Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Žešæi ste samo do prvega droga, ki vam odtrga glavo, potem pa robčki pa vse drugi krivi...Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
merdzo je žešæi tip......, jaz ga ne bi žalil....
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Da je enemu glavo utrgal pa še robčke je potreboval?
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Da je enemu glavo utrgal pa še robčke je potreboval?, robčke vi nucate, ko ga objokujete, ker je nič kriv podelal...
Citat:
Uporabnik gregor pravi:
Zlati, kaj se tebi še ni zgodilo, da je nekdo preprosto potegnil pred tebe, ko si bil 10 metrov do njega? To, o čemer ghibli piše?
Ma ne z motorjem, z dokaj visokim avtom (lada niva) sem bil, ko je direkt skočil pred mene, preprosto pripeljal se je iz avtoceste brez da bi počakal in pogledal levo-desno.
Ali pa se pelješ z motorjem kot zadnji v koloni za avti, na stranski cesti nekdo čaka, si prešteje aha še štirje avti in bo fraj, tisti trenutek ko je avte štel, te ni opazil, potem pa tako samo še gleda kdaj bodo njegovi štirje mimo, in potegne pred tebe.
Tist, ki pa še joka, da so ga izsilili, priletel je pa 100+ čez naselje...to je pa druga zgodba.
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
fanta, te zadeve prosim ne javno. Zadeva je še v postopku...
lp
Citat:
Uporabnik zlati pravi:
Citat:
Uporabnik gregor pravi:
Zlati, kaj se tebi še ni zgodilo, da je nekdo preprosto potegnil pred tebe, ko si bil 10 metrov do njega? To, o čemer ghibli piše?
Ma ne z motorjem, z dokaj visokim avtom (lada niva) sem bil, ko je direkt skočil pred mene, preprosto pripeljal se je iz avtoceste brez da bi počakal in pogledal levo-desno.
Ali pa se pelješ z motorjem kot zadnji v koloni za avti, na stranski cesti nekdo čaka, si prešteje aha še štirje avti in bo fraj, tisti trenutek ko je avte štel, te ni opazil, potem pa tako samo še gleda kdaj bodo njegovi štirje mimo, in potegne pred tebe.
Tist, ki pa še joka, da so ga izsilili, priletel je pa 100+ čez naselje...to je pa druga zgodba.
Maš prav, saj je tudi ta možnost, konec koncev, v avtu ali na motorju se nam lahko pripeti. Želim povedat, da pa vseeno lahko marsikaj preprečimo, ali pa tudi pospešimo, stopnja rizika je tudi odvisna od nas samih.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ta debata ne bo nikoli končana. Motoristi bodo vedno zatrjevali, da jih avtomobilisti izsiljujejo, avtomobilisti bodo vedno zatrjevali, da motoristi vozijo prehitro. Oboje je res in oboji imajo prav.
Če se peljem z motorjem in če me 500 avtomobilistov ne izsili, potem pa me izsili 501., je slaba tolažba, da me prvih 500 ni. In obratno. Ko se Stardec ali Timecop peljeta z avtom, in vidita divjaškega motorista, ne bo nič pomagalo, da sta prej videla normalno vozeče (čeprav Stardec takega motorista še ni videl).
Citat:
merdzo je žešæi tip......, jaz ga ne bi žalil....
Citat:
Merđo je zaj ebanc. Peezda ti taxsisti iz štacijona vsi pištole nosijo al pa batino.
Citat:
Žešæi ste samo do prvega droga, ki vam odtrga glavo, potem pa robčki pa vse drugi krivi...
Citat:
Ah tovariš....temu pa res ni tako....jaz sem videl merđota v akciji.....zajebana scena...., če mu pa res odtrga glavo, potem pa ne bi bil več žešči....
Citat:
a se spomiš lani, ko je malo za hec zaprašil v zrak sredi štacjona, kako sem se smejal....narod se je pa prec sklanjal.....
Citat:
Nehi uni so res takoj paniko zagnali pa policijo klicat pa ne vem kaj Ampak med taxiji je skoz na polpozišnu se mu ne upajo težiti
Citat:
A se ti spomniš ko je unmu ki je iz sinom taksist na štacijonu zobe zbil pa je še sinko začel neki težit da bo bando poklical pa ne vem kaj.. Kako se je to končalo na koncu? A so prišli banda al je bila prpa?
Citat:
Pa tis i že slišal za tak primer? Da je enemu glavo utrgal pa še robčke je potreboval?
Citat:
Ni uspel bande poklicat....merđotu se je kar dobro odpeljalo....pubec je obležal, potem je prišla murija in so nekaj popisovali....jaz sem se raje umaknilll, ni dobro biti popisan.....
Citat:
robčke vi nucate, ko ga objokujete, ker je nič kriv podelal..