PREPOČASI!!

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
haha, tisti ki so proti pedofilom so pedofili. bravo
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
haha, tisti ki so proti pedofilom so pedofili. bravo
smile-1.gif
Ne odgovarjaš na vprašanja, ker nimaš pametnega odgovora in argumentov. Pa se je lažje spravljat na osebno diskreditacijo sogovornika, in brez dokazov pisat da laže.
Sicer pa veliko sprašuješ glede na dejstvo, da sam na moja vprašanja ne odgovarjaš.

A boš sedaj izjemoma odgovoril na moje vprašanje iz prejšnje strani? :
Citat:
No vprašanje zate, ko si tolk pameten.
Če je Janez zastonj downloadal 30 let star pedofilski film (npr. emule, torrenti...), ga shranil na disk in ga pogledal, a je to kaznivo ali ni? in če je kaznivo, koliko je za to predvidena kazen?
Boš zmogel odgovor al bo tko kot ponavadi?

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
po synthmanovo:
ni kaznivo ker mi je tako povedal sosed od mojega prijatelja Jožeta, s kateri redno popivava v lokalni gostilni in bentiva čez policijsko državo Slovenijo, čeprav pomena samega izraza "policijska država" ne poznava.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
po synthmanovo:
ni kaznivo ker mi je tako povedal sosed od mojega prijatelja Jožeta, s kateri redno popivava v lokalni gostilni in bentiva čez policijsko državo Slovenijo, čeprav pomena samega izraza "policijska država" ne poznava.
Ni me presenetilo, da ti odgovor spet ni šel izpod prstov.
Kaj je policijska država si pa ponovno tu preberi, če si od zadnjič že pozabil. Če boš seveda razumel, zadnjič namreč očitno nisi.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
lol tale napol napisan hrvaški zmazek ni vreden pol kozarca mrzle vode, če že hočeš operirati s podatki potem vsaj ponudi članek ki je malo daljši od 10ih vrstic. recimo tu imaš podrobno opisan pojem policijske države, če boš le tega tudi prebral, boš vsaj približno vedel kaj policijska država pomeni. evo link http://en.wikipedia.org/wiki/Police_state

MobiSuxGuru

Pripravnik
6. nov 2008
119
0
16
končno neki pametnega od naših plavčkov
Dons me je traktorist skor zgazil na prehodu za pešce. Je še na gas stopu in zašprintal proti men, grrr. Pa čez 50 m se je pa itak mogu stavt, ker je bla kolona. Cepci na kubik teli kmetje.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.510
944
113
Sicer ne poznam konkretne situacije.

Ampak pešči ne hodite po prehodu za pešce kot, da traktor ni naložen in da mu delujejo bremze.

PS Ni isto ustavit avto in traktor.

PPS nekaterim traktorjem bremze niso delale niti ko so bili novi. DEUTZ-Torpedo Rijeka je bil že tak primer.

PPPS Lahko dobite napis na nagrobniku "Imel je prednost"