PREPOČASI!!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
lej, jaz vem kaj je razlog njene odpovedi pogodbe o zaposlitvi, ti pa ne.

In ne rop v kresnicah nima z odpovedjo nobene veze.

Cakam da sefa poklices, jutri bi rad po kantah brskal al kaj si mi ze obljubil.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.099
3.158
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Res. Cakam da tisler z gabrovke mojemu sefu pove kaj moram jaz na sihtu delat.

Ta tišler ni čist z Gabrovke pa ne Gabrovčanov žalit
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
ma vem da ma hisno stevilko 1, vas mam pa doma nekje napisano.

Ne sej nocem ne gabrovcanov in ne tislarjev zalit ampak tale mozganski trust je pa sramota za vse skupine katerim pripada.

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Drugače pa ikasant..bolan si če misliš da boš frajer izpadel če me boš uradno izdal (drugič)

aja..sj si ikasant
rolleyes-1.gif

pozabi

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
izdajal? Kdaj in kje pa sem te izdajal? Ne me obtozevat za nekaj kar nisem storil.

Glede sefa pa: ni na zurki ker je v sluzbi. Zdej ce ti sihtu pravis privat zurka pol ok, ampak meni ne deluje da bi blazno zuriral.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Dovoljneo, če te tja pošlje policaj za namen kontrole.
Vprašanje je namenjeno žajblju, debata pa gre o traktoristu, ki je delal kolono, ne o policajskih kontrolah.
Še zmeraj nisi napisal, zakaj se traktorist ali pa tovornjak ne sme umaknit na avtobusno postajo, da spusti ostale naprej.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
V enem izmed prejšnjih postov je napisano, da se tovornjak, traktorist ali katerokoli vozilo lahko umakne na avtobusno postajo, če s tem dejanjem spusti hitrejša vozila (kolono) naprej.
zmaga.gif

Je pa res, da je v tej skropucalasti spam solati, ki jo očitno piše uporabnik, ki sem ga ignoriral (jašata....) težko razbrat in najt tisti post.

Mimogrede, zakaj še modi niso tega v prejšnjem stavku omenjenega uporabnika v tople kraje in še vedno serje po temah
sprasujem se.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Še zmeraj nisi napisal, zakaj se traktorist ali pa tovornjak ne sme umaknit na avtobusno postajo, da spusti ostale naprej.
Zaradi tega, kar je bilo v temi že napisano, pa verjetno nisi razumel.

Zakon pojmuje, da je
47. »ustavljanje« je prehod vozila iz gibanja v mirujoče stanje;

Umikamo se tako, da ustavimo (običajno, ker je kolona dolga).

Potem pa piše:
(4) Ustavitev in parkiranje je prepovedano:
8. na zaznamovanem mestu na vozišču ali na zaznamovani niši, ki je rezervirana za avtobuse ali avtotaksi vozila. Zaradi vstopa ali izstopa potnika je dovoljena ustavitev na postajališču, ki je zunaj vozišča, če s tem ni oviran javni prevoz potnikov v cestnem prometu;

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.510
944
113
Po tej logiki, bi moral tisti tovornjakar, ki ga je policija kaznovala, ker se je izločil iz prometa na avtomusno postajo, samo izapustiti in nazaj vstopiti v kamion in bi bilo zakonu zadoščeno in nebi dobil kazni.

WTF Tele zakone so res pisali Kekci in Zajci z možgani na OFF (od rojstva).

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Zaradi tega, kar je bilo v temi že napisano, pa verjetno nisi razumel.

Zakon pojmuje, da je
47. »ustavljanje« je prehod vozila iz gibanja v mirujoče stanje;

Umikamo se tako, da ustavimo (običajno, ker je kolona dolga).

Potem pa piše:
8. na zaznamovanem mestu na vozišču ali na zaznamovani niši, ki je rezervirana za avtobuse ali avtotaksi vozila. Zaradi vstopa ali izstopa potnika je dovoljena ustavitev na postajališču, ki je zunaj vozišča, če s tem ni oviran javni prevoz potnikov v cestnem prometu;

Piše tudi:
3. na razdalji manj kot 5 m pred prehodom za pešce ali kolesarje.

A potem se moraš ustavit 5m pred prehodom, če pa se ne moreš pa raje povoziš pešca?

Piše tudi:
13. na vozišču ceste zunaj naselja;

In potem pripelješ do zastoja zunaj naselja. A se zaletiš v kolone, ker se ne smeš ustavit?

Drugače pa je fino, da prebereš zakon malo bolj in se stvari razjasnijo. Itak pa že zdrava pamet ti lahko pojasni stvari.
Ti zamenjuješ ustavljanje, ustavitev in parkiranje.

Če se traktor umakne na avtobusno postajo, to ni ne ustavitev in ne parkiranje.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Blablabla
Tule je citat iz te teme, kjer je apollo (glede na to, da je policist, je kredibilna oseba) napisal, da se lahko ustaviš.

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
@pepe
Umik na avtobusno postajalisce z namenom spustiti naprej kolono ni prekrsek. Kdor trdi nasprotno naj prinese placilni nalog, da je nekdo dobil kazen, ker se je koloni umaknil na avtobusno postajo.