Spet napad psa +bonus ženske z vilami

jest5

Guru
18. avg 2007
25.927
-8.633
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Tale psička je izgledala po TV izjemno prijazna
hysterical-1.gif

Ja, tiger tudi izgleda zelo prijazno po TVju. Taka lepa, lena muca, ki kar prosi, da jo počohaš

jest5

Guru
18. avg 2007
25.927
-8.633
113
Klošarček, po tvoje bi morali dati cucku eno veliko kost, lastnico potrepljati po rami, starega pa še malo pretepsti?

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ka pa ves, mogoc je bil kak sitn stardec in se je
najprej pesu, pol pa se babi snelo

kak znas bit pa ti objektivn,
kr splosno ugibanje

Raje zgnij v Bruslju, tu te ne rabimo.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
in spet so vse čefurji krivi hahahaah cccc... mal Bruslja nam pa res ne bi škodilo, vsaj, da bi nas malo zaplankanosti rešilo.

ps a je človek, ki se piše npr. PAVKOVIČ, po veroizpovedi rimokatolik, pradedku (po očetovi strani, da ne bo pomote) je bilo ime Janez - tud čefur? No, zihr nima 700 letnih slovenskih korenin kaj pravite?

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Babi je treba napisat kazen, ker psa ni imela na povodcu, ve se kako se sprehaja psa!
Pasja reakcija je pa normalna, ne vem zakaj se zgražate.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
grin1.gif

Jaz samo vem, da čez 100 let ne bo znal nihče več slovenske besede, če bodo prevladali taki napredni liberalni junaki.
crazy1.gif

In na šihtu prav z užitkom govorim s Hrvatom slovensko, me prav nič ne briga, če me oni debelo gleda, češ, kaj se pa to reče. Boste se že naučili, gamat. Oni obklani pa ... če si upa tako ravnodušno govoriti na slovenski televiziji srbohrvaščino (al kaj nej bi že tisto bilo) in se predstavlja kot slovenski državljan, ma si ne zasluži zastojn zdravljenja pri nas. S tem najbolj pokaže, kakšen odnos ima do države, v kateri živi. In njihova aroganca, nacionalizem, ravnodušnost, agresivnost nas bodo zgleda nekoč pogubile.

Evrokrat,
ko ne boš več kot poscana miš sikal iz Bruslja, ko boš živel in dihal s svojo državo, takrat se lahko oglašaš, do takrat pa stfu. Lahko nam pa narediš vsem uslugo, zrihtaš ene 50 avtobusov, natrpaš vse te južnjake not in jih odpelješ v Bruselj. Če jih boste tam radi gledali, super, pri nas jih nočemo!

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.925
-383
113
sam kloshar, dej še enkrat preberi članek, pa si delaj zaznamke po stavkih, kaj se v določenem stavku dogaja!

boš dobu drugačno zaporedje dogodkov, kot si ga ti opisal. Edino če se STA (Slovenska Tiskovna Agencija - vir, po katerem si spraševal) moti. Lepo piše, kdo je šel mimo koga prej, kdo je prvo koga napadel...

In ja, tole babo bi bilo treba dat v psihiatrično bolnico. Pes se mi ne zdi dost kriv, ker je bil itak naščuvan proti njemu! Eni so res tok zaščitniški do svojih psov, da bi tud ubil unga k se recimo samo brani in ga udari. Zihr bi ji pa mogl dat prepoved imeti domače živali!

Kolega je enkrat sprehajal svojega labradorca, in se sreča z enim k ma eno zverino, praktično sosed, 300m stran od njega živi, poznata se tko na videz. No, in una zverina kr neki napade tega labradorca in kolega valda brani svojega psa tko da s pasom (un plastičen za navijat) udari uno zverino po glavi. In lastnik od zverine lepo še njega okol kepe s pestjo, kao, kaj mi tepeš psa... Matr, tak je tud mal čudn a ni??

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Pes je napadel šele po tem, ko se je vnel spopad med lastnico in čefurjem. Dejte prosim drugič vsaj preverljive zgodbe limat, ker ta je napisana čisto v stilu "Bogi čefurček, ubit lastnico in njeno kruto rottweilersko pošast". Tale psička je izgledala po TV izjemno prijazna, je pa jasno, da je morala malo obdelati strica, če že ni razumela kaj ji je govoril in če ga je tepla že njegova lastnica. Tako da dragi moji pametnjakoviči, pes NI prvi napadel! Najprej sta se zbombala teta in čefur, šele potem je vskočil še pes.
hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ksz

Na stran s tem, da je tip južnjak, to tu ni važno, baba mora bit kaznovana že zato, ker je pes prosto tekal okrog in napadel mimoidočega.Če ga je res napadla z vilami, pa seveda tudi kazenska ovadba zaradi tega napada.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
seveda mora biti! ampak to ni osamljen primer. v primeru napadov bulmastifov al kaj so ze bili... lastnica se zmeraj veselo okoli teka, psi so na presolanju ze tretje leto zapored (ne spomnim se vec tocno). namesto, da bi pse postrelili, lastnico pa vsaj zaprli v polje. ampak ne, ker je cigo o tem ze spet pise ves klincev 24 ur in ostala golazen.

zdaj cakam, da mu drzava podari 30k eur za dusevne bolecine, kot v zadnjem primeru neuravnovesenih pijancev, ki so se sli potapljat v HE
bonk.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kot rečeno, tip ima v bistvu srečo, da je prišlo tudi do fizičnega kontakta z lastnico, ker v Sloveniji je še evdno tako, da se precej bolj resno obravnava, če nekdo nekoga pretepe, kot pa če ga pes ugrizne.Ugriz psa je v Sloveniji še evdno obravnavan kot neka nesreča zaradi višje sile.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:

Radovljica - Naj bo na začetku zapisano, da je v celotni zgodbi verjetno najmanj kriva rotvajlerka Kaja, ki pa je nedvomno bila povod za hud pretep med 32-letno Zdenko Cvikl in 72-letnim upokojencem Draganom Rakiničem, oba sta iz Radovljice, ki se je zgodil v nedeljo okoli 13. ure pri železniški progi v Radovljici.

Sprehajalec Dragan pogosto naredi dolg sprehod (bil je operiran in mu to koristi) tudi mimo vrtičkov ob železniški progi. Vrtičkarji imajo ograjene vrtove, ob enem pa je tudi prebivališče korenjaške psičke Kaje, ki je last Zdenke Cvikl. Ko se je sprehajalec približal vrtičkom, je opazil neprivezanega psa in po Draganovi različici se je potem zgodil napad nanj: "Lastnica me je prostaško ozmerjala, ko sem jo opozoril, da je pes neprivezan. Brcnila me je in podrla na ograjo, nato pa napadla z vilami, ki jih je imela v rokah. Zadela me je v glavo, medtem pa me je napadel tudi pes, ki sem se ga branil s sprehajalno palico. Izpulil sem vile in stekel, na srečo niso bili daleč policisti, ki sem jim izročil vile, s katerimi bi bil lahko tudi precej huje ranjen. Sam sem imel psa, nikoli ne dražim psov, a sem se te velike psice ustrašil, bes lastnice pa je bil resnično hud in fizični napad name silovit," trdi ranjeni 72-letni upokojenec iz Gradnikove ulice v Radovljici, žena Zofija pa nam kaže dolg spisek poškodb, ki jih je utrpel med napadom. "Navadno gre še z enim prijateljem, ki pa je bistveno slabšega zdravja, ker okreva, in ta se zagotovo ne bi mogel braniti," pravi Zofija. Dragan pa dodaja še eno neverjetno podrobnost: "Na istem sprehodu sem s proge potegnil moškega, ki je nosil z vrta zelenjavo in ni slišal vlaka, ker je naglušen. Če ga ne bi potegnil, bi ga zbil vlak," pripoveduje mož, ki ima številne poškodbe po glavi in rokah, kjer ga je grizla tudi psica.

"Prišel je izzivat in pretepat psa, nato se je zgodilo, kar se je. Trdim, da si je večino poškodb zadal sam, jaz sem bila izzvana. Nima kaj hoditi tu mimo, to je naša parcela," trdi lastnica psice Kaje Zdenka Cvikl. Tudi ona je bila lažje poškodovana v obračunu. Da pa je lahko nevarno biti v bližini vrtička Cviklovih, je skusil Dnevnikov novinar. Ob fotografiranju (takrat še ni bilo jasno, ali gre za istega psa, ki je bil vmešan v spopad) je namreč povprašal moškega, ki je s psom odhajal na sprehod, ali je bil ta pes udeležen v spopadu. Mlajši moški (lastnica Kaje je potrdila, da je njen brat) je nato silovito zgrabil novinarja za roko in najprej skušal priti do fotoaparata, pozneje pa je zahteval, da novinar (vse skupaj se ni dogajalo na zemljišču Cviklovih) takoj zbriše vse fotografije. Novinar se je umaknil, napad pa prijavil na PP Radovljica, ker se je vse zgodilo brez slehernega opozorila in je obstajala nevarnost, da bo Kaja ob pogledu na vse skupaj znova posegla vmes.

Policisti bodo Cviklovo kazensko ovadili zaradi povzročitve hude telesne poškodbe, vsa zgodba pa znova izpostavlja ravnanje človeka z živalmi in možne posledice: "Vesel sem, da sem preživel," trdi 72-letni Radovljičan.

vir: Dnevnik.si

Glede na gornji članek, ki je očitno veliko bolj podroben in popoln kot tista pavšalna novica iz STA je človek najprej nekaj siknil. Po njegovih besedah je lastnico "opozoril"... potem je pa pač dobil, kar mu je namenila. In to, kar mu je namenila vsekakor ni bilo prav a psica pri vsem skupaj ni čisto nič kriva, saj je le branila lastnico (pes ne loči kdo napada in kdo se brani).

Drugič naj bo človek lepo tiho in naj se briga za sebe. Pri posnetku (včeraj pri poročilih) me je zmotilo to, da človek niti malo ni trudil govoriti slovensko. In on je Radovljičan... če ji je v nekem tujem jeziku sikal na njeni zemlji (saj psica naj bi bila na njenem vrtu) potem tudi lastnico razumem, da se je spravila nanj (le vile bi morala pri tem "pozabiti".

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Glede na gornji članek, ki je očitno veliko bolj podroben in popoln kot tista pavšalna novica iz STA je človek najprej nekaj siknil. Po njegovih besedah je lastnico "opozoril"... potem je pa pač dobil, kar mu je namenila. In to, kar mu je namenila vsekakor ni bilo prav a psica pri vsem skupaj ni čisto nič kriva, saj je le branila lastnico (pes ne loči kdo napada in kdo se brani).

Drugič naj bo človek lepo tiho in naj se briga za sebe. Pri posnetku (včeraj pri poročilih) me je zmotilo to, da človek niti malo ni trudil govoriti slovensko. In on je Radovljičan... če ji je v nekem tujem jeziku sikal na njeni zemlji (saj psica naj bi bila na njenem vrtu) potem tudi lastnico razumem, da se je spravila nanj (le vile bi morala pri tem "pozabiti".

Jap, prasec en rekel je lastnici naj priveže rotvajlerja. Kako si drzne.

Citat:
Ob fotografiranju (takrat še ni bilo jasno, ali gre za istega psa, ki je bil vmešan v spopad) je namreč povprašal moškega, ki je s psom odhajal na sprehod, ali je bil ta pes udeležen v spopadu. Mlajši moški (lastnica Kaje je potrdila, da je njen brat) je nato silovito zgrabil novinarja za roko in najprej skušal priti do fotoaparata, pozneje pa je zahteval, da novinar (vse skupaj se ni dogajalo na zemljišču Cviklovih) takoj zbriše vse fotografije.

Pa si ti prebral do konca članek, ki si ga prilepil?

Neuravnovešena družina.
bonk.gif

Nazadnje urejeno: