Ste volili?

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
morali bi uvesti nov zakon: kdor se ne udeleži volitev: 50€ kazni!

jebemu pa to je največja dolžnost državljana da voli za svojo prihodnost.... pa magari prazen listek odda!

tu se pa v celoti strinjam s tabo.
zato ker tisti ljudje ki ne grejo volit se potem najbolj pritožujejo nad vlado.
levosredinski volilci grejo skoraj vsi volit, s tem da tisti volilci katerim so bližje desnosredinske stranke pa ne grejo, vsaj v našem okolišu je tak.

Če bodo rezultati taki kot so pol bomo pod vladavino starih komunistov. Mogoče pa bodo glasovi po pošti še kaj spremenili. Edino čudno je da je veliko neveljavnih glasovnic
sprasujem se.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Drugače je tako, da so bolj zvesti volilci na desni strani in bolj redno volijo.

Glasovi iz tujine ne bodo nič kaj spremenili. Tudi če SDS dobi relativno večino je zelo malo verjetno, da jim bo predsednik ponudil mandat, ker imajo zelo slabe možnosti za tvorjenje koalicije. Pa tudi glasovi iz tujine niso več tako tipično desni kakor so bili.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ne vem, kaj vam grejo te neveljavne glasovnice v nos? 4 leta nazaj jih je bilo še več, ampak je to tovariš Ivan Janša pozabil. Povsod vidi zaroto,paranoik jedan
bonk.gif
Če je popušil, je popušil..naj se sprijazne, da ima folk dost njega in prisklednikov ..

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik mario pravi:
Če bodo rezultati taki kot so pol bomo pod vladavino starih komunistov.

Moraš se zavedati, da ni vsak ki je proti Janši tudi komunist. In takih je veliko, ki so volili proti SDS alternativa je pa pač levica.... samo spomni se zadnjih predsednišlih volitev, ista zgodba
wink-1.gif

In ja, sem šla volit.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Pahor je vredu človek in sposoben, a kaj ko pa je v stranki starih komunistov.
A ga niste vidli kako slabo je izgledal? A vi nebi če bi mogli proti svojemu prepričanju govoriti.?
Levica je proti SDS-u pa če kaj dobro naredi ali ne.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik Mitzy pravi:
Citat:
Uporabnik mario pravi:
Če bodo rezultati taki kot so pol bomo pod vladavino starih komunistov.

Moraš se zavedati, da ni vsak ki je proti Janši tudi komunist. In takih je veliko, ki so volili proti SDS alternativa je pa pač levica.... samo spomni se zadnjih predsednišlih volitev, ista zgodba
wink-1.gif

In ja, sem šla volit.

ja se zavedam tegavsak ki je proti Janši, kumunist . Samo ne razumem kako potem lahko volite za navečje kumuniste v Sloveniji (SD). Razumem ljudi ki so v času kumunizma dobro živeli, da še zmeraj za njih držijo, a ostalih pa pač ne.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Če je že govora o komunizmu, je Janša daleč večji komunist kot Pahor. Gledano iz negativnega stališča besede "komunist", kot je razbrati iz tvojih postov.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Kak se more kej Boškotu smejat. Noben več ga ne bo "ganjal". Sam ka-ching mu je nardilo pred očmi.
smirk-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
hitro kako njegovo fotošopano slikico narest! Smeji se še komu sam zaradi kakega drugega razloga se ravno Pahorju ne smeji! Zdaj ne bi rad bil v njegovi koži ko se začnejo zakulisne igrice in bo vsak pokazal koliko veliko kolač hoče zase!
grims-1.gif

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Če je že govora o komunizmu, je Janša daleč večji komunist kot Pahor. Gledano iz negativnega stališča besede "komunist", kot je razbrati iz tvojih postov.

ne na pamet
ne-ne-1.gif

Sem rekel da je Pahor kumunist?? NISEM Rekel sem da je SD kumunistična stranka in da Pahor mora ubogati stara strankarske kolege...
A si si ti tudi med njimi ker iz besedila vzameš samo tisto kar želiš
hysterical-1.gif

SD so podprli vsi "stari" komunisti, bivši LDS-ovci ter "južni bratje"
Žal je tak da nas je "čistih" slovencev vedno manj.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Nisem šla volit, ker me bk za vse skupaj... Kdorkoli bi bil, bo isto -a bom mela zdj kej večjo plačo k je zmagu Pahor? Mhm ja, me zanima. Same shit bo k zdj.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Same shit here
smile-1.gif
vsi so isti.

Ko bodo pa pokazali napredek, jim bom pa seveda pokazal tudi jaz svojo podporo. Dokler bodo pa to samo prazne obljube, bodo pa tudi volisca prazna
smile-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kdo pa je pravi Slovenec???

Prosim razloži mi, ker sem ves žalosten za compom, ker sta mi očitno starša lagala o poreklu.
cry12bpy.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ste volili?
Zakaj le?
Pri nas je izvoljen tisti, katerega določijo novinarji in mediji. Kakršne predvolilne teme in debate se volilcem nastavijo in o čemer se na soočenjih debatira, tako se bo pač naivec volilec odločil. Brezveze hodit na volitve. Je dost bol pametnega dela. Na volitve hodijo samo naivci in bedaki.
Najbolj štihni in zvesti volilci so pa itak volilci iz bivšega boljševističnega režima, torej simpatizerji tovarišša Kučana, pokojnega Drnovška, Jankoviča, Potrča in ostale bolševistične garniture. Volilci teh boljševikov so bili navajeni bit skoz pri koritu, zato se bojijo, da pri koritu ne bodo mogli več bit. Zato bo ta boljševistična raja šla volit, pa magari bo tisti dan brez tople južne ostala.
Desni pol je bolj navajen delat in živet brez privilegij in podkupovanj, zato taki ne hodimo volit, ker se moramo sami brez vez in poznanstev prebijat skozi življenje že ves čas in to smo že navajeni.
Zvesti volilci levega režima so tudi garnitura iz nekdaj bratskih republik in pa Romi. To so dejstva. In teh ni malo.
Nekaj si zapomnite. Ta bivša boljševistična garnitura bo na vladi zdaj, morda še en mandat, potem pa nikoli več. Slovenc rabi dolgo časa, da spozna, kdo ga vleče za nos in kdo mu v resnici krade. In potem gremo na volitve tudi mi, ki čakamo, da bo slovenski boljševistični volilec dozorel, spregledal, novinarje ter slovenske medije pa jemal z rezervo...

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Na volitve hodijo samo naivci in bedaki.

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
In potem gremo na volitve tudi mi, ki čakamo, da bo slovenski boljševistični volilec dozorel, spregledal, novinarje ter slovenske medije pa jemal z rezervo...

Bemtiš stardec
hysterical-1.gif

Najpej 'k'maš, potem volt, potem pa nedeljsko kosilo v krogu družine. Ding dong zveni s cerkvenega turna, ko za domačo mizo teče debata, da bomo danes - saj je bog na naši strani - zagotovo zmagali mi.

Bogi si kot moj sosed, ki ga še zdaj ni z bajte. Sem mislil da bo v nedeljo izobesil črno zastavo. Z župnikom sta se pa itak verjetno že skregala
hysterical-1.gif
Ni več razlogov za življenje. O moj bog, kaj so nam storili, banda komunistična, pa tako smo se zavzemali za tretji rajh khmmm. pardon svobodno Slovenijo...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Daj stardec, ne opletaj okrog s temi domobranskimi floskulami. Zgleda, da je tvoj fotr med 2 svet. vojno tudi hodil spat v farovž, podnevi je pa nadlegoval ženske po vaseh na dolenjskem, tko kot ostali beli pajdaši.
Ko si si pa s svojo vratarsko plačo in kreditom, ki ga nikoli nisi odplačal, sezidal hišo in vikend, pa še zidanco nabavil v tistih boljševističnih težkih časih, je pa vse ok a ne?
crazy1.gif