Policija

Vadim

Guru
2. jul 2020
5.462
7.089
113
Ne morem verjet, da še ni noben prilepil:

Lepim iz golobove teme:

Razložil je še, da njegov predhodnik Senad Jušić ostaja v vodstvu slovenske policije, kjer bo deloval kot njegov svetovalec

• Jezen sem
Reactions: 8888

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.372
113
Saj vsi nekdanji generalni direktorji ostanejo v vodstvu ce je gredo v pokoj. Zaradi naziva “visji policijski svetnik” jih je nemogoce kamorkoli drugam premestit

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.372
113
Ce bi se sekiral ker en mulc po sluzbenem avtu skace bi bil primeren za hisnika v osnovni soli ne za sluzbo ki jo opravljam.
Ce pa ciljas na to da bi morali vsi do nas cutit strahospostovanje (ali pa vsaj spostovanje) p poglej kake ti ven meces in se vprasaj ali okolici dajes tak zgled da bi se spostljivo obnasala do policije oz njenih vozil.

A ves jaz se zavedam da ta uboscek ki je glavna faca ker po avtih skace nima vec kot 5% sans da bo v zivljenju uspel. In mi je zanj vseeno. Edino kar mi je pomembno je to da bi cimmanj mojega denarja slo za socialne in druge transferje zanj in njegove potomce

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.329
7.372
113
Sem mislil da nihilizem ni ravno neko prepričanje ki bi ti prineslo bonus pike pri zaposlitvi v SLO policiji...
Ves kaj si ti ze vse mislil… enkrat si naprimer mislil da se s sprejem za armaturo cisti tudi avtostekla…

Mislis tudi da znas oceniti kdo je nihilist. Mislis tudi da moj odgovor kaze da sem nihilist.

Ampak narobe mislis. Nic novega, nic dramaticnega, samo izogibaj se komentiranju ce niti ne razumes osnovnega odgovora.

• Všeč mi je
Reactions: jest5