Hotel sem povedat, da eno storitev dvakrat plačaš.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
in tam te pozdravi potem avtomehanik al kaj si hotel s tem povedat?
Hotel sem povedat, da eno storitev dvakrat plačaš.Citat:
in tam te pozdravi potem avtomehanik al kaj si hotel s tem povedat?
Mu poberejo vse tudi če pelje 30km/h po svojem pasu. In je skoncentriran na vožnjo, ne na okoliške hiše.Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Bogi pošteni delavski razred, pač spije kako pivo ali dve preveč in gre pošteno domov, mogoče so tudi hiše v naselju pri 120 na uro zanimivejše kot pri 50, grdi grdi policisti pa ga ustavijo in mu poberejo vse kaj ima!
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Nedko ima pa res globoke frustracije, po vsej verjetnosti še iz otroštva, da je tako nastrojen proti policiji.
Poglej. Pravila "igre" so jasna. Če se jih držiš, se ti denarnica sigurno ne bo spraznila. Če jih pa kršiš in kršiš jih zavedno, potem pa pričakuj ukrep (če se te "ujame").
Pa ne mi sedaj o ponarejanju in goljufanju s s strani policistov, ker to v 99 % primerov ne drži. Seveda so "gnila jabolka," kot v vsaki (večji) organizaciji in je prišel skozi sito izbire, vendar ti lahko zatrdim, da so (smo) slovenski policisti ljudje z visoko stopnjo integracije. Za skoraj vse moje sodelavce in kolege ti lahko rečem, da so vsi več ali manj ljudje na mestu.
Sedaj me lahko popljuvaš kolikor pač hočeš ...
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Mu poberejo vse tudi če pelje 30km/h po svojem pasu. In je skoncentriran na vožnjo, ne na okoliške hiše.Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Bogi pošteni delavski razred, pač spije kako pivo ali dve preveč in gre pošteno domov, mogoče so tudi hiše v naselju pri 120 na uro zanimivejše kot pri 50, grdi grdi policisti pa ga ustavijo in mu poberejo vse kaj ima!
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Nisem pa našel podatkov o policistih, zgleda so jih nekam skrili.
PS: Ravno gledam neko oddajo na SLO1, kjer se zobozdravniki pritožujejo, da imajo premajhno plačo. To je res prov komedija. Naj dajo odpoved pijavke ene.
saj ko te zob boli tud verjetno rečeš jebeštrga te gleda, bom že potrpel?
Sej ravno to počnejo doktorji za svoje plače, grozijo z zdravjem ljudi, češ če ne bom dobil tok pa tok bom zajebal te in te paciente. Po eni strani hlinijo skrb za paciente, po drugi pa brez plačila ne bi pomagali nobenemu, pa naj je še v taki bolečini. To je zato, ker niso kazensko odgovorni, kakor bi mogli biti. Tudi od inženirjev in ostalih strokovnih poklicev je odvisno življenje dosti ljudi. V ZDA lahko pacient iztoži miljone, če ugotovijo, da je zdravnik kej narobe naredil.
Če kdo še ni ugotovil zagovarjam privatno zdravstvo (ne neke koncesije in ne vem kaj), potem pa lahko zaradi mene tak doktor dela kar hoče in dobi kolikor hoče.
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Poglej. Pravila "igre" so jasna. Če se jih držiš, se ti denarnica sigurno ne bo spraznila. Če jih pa kršiš in kršiš jih zavedno, potem pa pričakuj ukrep (če se te "ujame").
Kar imam jest izkušenj s policaji, ta procent tud slučajno ne drži.Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Pa ne mi sedaj o ponarejanju in goljufanju s s strani policistov, ker to v 99 % primerov ne drži. Seveda so "gnila jabolka," kot v vsaki (večji) organizaciji in je prišel skozi sito izbire, vendar ti lahko zatrdim, da so (smo) slovenski policisti ljudje z visoko stopnjo integracije. Za skoraj vse moje sodelavce in kolege ti lahko rečem, da so vsi več ali manj ljudje na mestu. ...
S tem se pa popolnoma strinjam! Slaba polovica vozil, ki jih srečam ne zna pravilno uporabljati žmigovcevCitat:
Uporabnik ovca pravi:
Hecno je tudi to, da imajo (imamo) lahko nekateri fer in korektne odnose s policaji, drugi pa skos neki jamrate... Pa če resno mislš, da se jim gre samo za polnenje proračuna-nej se postavijo v krožišča (žmigovci)-dam roko v ogenj, če v enemu delovniku ne nafilajo mesečne norme!
Pa nam ti razloži,približno koliko metrov oziroma koliko sekund pred zavijanjem v navadnem križišču je pa treba dat žmigovec?Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Slaba polovica vozil, ki jih srečam ne zna pravilno uporabljati žmigovcev!
Citat:
Pa nam ti razloži,približno koliko metrov oziroma koliko sekund pred zavijanjem v navadnem križišču je pa treba dat žmigovec?Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Slaba polovica vozil, ki jih srečam ne zna pravilno uporabljati žmigovcev!
Ker jest dam žmigovec vedno najmanj 30m pred zavijanjem. Je to prezgodaj? prepozno?
Vem da ni isto. Vprašal sem za križišče in želim odgovor za križišče.Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Površn si.. Krožišče ni isto križišče!
Snovalci zakona sedijo na policiji. vlada predlagala, parlament sprejel, policaji kaznujejo, sodniki obsojajo.... vsi delajo skupno v cilju čim več pokasirat. Ja policaji zvračajo krivdo na tiste, ki so zakon sprejeli, parlamentarci na tiste ki so predlahali, oini na tiste ki so snovali drugi spet na sodnike...kar je samo zvračanje odgovornosti na nekoga drugega.Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Iluzije.
Zakonov ne piše policija, jih samo izvršuje. Zakaj so tako visoke kazni? Na to vprašanje ti bodo odgovorili snovalci zakona.
:
Citat:
Uporabnik Horhe pravi:
Še vedno imaš na voljo več pravnih možnosti oz. "orodij", s katerimi lahko sprožiš postopek in tekom postopka dokažeš da si nedolžen oz. da je policist ravnal nezakonito in v nasprotju s pravnimi pravili
Ja, saj je soulMan dobro napisal, vseeno pa pogrešam vsaj približne metre ali sekunde - recimo da pelješ 50km/h.Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Ja, saj je soulMan dobro napisal, vseeno pa pogrešam vsaj približne metre ali sekunde - recimo da pelješ 50km/h.Citat:
Uporabnik ovca pravi:
A je približno 30m pred zavijanjem - kot dam jest uredu, prezgodaj ali prepozno.