Niti tolk sposobni niste da bi to spoznali pa mogoče koga drugega ponudili.
Najbolj ironična izjava leta

Niti tolk sposobni niste da bi to spoznali pa mogoče koga drugega ponudili.
Hoces rect da je neizvoljen trikrat vodil vlado???Za razliko od vas ultrasposobnežev smo so ga izvolili. Vi vašega "boga" ne morete. Niti tolk sposobni niste da bi to spoznali pa mogoče koga drugega ponudili.
Kdo smo to “mi”? Janez ni moj. Sicer ti je to dopovedat nemogoče, a upanje umira zadnje.Za razliko od vas ultrasposobnežev smo so ga izvolili. Vi vašega "boga" ne morete. Niti tolk sposobni niste da bi to spoznali pa mogoče koga drugega ponudili.
Kdo se to meni? Daj nekaj primerov, da bom še jaz to verjel.Vi semenite ko da je janša slabši za državo ko golob
če pa že pa daj te nekaj primerov da bom še jaz to verjel
Vi semenite ko da je janša slabši za državo ko golob
če pa že pa daj te nekaj primerov da bom še jaz to verjel
A veš tisto, ko je Karadžić na haaškem sodišču izjavil: “svi ćete da jedete ovo govno koje ste izasrali”. No, tale njegov rek je vrhunski za volivce Goloba. Samo da na žalost “jedemo govno” vsi, ne sami vi, ki “ste izasrali”.In vedno eni te isti skočjo u luft, čim se kaj čez Janeza reče in pol pravijo da niso njegovi feni.
Bravo, klobuk dol in tako še en mandat.Za razliko od vas ultrasposobnežev smo so ga izvolili.
Kaki dedek mraz.... take scene so se dogalenpri tovarišu Titu. In te gnide klepotkomunajzarske se umajo celo za sredino. Za kozlat.asistentka prepričuje osnovnošolske otroke da ploskajo predsedniku Golobu in mahajo z zastavicami... kot da je dedek mraz.
![]()
![]()
![]()
Nekako veliko ljudi bo moralo umreti na cesti, da se bo po Golobovo zmanjšala čakalna vrsta. Pa pustimo pravico ob strani, da nekdo ki se je danes prijavil pride na vrato prej kot ti, ki si čakal 3 leta. Ampak glej, treba je biti doktor, da kaj takega po 30 letih zdravstvene krize sploh pogruntaš. Malo me mika, da bi tudi sam vpisal doktorat, ker več kot očitno za kaj takega ne rabiš biti prav brihten.Glede čakalnih vrst.
S tistim pred mano - ki ga omenja Golob in njegovi - sva skupaj stopila v čakalno vrsto. Nisem se bunil, da je bil pred mano. Vpis je bila minimalna razlika.
Čakala sva skupaj. 3 leta!
Pa ga je avto zbil do smrti. Sprostilo se je mesto pred mano, ki pa ga zasede tisti, ki se je v vrsto vpisal - včeraj! Prišel na vrsto pred mano, ki sem čakal 3 leta.
p.s. zakaj novi in novi obrazi? Volivci vidijo, da zadnji ni nič naredil in da se ga ne splača voliti še enkrat. In zgodba se ponavi.
Kaki dedek mraz.... take scene so se dogajale pri tovarišu Titu. In te gnide klepotkomunajzarske se imajo celo za sredino. Za kozlat.
...kot je pravilno...![]()
Naša vlada napačno prestavila na poletni čas
Naša vlada nas je opozorila, da v noči na 30. marec premikamo urine kazalce na poletni čas. A je storila napako pri času premika.www.zurnal24.si
Na uro manj spanja nas je želela opozoriti tudi vlada oziroma vladni urad za komuniciranje. Na Facebooku je zjutraj objavil vest, ob njej pa grafiko s kazalci. Le da je ta napačno prikazovala premik ure s tretjo na četrto uro, ne pa - kot je pravilno - z druge ure na tretjo.