PREPOČASI!!

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sem pa vesel, da je tudi lokalni pijancek na licu mesta izvedel da ni lokalni serif, tudi ce ima najvecji traktor.

kje tocno pise, da je bil pijan in da je bil pijancek? al to policaji kr za vsakega ki noce pihat mislite?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Je kmet in ne živi pretežno od državnih jasli kot policist. Verjetno je nekaj spil. Torej je pijanček, Ker ni širše znan, je lokalni pijanček. Tako to pravično oceni Apollo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zopet grožnje, ah seveda policaju ne smeš nikoli zaupati! Sam nikomur ne skrivam svojih pogledov, vedo da ne maram islama, kar je tudi normalno eni se strinjajo drugi ne, saj smo v demokraciji. Tudi o tem družinskem zakonu sem pred g.župnikom rekel da nisem za referendum. Nismo vsi enostranski kot ti. Če pa že tisto mežnarijo vlačiš je vse zastonj delam pa čist na drugem področju. Lahko tu na forumu najinega znanca povprašaš. Pač danes sem doma jutri delam cel dan, pa v soboto tudi če te že zanima!

Glede policajev pa imam prav spravljate se le na šibke! Za majhne prekrške pridete takoj k bajti, ko pa vas res rabimo vas pa ni!
Kdo pa ti grozi?

Sprasujem te, kaj menis, da bi rekel folk, ko bi prebral tvoje umotvore. Kot naprimer da so srbi v srebrenici slabo opravili in podobno.

Da meznaris je hvalevredno, tega ti nihce ne mece naprej. Naprej ti mecem tvoje neumnosti ki jih pises tu gor.

Tvoje izjave so enostavno neumne. In ne vem zakaj delas takega bebca iz sebe. ce si lahko v zivo normalen, si lahko tudi tu gor in ti ni nihce ne bo tezil.

@pepe
Umik na avtobusno postajalisce z namenom spustiti naprej kolono ni prekrsek. Kdor trdi nasprotno naj prinese placilni nalog, da je nekdo dobil kazen, ker se je koloni umaknil na avtobusno postajo.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Hvala za odgovor. Jaz sicer ne dvomim, da pri policistu zmaga razum, zakaj si šel ustavit na postajo, je pa res, da po mojem zakon govori, da to ne smeš.
Ali se policija kaj ukvarja z drugimi kategorijami prepočasnih voznikov? Še nikoli nisem slišal za primer, da bi koga vsaj opozorili, če je na cesti z omejitvijo 90 km/h sanjal z osebnim avtomobilom z npr 60 km/h in vlekel kolono za sabo.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Hvala za odgovor. Jaz sicer ne dvomim, da pri policistu zmaga razum, zakaj si šel ustavit na postajo, je pa res, da po mojem zakon govori, da to ne smeš.
Ne vem, da bi kateri zakon govoril o tem, da se ne smeš umaknit hitrejšim na avtobusno postajo.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sem pa vesel, da je tudi lokalni pijancek na licu mesta izvedel da ni lokalni serif, tudi ce ima najvecji traktor.

kje tocno pise, da je bil pijan in da je bil pijancek? al to policaji kr za vsakega ki noce pihat mislite?
Potem pa je le psihično nezrel oz. psihično nesposoben za cesto, da če ni nič spil in hkrati odlonil alkotest, povrh vsega pa še fizično grozil policistu...

Ne vem, zakaj bi nekdo odklonil alkotest, če ni nič popil... Torej je logično, da če ne želiš pihat, si ali pijan ali pa cepec.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
joj še en pametn...se pravi če odkloniš alkotest si cepec ali pa pijanec...no ta pa je res dobra...

že res, da zavrnitev ni najbolj bistra ideja, samo odklonitev še zdaleč ne pomeni, da si neumen še manj pa da si pijan

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Ne vem, zakaj bi nekdo odklonil alkotest, če ni nič popil... Torej je logično, da če ne želiš pihat, si ali pijan ali pa cepec.
Ker mu gre teženje policistov na organ?
Medtem ko mafija svobodno okoli hodi?
A ni oni na Ptuju al kje več let posiljeval šolarke, pa mu nič ni bilo?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
@pepe
Umik na avtobusno postajalisce z namenom spustiti naprej kolono ni prekrsek. Kdor trdi nasprotno naj prinese placilni nalog, da je nekdo dobil kazen, ker se je koloni umaknil na avtobusno postajo.
Zakon pravi, da se tam ne smeš ustavit. (prej citiran 65. člen ZPrCP)
45. člen pravi " na prvem primernem kraju umakniti z vozišča"
Nič ne piše, da lahko takrat izjemoma kršiš druge predpise.
Nisem pa pravnik. Mogoče pa je tako.

Nazadnje urejeno:

sass

Guru
1. sep 2007
5.208
848
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
to bo, ja. jaz bom naslednjič zavrnil alkotest, ker naj bi nekdo na ptuju več let posiljeval šolarke, pa mu ni bilo nič.
stein, danes pa imaš bistre
smile-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.208
848
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ali se policija kaj ukvarja z drugimi kategorijami prepočasnih voznikov? Še nikoli nisem slišal za primer, da bi koga vsaj opozorili, če je na cesti z omejitvijo 90 km/h sanjal z osebnim avtomobilom z npr 60 km/h in vlekel kolono za sabo.
pred leti, ko še ni bilo avtoceste LJ-MB, so policaji redno merili v Prevojah. enkrat sva se s svakom peljala proti Trojanam in ker so nama že prej nekateri nasproti vozeči "žmrkali", je svak že na začetku klanca spustil gas in se do policaja pripeljal s kakimi 30km/h (takrat je bila v naseljih omejitev še 60), za nama pa se je seveda naredila kolona. policaj naju je ustavil ter opozoril da tudi prepočasi ne smeš vozit, sploh če se za teboj dela kolona. odnesla sva jo brez kazni, samo z opozorilom.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik sass pravi:
predpis ne govori samo o traktorjih, ampak tudi o takšnih in drugačnih tovornih vozilih. ampak bistvo je v tem, da tista prepoved velja samo za nekaj (večjih) cest, ne pa za vse ceste.

Če pa točno piše "vseh cestah"?

Za vozila iz 2. točke 1. člena te odredbe je vse leto na vseh cestah prepovedan promet ponoči.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
to bo, ja. jaz bom naslednjič zavrnil alkotest, ker naj bi nekdo na ptuju več let posiljeval šolarke, pa mu ni bilo nič.
smile-1.gif
Torej se ti zdi neverjetno, da komu prekipi, ker mu policist teži za malenkosti, medtem ko lopovi prosto okoli hodijo.
Hja, eni imajo bolj debele živce, drugi manj.

sass

Guru
1. sep 2007
5.208
848
113
če človeku prekipi zaradi policajevih malenkosti, kako mu mora prekipeti šele, če mu doma baba preveč teži, če se otroci preveč derejo, če ga na cesti kdo izsili, če kelner pozabi na njegov naročilo, če fuzbalerji nimajo pojma, ...
namig: ni problem v policaju, ampak v človeku

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
joj še en pametn...se pravi če odkloniš alkotest si cepec ali pa pijanec...no ta pa je res dobra...

že res, da zavrnitev ni najbolj bistra ideja, samo odklonitev še zdaleč ne pomeni, da si neumen še manj pa da si pijan

Ampak si kaj, najvecji car ? Ce odklonis preizkus, sledijo predpisane sankcije.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
smile-1.gif
Torej se ti zdi neverjetno, da komu prekipi, ker mu policist teži za malenkosti, medtem ko lopovi prosto okoli hodijo.
Hja, eni imajo bolj debele živce, drugi manj.
Glej frajer, voznja pod vplivom alkohola ni malenkost. Mogoce je malenkost da gres 20 km/h prehitro na AC, mogoce je malenkost da kje pozabis zmigavec dat, voznja pod vplivom alkohola pa to pac ni. Ce se tebi to zdi malenkost imas resne tezave z vrednotenjem svojih dejanj in dejanj okolice.

Poleg tega v nasi druzbi ni normalno, da nekoga na gobec ce ti popustijo zivci.

Danes jih res pokas. Ponavadi si samo tecen v stilu sneckota, dans mas pa vsebinske probleme, ne procesnih.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Sicer o ruških policistih nimam najlepšega mnenja, ampak ko gledam te lokalne traktoriste po kafanah v kakem stanju se nekateri v traktorje bašejo, sem mnenja, da jih še premalo ustavijo. Delanje kolon je pa itak njihov tradicionalni šport.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Sem tvoj odgovor prej spregledal.

Ne vidim logicne razlage, cloveka ki se mu vsa kolesca vrtijo v pravo smer, ki bi odklonil preizkus alkotesta ceprav ni pod vplivom alkohola.

Kot je nekdo napisal zgoraj - ali je pijan ali pa milo receno cuden.

Ce pa ciljas, da je vcasih bolje odkloniti kot pa da bi pred sodiscem bilo navedeno kok si ga mel v riti...ne bo slo. Ce si povzrocitelj prometne nesrece s hudimi telesnimi poskodbami ali smrtjo (torej da bos sel pred sodnika), se ti odreja strokovni pregled za katerega lahko preiskovalni sodnik odredi tudi da se opravi prisilno.