Policija

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.467
7.086
113
Ne morem verjet, da še ni noben prilepil:

Lepim iz golobove teme:

Razložil je še, da njegov predhodnik Senad Jušić ostaja v vodstvu slovenske policije, kjer bo deloval kot njegov svetovalec

• Jezen sem
Reactions: 8888

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.389
113
Saj vsi nekdanji generalni direktorji ostanejo v vodstvu ce je gredo v pokoj. Zaradi naziva “visji policijski svetnik” jih je nemogoce kamorkoli drugam premestit

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.389
113
Ce bi se sekiral ker en mulc po sluzbenem avtu skace bi bil primeren za hisnika v osnovni soli ne za sluzbo ki jo opravljam.
Ce pa ciljas na to da bi morali vsi do nas cutit strahospostovanje (ali pa vsaj spostovanje) p poglej kake ti ven meces in se vprasaj ali okolici dajes tak zgled da bi se spostljivo obnasala do policije oz njenih vozil.

A ves jaz se zavedam da ta uboscek ki je glavna faca ker po avtih skace nima vec kot 5% sans da bo v zivljenju uspel. In mi je zanj vseeno. Edino kar mi je pomembno je to da bi cimmanj mojega denarja slo za socialne in druge transferje zanj in njegove potomce

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.389
113
Sem mislil da nihilizem ni ravno neko prepričanje ki bi ti prineslo bonus pike pri zaposlitvi v SLO policiji...
Ves kaj si ti ze vse mislil… enkrat si naprimer mislil da se s sprejem za armaturo cisti tudi avtostekla…

Mislis tudi da znas oceniti kdo je nihilist. Mislis tudi da moj odgovor kaze da sem nihilist.

Ampak narobe mislis. Nic novega, nic dramaticnega, samo izogibaj se komentiranju ce niti ne razumes osnovnega odgovora.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113

Informacija, da je za novega šefa slovenske policije – četudi zaenkrat zgolj v vedejevski uniformi – predlagan zdajšnji direktor uprave kriminalistične policije Damjan Petrič, ki premore tudi prostočasno dopolnilno dejavnost negovanja nohtov, se je izkazala za docela resnično.

• Haha
Reactions: Matko in brane_new

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.389
113
P.S.: sprej za armaturo in stekla? Kdaj to? :D
11.7.2014 si mi ob 12:45 poslal mail ki je na koncu vseboval naslednjo vsebino:

Opombe: hotel spucat šipo od avta z sprayem za armaturo....mal se čoravo vid čez sedaj :)) AMpak ker vem da si dober gospodar boš vzel stelex v roke in to zrihtal namesto mene :)))

P.S.: glede na to da sem ze takrat bil v uniformiranem poklicu in sem razmisljal kako med drugim tebi zagotavljat delo ti srcno priporocam da prenehas z de.bilnimi opazkami

• Haha
Reactions: Guinness

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.389
113

Informacija, da je za novega šefa slovenske policije – četudi zaenkrat zgolj v vedejevski uniformi – predlagan zdajšnji direktor uprave kriminalistične policije Damjan Petrič, ki premore tudi prostočasno dopolnilno dejavnost negovanja nohtov, se je izkazala za docela resnično.
Bolj zanimivo bi bilo izvedeti ali je in kolikokrat komu drugemu omejeval ali ocital popoldansko delo.

pa neverjetno je da se je tok let trudil s s.p. ki je imel tako nizek dobicek. Al pa je bil kreativen

mistique

Guru
16. jun 2009
14.073
1.867
113
Emona / Carnium
Bolj zanimivo bi bilo izvedeti ali je in kolikokrat komu drugemu omejeval ali ocital popoldansko delo.
To bo moral naznaniti kdo drug, najbrž kakih pisnih očitkov ni. Ta pravi bandehoti delajo vse ustno (priče so problem). Jbg, tko je. Očitek je lahko hkrati razumljen kot omejevanje (ali grožnja).
pa neverjetno je da se je tok let trudil s s.p. ki je imel tako nizek dobicek. Al pa je bil kreativen
Svojo ustvarjalno žilico je prakticiral zakonito, četudi kreativno. Poleg tega pa ni bil lakomen? :)

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.989
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
Ce bi se sekiral ker en mulc po sluzbenem avtu skace bi bil primeren za hisnika v osnovni soli ne za sluzbo ki jo opravljam.
Ce pa ciljas na to da bi morali vsi do nas cutit strahospostovanje (ali pa vsaj spostovanje) p poglej kake ti ven meces in se vprasaj ali okolici dajes tak zgled da bi se spostljivo obnasala do policije oz njenih vozil.

A ves jaz se zavedam da ta uboscek ki je glavna faca ker po avtih skace nima vec kot 5% sans da bo v zivljenju uspel. In mi je zanj vseeno. Edino kar mi je pomembno je to da bi cimmanj mojega denarja slo za socialne in druge transferje zanj in njegove potomce
Kakšne mečem? A to da resnico povem. Ja včasih celo zavajanja, ker ne preverim ampak večina je resničnih. In ja nočem živeti v multi kulti woke lgtb državi, ker to je laufa.Toliko prijateljev kot jih imam jaz jih nima nihče od vas, pa vsi vedo kakšne poglede imam. Pač oni mene spoštujejo jaz njih. Tudi poslovni partnerji me poznajo oziroma moje poglede. Pa če jaz kaj komu rečem, lahko tudi drugi meni nisem zamerljiv v primerjavi s teboj ki vidiš da tvoji tonejo pri vseh vladah pa še vedno se repenčiš.