač naivec volilec odločil. Brezveze hodit na volitve. Je dost bol pametnega dela. Na volitve hodijo samo naivci in bedaki.
Najbolj štihni in zvesti volilci so pa itak volilci iz bivšega boljševističnega režima, torej simpatizerji tovarišša Kučana, pokojnega Drnovška, Jankoviča, Potrča in ostale bolševistične garniture. Volilci teh boljševikov so bili navajeni bit skoz pri koritu, zato se bojijo, da pri koritu ne bodo mogli več bit. Zato bo ta boljševistična raja šla volit, pa magari bo tisti dan brez tople južne ostala.
Desni pol je bolj navajen delat in živet brez privilegij in podkupovanj, zato taki ne hodimo volit, ker se moramo sami brez vez in poznanstev prebijat skozi življenje že ves čas in to smo že navajeni.
Zvesti volilci levega režima so tudi garnitura iz nekdaj bratskih republik in pa Romi. To so dejstva. In teh ni malo.
Nekaj si zapomnite. Ta bivša boljševistična garnitura bo na vladi zdaj, morda še en mandat, potem pa nikoli več. Slovenc rabi dolgo časa, da spozna, kdo ga vleče za nos in kdo mu v resnici krade. In potem gremo na volitve tudi mi, ki čakamo, da bo slovenski boljševistični volilec dozorel, spregledal, novinarje ter slovenske medije pa jemal z rezervo...

S prvimi dvemi stavki se pa popolnoma strinjam - seveda bi dodal , da jih določa lastnik medijev.

In dokler se bodo morali zahvaljevati s podporo tudi neupravičeni prejemniki borčevskih penzij bodo le ti volili isto. Že zmeraj jih je več kot jih je bilo borcev pred 60 le

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

Daj stardec, ne opletaj okrog s temi domobranskimi floskulami. Zgleda, da je tvoj fotr med 2 svet. vojno tudi hodil spat v farovž, podnevi je pa nadlegoval ženske po vaseh na dolenjskem, tko kot ostali beli pajdaši.
Ko si si pa s svojo vratarsko plačo in kreditom, ki ga nikoli nisi odplačal, sezidal hišo in vikend, pa še zidanco nabavil v tistih boljševističnih težkih časih, je pa vse ok a ne? Kar povej, kaj si si privoščil v teh štirih letih črno bele vlade? ne veliko, edino župniku ste kupili novega Audija, pa zvonik ste oblekli v baker..upam da ga bodo cigani dol potrgali
Zakaj si pa ti volil spet boljševistično rdečo bando, ki pa ti itak nič ni dala saj nič nimaš?
Namest, da z smeški kamufliraš svojo naivnost, zadrego in neumnost, raj kaj pametnega napiš! Če zmoreš seveda.
In kakšno razliko ti občutiš, če se z novim Audijem vozi župnik al pa Pahor?

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:

Daj stardec, ne opletaj okrog s temi domobranskimi floskulami. Zgleda, da je tvoj fotr med 2 svet. vojno tudi hodil spat v farovž, podnevi je pa nadlegoval ženske po vaseh na dolenjskem, tko kot ostali beli pajdaši.
Ko si si pa s svojo vratarsko plačo in kreditom, ki ga nikoli nisi odplačal, sezidal hišo in vikend, pa še zidanco nabavil v tistih boljševističnih težkih časih, je pa vse ok a ne? Kar povej, kaj si si privoščil v teh štirih letih črno bele vlade? ne veliko, edino župniku ste kupili novega Audija, pa zvonik ste oblekli v baker..upam da ga bodo cigani dol potrgali
Zakaj si pa ti volil spet boljševistično rdečo bando, ki pa ti itak nič ni dala saj nič nimaš?
Namest, da z smeški kamufliraš svojo naivnost, zadrego in neumnost, raj kaj pametnega napiš! Če zmoreš seveda.
No, s svojim odgovorom si potrdil moje navedbe, da si v svinčenih časih lepo brez truda prišel do premoženja. Kar bi rad v teh časih kar lepo pozabil, zato pa udrihaš čez nekdanjo družbeno ureditev..kako dvolično in hinavsko, tipično za kvazi pobožnjakarje.
Kar imam pa jaz ali nimam, ti ne moreš soditi-kar imam, sem moral kar lepo plačati z kešom, ne z ugodnimi krediti.

Smeški so pa čist na mestu, ampak tvoj odgovor je zanič-tipično demagoški in pljuvaški
tongue-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Seveda je razlika, kdo se vozi. Župniku ste ga kupili za prodajanje megle in vlečenje denarja iz žepov, Pahor se pa zaradi mene naj vozi v letalu, ker smo ga izvolili v upanju, da bo usmeril življenje v Sloveniji na pravo pot. Seveda bo to kar težko, ker so belo-črni dodobra zastrupili odnose in normalno funkcioniranje države.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
A si se mogoče vprašal, zakaj na volilnih soočanjih niso na veliko odpirali tem o ciganih, sosedih Hrvatih in izbrisanih?

LOL, Stardec, samo ti si pa res en velik znalec,

nastel si VSE tezave, ki jih je potrebno odpravit v SLO.
uf-1.gif

vbistvo tipicno, recimo, Jelincicevo nabijanje, ko pa je potrebno povedati kaj o resnih temah pa bolj ko ne tisina alpa neko momljanje

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
No, s svojim odgovorom si potrdil moje navedbe, da si v svinčenih časih lepo brez truda prišel do premoženja.
Saj ne veš kaj blebetaš. Govoriš kozlarije. Če bi jaz do svojega premoženja prišel tako kot trdiš ti, bi šel sigurno na volitve in volil to kar si volil ti, torej rdeče, preživele boljševike.
Nekaklo ne znaš povezat tisto kar napišem jaz in kar napišeš in misliš ti.....mogoče imaš to še posledice iz pranja možgaov ruskega rdečega boljševizma.

Meni ni Janša nič dal. Nič dobrega zame ni naredil in meni se nikjer ne pozna njegovo delo.

Mi je pa vzel veliko olajšav in mi podražil življenje. Na srečo sem v privat sektorju, tako da se mi plača dviguje z inflacijo, v nasprotnem primeru bi ga imel še rajši.

Mi je sicer znižal davke (
hysterical-1.gif
) in hkrati podražil osnovne življenske potrebščine. Revne je naredil malce manj revne (bulšit), sredni sloj pa skoraj revne. Uspeh, ni kaj. Čerkev mu je že skoraj uspelo združiti z državo, pohvalno ni kaj. Plačujemo za cerkveno šolo, prekleta banda zaslepljena. Raje bi stran metal denar.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
ker smo ga izvolili v upanju, da bo usmeril življenje v Sloveniji na pravo pot.
Ti kar upaj! Upaš v podmladek garniture katera pušča ljudi v upanju že 60let.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Meni ni Janša nič dal. Nič dobrega zame ni naredil in meni se nikjer ne pozna njegovo delo.

Mi je pa vzel veliko olajšav in mi podražil življenje. Na srečo sem v privat sektorju, tako da se mi plača dviguje z inflacijo, v nasprotnem primeru bi ga imel še rajši.

Mi je sicer znižal davke ( ) in hkrati podražil osnovne življenske potrebščine. Revne je naredil malce manj revne (bulšit), sredni sloj pa skoraj revne. Uspeh, ni kaj. Čerkev mu je že skoraj uspelo združiti z državo, pohvalno ni kaj. Plačujemo za cerkveno šolo, prekleta banda zaslepljena. Raje bi stran metal denar.
Kaj so ti že Barbika Pahor, Potrč, Kresalka in Golobič dali?

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
morali bi uvesti nov zakon: kdor se ne udeleži volitev: 50€ kazni!

vsakomu ki pride pol kranske klobase, žlico zenfa, dve šniti kruha in Laško, pa bi bila takoj višja udeležba.
nahrung002.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ma sej, v nedelo bi sou na volitve, oddal bi svoj glas,....., vsak steje

zdej pa pravis, da nisi volil in hkrati pljujes po izvoljenih,

pac, mel si moznost vpliva na izzid toda zgleda, da se ti ni lublo podvizat do volisca

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Če bi prebral moj začetni post bi lahko pogruntal zakaj jaz ne hodim na volitve. No pa naj bo zate še enkrat; Ker Slovenski novinarji in Slovenski mediji odločijo kdo bo izbvoljen.
Malo poslušaj komentarjer tujih medijev, ki poročajo neprizadeto, nevpleteno in zato nezainteresirano za izid volitev..

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Nič. Mi pa vsaj niso še nič vzeli.
Kako da ti niso vzeli, saj sodelujejo v družini ki kradejo že 60let. A nič nimaš?Ti pa ne vidiš kaj daleč. Do okulista stopi! pa spomin ti tud peša.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ma sej, v nedelo bi sou na volitve, oddal bi svoj glas,....., vsak steje

zdej pa pravis, da nisi volil in hkrati pljujes po izvoljenih,

pac, mel si moznost vpliva na izzid toda zgleda, da se ti ni lublo podvizat do volisca

Eh, saj po svoje ima prav, da ni šel volit- namreč, za Pahorja noče volit, ker je kao komunist, če bi pa volil za Janšo, je pa isti k*urac, ker so v SDS isto nekdanji komunazerji, samo da so se prefarbali in potuhnili. In začeli hodit k mašam lol..

Maš prav stardec, nisi tolk neumen, kot zgledaš.