PREPOČASI!!

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
joj še en pametn...se pravi če odkloniš alkotest si cepec ali pa pijanec...no ta pa je res dobra...

že res, da zavrnitev ni najbolj bistra ideja, samo odklonitev še zdaleč ne pomeni, da si neumen še manj pa da si pijan
Zakaj je torej problem pihat, če nisi nič popil?
@stein
tovrstno bojkotiranje pihanja ne prinese drugega kot težave, ker ne rešiš s tem popolnoma nič.
Ðizs, je nekaj biserov danes v tej temi...
bonk.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
ksz

Sicer o ruških policistih nimam najlepšega mnenja, ampak ko gledam te lokalne traktoriste po kafanah v kakem stanju se nekateri v traktorje bašejo, sem mnenja, da jih še premalo ustavijo. Delanje kolon je pa itak njihov tradicionalni šport.
Torej si z našega konca? Ker tule so biseri iz centra države, ki poznajo tukajnšnjo situacijo boljše kot lokalci...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Glej frajer, voznja pod vplivom alkohola ni malenkost. Mogoce je malenkost da gres 20 km/h prehitro na AC, mogoce je malenkost da kje pozabis zmigavec dat, voznja pod vplivom alkohola pa to pac ni. Ce se tebi to zdi malenkost imas resne tezave z vrednotenjem svojih dejanj in dejanj okolice.

Poleg tega v nasi druzbi ni normalno, da nekoga na gobec ce ti popustijo zivci.

Danes jih res pokas. Ponavadi si samo tecen v stilu sneckota, dans mas pa vsebinske probleme, ne procesnih.
Nikjer nisem trdil, niti omenil, da je vožnja pod vplivom alkohola malenkost.
Preostanek sporočila, ki si ga izpeljal iz te napačne predpostavke, ne bom komentiral.

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
joj še en pametn...se pravi če odkloniš alkotest si cepec ali pa pijanec...no ta pa je res dobra...

že res, da zavrnitev ni najbolj bistra ideja, samo odklonitev še zdaleč ne pomeni, da si neumen še manj pa da si pijan
@stein
tovrstno bojkotiranje pihanja ne prinese drugega kot težave, ker ne rešiš s tem popolnoma nič.
bonk.gif

Kot prvo kupi avto..naredi izpit ..prevozi najmanj pol milijona kilometrov..nato PAMETUJ!!!!

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
@pepe
Umik na avtobusno postajalisce z namenom spustiti naprej kolono ni prekrsek. Kdor trdi nasprotno naj prinese placilni nalog, da je nekdo dobil kazen, ker se je koloni umaknil na avtobusno postajo.
Zakon pravi, da se tam ne smeš ustavit. (prej citiram 65. člen ZPrCP)
45. člen pravi " na prvem primernem kraju umakniti z vozišča"
Nič ne piše, da lahko takrat izjemoma kršiš druge predpise.
Nisem pa pravnik. Mogoče pa je tako. [/quote

Sj tud policaji točno NE VEDO zakone...bog jim oprosti

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Je kmet in ne živi pretežno od državnih jasli kot policist. Verjetno je nekaj spil. Torej je pijanček, Ker ni širše znan, je lokalni pijanček. Tako to pravično oceni Apollo.

podeželski polcaji NISO TEGA mnenja...ljubljana je pač ljubljana...

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sem pa vesel, da je tudi lokalni pijancek na licu mesta izvedel da ni lokalni serif, tudi ce ima najvecji traktor.

kje tocno pise, da je bil pijan in da je bil pijancek? al to policaji kr za vsakega ki noce pihat mislite?

Tako so jih učili v šoli.....

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Policaji se spravljate le na šibke, kje so ovadbe zoper KK, MS, ZJ....Najbolje je stati na ravnini in keširat denar, ali pa male ribe preganjati!

Prvo zacni kaj resnega delat potem pa komentiraj delo kogarkoli drugega. Cudak ekstremisticni.

Mislis da bo lokalni zupnik presenecen ko prebere par tvojih najbolj sktremnih prispevkov tu gor? Pa farani ko izvedo koga imajo med seboj?

Apolo--a je slučajno GROŽNJA????? opa bato ..tako se pa ne bomo šli!!!

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ko bos ti osvojil se kaj drugega kot tiscanje dil v stroj, bos ugotovil, da so na nogometnih stadionih policisti posebne policijske enote, ki s specialno enoto nimajo nic skupnega.

Sem pa vesel, da je tudi lokalni pijancek na licu mesta izvedel da ni lokalni serif, tudi ce ima najvecji traktor.

Lokalni pijanček (po tvojih strokovnih besedah) naredi toliko dela in zaslužka s svojimi rokami v enem mesecu kakor ti V VSEM CELEM SVOJEM ŽIVLJENJU.

PS.. jst lahko tvojem šefu rečem da boš šel kante za smeti pregledovat...tukaj sem jst sto procenten....če še ne veš
grims-1.gif

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

A je normalno če kriminalistka sodeluje s tipom ki je ubil poštno uslužbenko v kresnicah? Po novih podatkih (niso še uradni) Ni bila polcajka sama pri skrivanju morilca
grims-1.gif
ŠE NE VEŠ apoolo?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

@stein
bonk.gif

Kot prvo kupi avto..naredi izpit ..prevozi najmanj pol milijona kilometrov..nato PAMETUJ!!!!
Glej, na tvoj primitivni nivo se ne bom spuščal, rekel bom le to, da če ne bi bilo takih telet v naši državi, bi država mnogo boljše funkcionirala...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Glej, ne kapiraš. Tu ti pa jaz ne morem pomagat, ker nisem v tej branži, boš moral it na kak drug naslov...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Čestitam, si prvi ki si je tole zaslužil...

Aja, predhodnega posta ne vidim, vidim le tale napis...
priden.gif

1316894-blok.jpg

Priponke

• 1316894-blok.jpg
    1316894-blok.jpg
    33,3 KB · Ogledi: 98

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ko bos ti osvojil se kaj drugega kot tiscanje dil v stroj, bos ugotovil, da so na nogometnih stadionih policisti posebne policijske enote, ki s specialno enoto nimajo nic skupnega.

Lokalni pijanček (po tvojih strokovnih besedah) naredi toliko dela in zaslužka s svojimi rokami v enem mesecu kakor ti V VSEM CELEM SVOJEM ŽIVLJENJU.

PS.. jst lahko tvojem šefu rečem da boš šel kante za smeti pregledovat...tukaj sem jst sto procenten....če še ne veš
grims-1.gif
Komaj cakam hahahaahahaha.

Res. Cakam da tisler z gabrovke mojemu sefu pove kaj moram jaz na sihtu delat.

Pa spostujem poklic tislarja. Sam ti mu sramoto delas.

Modi kokr vem se bananim userjem tudi alterje pobana, tko da ne vem kaj cakate.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

A je normalno če kriminalistka sodeluje s tipom ki je ubil poštno uslužbenko v kresnicah? Po novih podatkih (niso še uradni) Ni bila polcajka sama pri skrivanju morilca
grims-1.gif
ŠE NE VEŠ apoolo?
Da bos enkrat zaprl svoj kljun:

Ta gnoj babe je ze pred tem dogodkom bil v paci, na vesti ima bistveno tezje stvari kot te ki jih ti stalno meni meces pod nos. Ampak kljub temu, da mi obljubljas, da bos mojemu sefu rekel naj kante pregledujem, ocitno ne ves nic drugega razen tega da je imela stike s tem roparjem.

Ja babo je treba lincat. ampak ne le zaradi tega ropa ampak ostalih stvari.

No zdej pa mi sefa poklici in mu naroci kaj naj jutri delam hahaha.