Planet Golob

B81

22. jul 2007
38.483
11.527
113
Vi semenite ko da je janša slabši za državo ko golob :bonk:

če pa že pa daj te nekaj primerov da bom še jaz to verjel

• Všeč mi je
Reactions: koliko

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.362
11.374
113
kod Džej-Zija
In vedno eni te isti skočjo u luft, čim se kaj čez Janeza reče in pol pravijo da niso njegovi feni.
A veš tisto, ko je Karadžić na haaškem sodišču izjavil: “svi ćete da jedete ovo govno koje ste izasrali”. No, tale njegov rek je vrhunski za volivce Goloba. Samo da na žalost “jedemo govno” vsi, ne sami vi, ki “ste izasrali”.

B81

22. jul 2007
38.483
11.527
113
Dobro to. Zdaj bodo nabrali dovolj dnarja, da bodo lahko zaposlenim v domovih dali kulturne plače ali?

to je to: In na koncu – tudi transparenten ločen račun za zbiranje denarja še ni urejen. In bolj ko vlada trmasto vztraja s prispevkom, bolj se zdi, da imajo s tem denarjem svojo računico, ki je z javnostjo ne želijo deliti.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.368
6.620
113
asistentka prepričuje osnovnošolske otroke da ploskajo predsedniku Golobu in mahajo z zastavicami... kot da je dedek mraz.

GnMwFYSXEAACgDF.jpg

GnMwFYMWEAAqRTV.jpg

GnMwFYQW8AAybeb.jpg
Kaki dedek mraz.... take scene so se dogalenpri tovarišu Titu. In te gnide klepotkomunajzarske se umajo celo za sredino. Za kozlat.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.368
6.620
113
Glede čakalnih vrst.
S tistim pred mano - ki ga omenja Golob in njegovi - sva skupaj stopila v čakalno vrsto. Nisem se bunil, da je bil pred mano. Vpis je bila minimalna razlika.
Čakala sva skupaj. 3 leta!
Pa ga je avto zbil do smrti. Sprostilo se je mesto pred mano, ki pa ga zasede tisti, ki se je v vrsto vpisal - včeraj! Prišel na vrsto pred mano, ki sem čakal 3 leta.

p.s. zakaj novi in novi obrazi? Volivci vidijo, da zadnji ni nič naredil in da se ga ne splača voliti še enkrat. In zgodba se ponavi.
Nekako veliko ljudi bo moralo umreti na cesti, da se bo po Golobovo zmanjšala čakalna vrsta. Pa pustimo pravico ob strani, da nekdo ki se je danes prijavil pride na vrato prej kot ti, ki si čakal 3 leta. Ampak glej, treba je biti doktor, da kaj takega po 30 letih zdravstvene krize sploh pogruntaš. Malo me mika, da bi tudi sam vpisal doktorat, ker več kot očitno za kaj takega ne rabiš biti prav brihten.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

erikson

Guru
25. avg 2007
23.006
6.781
113

Na uro manj spanja nas je želela opozoriti tudi vlada oziroma vladni urad za komuniciranje. Na Facebooku je zjutraj objavil vest, ob njej pa grafiko s kazalci. Le da je ta napačno prikazovala premik ure s tretjo na četrto uro, ne pa - kot je pravilno - z druge ure na tretjo.

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.439
3.548
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net

Na uro manj spanja nas je želela opozoriti tudi vlada oziroma vladni urad za komuniciranje. Na Facebooku je zjutraj objavil vest, ob njej pa grafiko s kazalci. Le da je ta napačno prikazovala premik ure s tretjo na četrto uro, ne pa - kot je pravilno - z druge ure na tretjo.
...kot je pravilno...
Pravilno je dat eno uro naprej. Ostalo je samo zezanje...