Polemika-SLO1

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
@stardec&kaja123
bonk.gif

brezveze se spuscat v debato s takimi. hinavci, hipokriti da jim ni para. kaj ces... lastnosti izdajalcev.

sem pa vedno bil in vedno bom ponosen na borce za narodno osvoboditev. ce pa je kateri izmed njih spravil vstran kakega nazija, fasista, izdajalca domobranca, ustasa ali cetnika, pa toliko bolje. pa magari v barbara rovu, susom v tilnik ali kako drugace.

over and out.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
@stardec&kaja123
bonk.gif

brezveze se spuscat v debato s takimi. hinavci, hipokriti da jim ni para. kaj ces... lastnosti izdajalcev.

sem pa vedno bil in vedno bom ponosen na borce za narodno osvoboditev. ce pa je kateri izmed njih spravil vstran kakega nazija, fasista, izdajalca domobranca, ustasa ali cetnika, pa toliko bolje. pa magari v barbara rovu, susom v tilnik ali kako drugace.

over and out.

fino, sam kako boš pa poboj nedolžnih opraviču, morda z lažmi kot komunistični krvniki...imeli so enkratno priložnost, da združijo vse ljudstvo v boju proti okupatorju, da izrabijo pogum, zagon in nacionalno navdušenje, celotnega slovenskega naroda, pa so začeli boj za prevzem oblasti in si obenem vzamejo tudi pravico, da razredne sovražnike avtomatsko razglasijo za izdajalce, ter jih za dosego svojih ciljev tudi pobijajo, tako med, kot tudi po vojni...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
@stardec&kaja123
bonk.gif

over and out.

Očitno ljudje kot si ti, johny77, turbobitch, Snecer .....se opravičujem ostalim spuščenim "zmagovalcem" .....očitno vi poznate zgodovino samo od leta 1941 naprej!!! Evo star sem 26 let (ja dejte pluvite), mel sem dedke pa babice pr ta rdečih......k so mogl 60let se trest na sestankih hišnih svetov za pokojnine ker so jim tardeči vedno plozal da če ne bojo za ta prave volil da bojo ob pokojnino in ugodnosti (bruh).....da ne govorim da drugač če ne bi bli pr ta rdečih ETAK nebi joba dubl! Ja mam fotra k je biu v titovi gardi......pa ne poslušam takih pravljic doma kukr jih je mogla Nadi pa turbobitch...pa najbrš johny77&Snecer! Delč smo mi od jugonastalgije....HVALABOGU!!!

S tem da smo bli (žlahta) zarad sistema ki ga nekateri tko hvalte kok je biu dober v ribnici ob komad bajto! Kljub temu da je biu od mame fotr nek ozna/knoj kapetan z petimi čvarki na rami......hvala bogu so ga njegovi pospravl...ker ga mama od cca 5ga leta naprej ni več vidla
aplauz.gif

@patriot ki se hvališ kako nam je blo lepo pa smo bajte gradil........tud mi......mamo lepo vikendico v mondenem predelu SLO zato.....sam kredite bomo pa še vsi mi en lep cajt posredno plačval......z filanjem primanklaja ki smo ga podedovali od EX YU leta91
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Bedno si tud ti živel, oz tvoji starši. Ti itak pojma nimaš, ker si prešmrkav. Kar tvoje starše vprašaj kako so hodili v Avstrijo, italijo in druge, po tvojem okupatorske države, po kafe, plenice, cement, hladilnik ,hlače, gate, banane, makarone, sok, bencin, itd....ničesar ni blo, kar se je kapitalističnim državam zdelo popolnoma samoumevno da je.
Mejduš komunizem - socializem in tiste, ki so ga s zločini priborili.

Zanimivo, da ti bolje veš kako so drugi živeli
smile-1.gif
Ti je kdo v nedeljo to razodel. Sploh pa nimaš pojma koliko sem star, zato spet ne bodi pameten. Po vojni se zadev ni dobilo, ker je bilo globalno gospodarstvo uničeno zaradi vojne, pri kateri je sodelovala RKC. Sploh potem v SFRJ pa je bilo že kar ok in se je lepo normalno živelo. Poglej npr. v Afriko kako tam živijo in se zamisli.

Kaj pa dela kapitalizem pa zdaj vidiš, ko je nastopila recesija.

Ne seri klamfe pa pej raj na GPS del foruma...tm razturaš!!!
Po ww2 je biu takojmaršalov plan.....in "zahod" je biu lepo futran........mi smo se pa sitili z neuvrščenimi in s tem kolk je še enim clo slabš lahko.....pa seveda da ne pozabmo...od pridobitev socializma smo bli najbl siti
wink-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Daj povej v katerih letih si naredil hišo!
Kaj te pa to briga?
Ja naredu sem jo v komunističnih letih. Ja, delal sem jo z lastnimi rokami in materjal tudi zaslužil inplačal. Veliko komunajzarjev je stanovanje dobilo zastonj.
A hočeš povedat, da se v državah kjer ni blo zločinskega komunizma ni moglo hiš zidat? A so v dobi komunizma nemci pod krivo brezo spal?

Vidiš, v grdo grdem komunizmu si si naredil hišo, po možnosti z zastonj kreditom, kaj pa sedaj ko ga ni več?

Eh ja sm ti že vzgori odgovoru...oprosti ker te še 1x motim!
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
.. in pa o domobrancih, ki so v sodelovanju s svabi v bistvu samo hoteli demokracijo?
hysterical-1.gif

Starine joki pa pejt na začetk teme...kaka 2-3ja stran...nastanek vaških straž....zakaj, kako, kdo...itd

Če bi teb žogo ukradl zato k bi bla nekomu na oblasti všeč bi tud vzel orožje v roko! Če ti ga pač logično neb dal partizani (sam ga ap neb meu), bi šel k taprumu k bi ti ga ponudu......seveda se strinjam...leto 1943 z zaprisego vaških straž v DOMOBRANCE to mal spremeni...ampak ti tega etak ne veš
wink-1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
kdo je bil nedolžen? pa kako veš? pa kateri otroci (da te prehim..v rovu jih ni)?
pa odločita se zdej s stradecem a je bila vojna ali je bil mir, ko so se zgodile te žrtve??

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
nadi je z malo..
no, ti so pa tisti dedki in babice, ki jih je nekaj strani nazaj opisal tudi notranjc.. namreč tisti, ki bi (šli v cerkev in se ne strinjali z oblastjo) pa raje niso, ker so si obetali ugodnosti in zaradi tega rinili v partijo ne pa zaradi prepričanja..in ti, so ob razpadu spremenili obraz in ti so zame navadni hinavci in oportunisti..
tisti, ki te je pa filal s takimi, da ne bi službe dobil če ne bi bil pri tardečih je pa navadno hinavsko prase, ki si pere vest pred ubogim otrokom..in ti in on to dobro vesta (kar vprašaj ga še enkrat kako je bilo)
grims-1.gif

aha.. če ga pa ne moreš več vprašat pa vprašaj vele pokončnega notranjčevega očeta s čim je kupoval nemške avte in milke
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.424
113
Pomurje
beri to, kar je Patriot prilepil.

Beri pa naredi zaključek.

O partizanski pravljicah, pa mi ne rabiš govorit, sem jih imel čez glavo.
Zaključek pa so naredili zmagovalci, pa če vam je prav ali ne.

Lp

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
kdo je bil nedolžen? pa kako veš? pa kateri otroci (da te prehim..v rovu jih ni)?
pa odločita se zdej s stradecem a je bila vojna ali je bil mir, ko so se zgodile te žrtve??

ti pa si..hehe, dej mal si preber, recimo tisti link v mojmu podpisu
rolleyes-1.gif

Drgač pa vsaj svoje spremlji, če že druzga nočeš prebrat
tongue-1.gif

>Status žrtev bodo imeli tudi begunci, ki so morali zapustiti svoj dom, ker je bil ta porušen, požgan ali poškodovan, tudi če je bila za to odgovorna partizanska vojska ali zavezniki, je še povedal Potrč.<

bila je vojna in bil je mir
priden.gif

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
medtem, ko za sodelavce okupatorja to ne velja..

da bi pa tvoje linke brala
13.gif
samo upamo lahko, da o tem kdo so bili sodelavci okupatorja, oziroma po tvoje so še in še dolgo bodo
evil.gif

najprej si razširi obzorje, morda s tem, da obiščeš cerkev iz zlata, v Vatikanu
hysterical-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
da bi pa tvoje linke brala
13.gif

Ja... res je bolje brati le enostranske zadeve in živeti v svojem svetu. Je tako lažje, kajne?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Ti pa ves, ker si bil zraven
hysterical-1.gif

No dajte se prickat, lih nove kokice sem nabavil, do go on, please.
evil.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
hysterical-1.gif

tam je bil na koncu vprašaj, jasno? to, da je v španiji (če je Gatto pravilno povedal ) in ne v rimu ne spremeni porekla tega zlata..ja?!

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
hysterical-1.gif

tam je bil na koncu vprašaj, jasno? to, da je v španiji (če je Gatto pravilno povedal ) in ne v rimu ne spremeni porekla tega zlata..ja?!

doma vpraši, ti bodo sigurn pravilno povedali
hysterical-1.gif

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
mene bolj skrbi v katerem svetu vi živite in kaj bo nastalo iz tega
frown-1.gif