Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
@stardec&kaja123
brezveze se spuscat v debato s takimi. hinavci, hipokriti da jim ni para. kaj ces... lastnosti izdajalcev.
sem pa vedno bil in vedno bom ponosen na borce za narodno osvoboditev. ce pa je kateri izmed njih spravil vstran kakega nazija, fasista, izdajalca domobranca, ustasa ali cetnika, pa toliko bolje. pa magari v barbara rovu, susom v tilnik ali kako drugace.
over and out.
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
@stardec&kaja123
brezveze se spuscat v debato s takimi. hinavci, hipokriti da jim ni para. kaj ces... lastnosti izdajalcev.
sem pa vedno bil in vedno bom ponosen na borce za narodno osvoboditev. ce pa je kateri izmed njih spravil vstran kakega nazija, fasista, izdajalca domobranca, ustasa ali cetnika, pa toliko bolje. pa magari v barbara rovu, susom v tilnik ali kako drugace.
over and out.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Bedno si tud ti živel, oz tvoji starši. Ti itak pojma nimaš, ker si prešmrkav. Kar tvoje starše vprašaj kako so hodili v Avstrijo, italijo in druge, po tvojem okupatorske države, po kafe, plenice, cement, hladilnik ,hlače, gate, banane, makarone, sok, bencin, itd....ničesar ni blo, kar se je kapitalističnim državam zdelo popolnoma samoumevno da je.
Mejduš komunizem - socializem in tiste, ki so ga s zločini priborili.
Zanimivo, da ti bolje veš kako so drugi živeliTi je kdo v nedeljo to razodel. Sploh pa nimaš pojma koliko sem star, zato spet ne bodi pameten. Po vojni se zadev ni dobilo, ker je bilo globalno gospodarstvo uničeno zaradi vojne, pri kateri je sodelovala RKC. Sploh potem v SFRJ pa je bilo že kar ok in se je lepo normalno živelo. Poglej npr. v Afriko kako tam živijo in se zamisli.
Kaj pa dela kapitalizem pa zdaj vidiš, ko je nastopila recesija.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kaj te pa to briga?Citat:
Daj povej v katerih letih si naredil hišo!
Ja naredu sem jo v komunističnih letih. Ja, delal sem jo z lastnimi rokami in materjal tudi zaslužil inplačal. Veliko komunajzarjev je stanovanje dobilo zastonj.
A hočeš povedat, da se v državah kjer ni blo zločinskega komunizma ni moglo hiš zidat? A so v dobi komunizma nemci pod krivo brezo spal?
Vidiš, v grdo grdem komunizmu si si naredil hišo, po možnosti z zastonj kreditom, kaj pa sedaj ko ga ni več?
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
.. in pa o domobrancih, ki so v sodelovanju s svabi v bistvu samo hoteli demokracijo?
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
kdo je bil nedolžen? pa kako veš? pa kateri otroci (da te prehim..v rovu jih ni)?
pa odločita se zdej s stradecem a je bila vojna ali je bil mir, ko so se zgodile te žrtve??
samo upamo lahko, da o tem kdo so bili sodelavci okupatorja, oziroma po tvoje so še in še dolgo bodoCitat:
Uporabnik nadi pravi:
medtem, ko za sodelavce okupatorja to ne velja..
da bi pa tvoje linke brala
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
da bi pa tvoje linke brala
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
najprej si razširi obzorje, morda s tem, da obiščeš cerkev iz zlata, v Vatikanu
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
najprej si razširi obzorje, morda s tem, da obiščeš cerkev iz zlata, v Vatikanu
tam je bil na koncu vprašaj, jasno? to, da je v španiji (če je Gatto pravilno povedal ) in ne v rimu ne spremeni porekla tega zlata..ja?!
zakaj si zaskrbljena? ker ljudje, ne verjamejo, več pravljicamCitat:
Uporabnik nadi pravi:
mene bolj skrbi v katerem svetu vi živite in kaj bo nastalo iz tega