Policisti...

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Ne me jebat, pa da sem na policistovem mestu, ga odvlečem na PP in ovadim zaradi motenja policijskega postopka. Pa po možnosti poskrbim, da mu v sobi za pridržanje ene parkrat po nesreči spodrsne in se z glavo udari ob mizo...

17758-icon_confused.gif

P.S. A je to mogoče synthman?

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Point vsega skupaj je, da naloga teh dveh policistov ni preverjanje CPP itd... In se jima verjetno ni niti dalo zapenjat s clovekom ker sta bila na tej relaciji zaradi cisto drugih nalog. Vprasanje kake je po cestu della da sta ga sploh ustavila.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
To sta bila policista iz SENDM-ja.
Ponavadi imajo v vozilih kar seznam reg.št. vozil, tip in barvo vozila.
Teli te ustavijo če bi res delu bedarije na cesti. Drugače pa raje ustavljajo Romune in njim podobne

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Kolikor je meni znano ni nikjer točno definirano (da eksplicitno piše 10,20,30m.....) kdaj naj se prižge smerokaz.
Je pa logično in zdrava pamet ti pove, da se ga prižge toliko prej, da tvojo namero ostali udeleženci opazijo (govorimo o tistih, ki so z možgani pri vožnji, nekaterim lahko z reflektrojem v glavo svetiš pa ne bo dojel kaj se dogaja).
Recimo imaš primer, ko se voziš po lepi ravni regionalni cesti, nikjer okoli ni hiš. Nekje na "polju" je pa odcep za v vas. Kdaj boš prižgal smernik, če kolona vozil vozi cca. 90km/h. 26m ali 100m pred odcepom? Jaz vem, da že zaradi svoje varnosti raje prižgem, če je treba 200m prej, zaradi tega mi ne bo korna z glave padla.
Pogovarjamo se o vožnji 50km/h. No najbrž ne gre samo zato, da žmigovec opazijo, ampak da na tvojo namero dojamejo in nanjo ustrezno reagirajo, za kar potrebujejo nekaj časa, je tako ali ni? nekateri tud skoz ne buljijo v tebe pa ne opazijo že prvi pomežik.

Ali torej meniš, da je, če daš žmigovec 8m pred zavijanjem prepozno, ker imajo ostali udeleženci premalo časa, da bi vsi na tvojo namero pravočasno reagirali (govoromo o 50km/h)? Da ali Ne?

Vprašanje je, če vidiš, da da nekdo pri 50km/h dal žmigovec 8m pred zavijanjem, a si boš pri sebi mislil, ta je pa dal žmigovec prepozno , al boš mislil da je dal pravočasno?
Jaz osebno mislim, da je to prepozno in da bi ga moral dat vsaj 20m prej približno, če ne več. Zato, ker imajo ostali v teh osmih metrih premalo časa da dojamejo in reagirajo. Kaj pa mislite vi?

Blablabla ... Imaš pa res probleme sam s sabo.
Sicer pa: kaki 2 sekundi (seveda sekunde, ne pa metri, tako je pač neodvisno od hitrsoti) preden kaj narediš, bo kar OK. Da imajo ostali udeleženci čas opazit in reagirat ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Policisti so definitivno premalo plačani.
Bodimo natančni: policisti, ki delajo na terenu ... Tisti pisarniški molji so čisto OK plačani, kot vsak birokrat v javni upravi za šalterjem.