Spet napad psa +bonus ženske z vilami

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.771
548
113
42
povsod malo
Ja in če je bosanc v vsakem kraju jih je dost.
Briga mene kdo je kermu j*bal mater z vso žlahto vred.
Taki nevarni psi bi mogli bit stalno na ketni ali pa v pesjaku. Jasno da je napadal saj je mislil, da je napadel člana kardela in je odreagiral kot ima v nagonu.

Moj sosed je imel rotvajlerja in ga je ves čas mirno vzajal nič napadalen še jaz sem ga na sprehod peljal z nagobčnikom seveda in potem se je en dan psu enostavno strgalo in je pogrizel lastnika ko mu je dal hrano.
Take pasme so namerno vzgojene za napad/čuvanje in to ni enako, kot če bi imel čivavo doma.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.649
6.706
113
pri taščici
Ga ni in ga ne bo prebral, ker on več ve kot bosanc, napadalka, pes, radovljičani, novinarji in priče skupaj. Da to vse zve, samo bere tale topic-vsako peto vrstico, od tega vsako tretjo besedo v vrstici....

Grem se še jaz mal nastavit... rabim $, polomljen pa sem že mal....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Moj sosed je imel rotvajlerja in ga je ves čas mirno vzajal nič napadalen še jaz sem ga na sprehod peljal z nagobčnikom seveda in potem se je en dan psu enostavno strgalo in je pogrizel lastnika ko mu je dal hrano.

Verjeno je rotvajler vidu, da imajo na vratih napisan srbski priimek.... čist prav je naredu kuža. Kaj pa išče čefur po sloveniji
smirk-1.gif

Klošar... dej kontrolirej se. Nič čudnega, da folk postran štajerce gleda, če je prevelika koncentracija takih k si ti pr vas
crazy1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Ja in če je bosanc v vsakem kraju jih je dost.
Briga mene kdo je kermu j*bal mater z vso žlahto vred.
Taki nevarni psi bi mogli bit stalno na ketni ali pa v pesjaku. Jasno da je napadal saj je mislil, da je napadel člana kardela in je odreagiral kot ima v nagonu.

Take pasme so namerno vzgojene za napad/čuvanje in to ni enako, kot če bi imel čivavo doma.

Predno pišeš bedarije preberi cel članek in se pozanimaj o dejstvih glede pasem in si ne "poenostavljaj" zadev.
Pes nebi napadel, če ženska nebi napadla in, tip nebi udaril tudi ženske. Pri vsem tem je normalno, da je pes odreagiral - ni pa pes napadel, saj ga v tem primeru nebi ugriznil za roko (dlan).

Proti bosancem/neslovencem nimam čisto nič. Da se pa niti malo ne potrudijo prilagoditi okolju v katerem živijo je pa žalostno. Kaj bi se oni učili slovensko, če vsi Slovenci razumemo po njihivo. Tako razmišljanje je obsojanja vredno. Ne vem zajah se vsi "bosanci" lahko v nemčiji naučijo nemško. In potem jih osebki kot si ti še zagovarjajo.
priden.gif
not

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
190
63
Ce je zensko udaril, je pes preprecil nov Trust oz. Global.
Nisi bil zraven in ne mors vedet, lahko, da je krical, da ji bo pobil otroke... Pa se kak noz slucajno, vse je mozno.
smirk-1.gif

Zanima me zgodba kakega ocividca...

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Stardeca pogrešam, mogoče zaradi ugrizov ne more uporabljati miške in tipkovnice?