Polemika-SLO1

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Če bi bilo po vaše bi hodili nakupovat v isto državo na Dunaj.

Sej bo počasi. Vsako leto vas je manj. Ljudje so počasi začeli razmišljati s svojo glavo. Ti lahko možgane pereš samo še svojim potomcem.

In kdaj boš začel s svojo glavo misliti tudi ti?
confused-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
mene bolj skrbi v katerem svetu vi živite in kaj bo nastalo iz tega
frown-1.gif

O čem ti to? Kam pa ti mene daješ?
Slovenci radi postavljamo ograje in ne maramo gledati čeznje. Jaz ne maram ograj in rad gledam čez tiste, ki so zgrajene.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
confused-1.gif

drugače pa se zaradi mene res ne rabiš trudit z linki, ja?!
wink-1.gif

malenkost, verjemi, da si zadnja v tej polemiki, ki bi bila vredna kakršnega koli "trudenja" z linki
grims-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Če bi moral kdo globoko vdihnit, ste to vi, ki zagovarjate zločin nad neoboroženimi civilisti...

Tukaj je pa razlika med "nami" in "vami".

Vi svojih sploh ne priznate. Sej jaz tudi nebi v vaših hlačah. Izdaje države ki me hrani se pač ne prizna.

Kdo smo to 'mi'. In kakšnih naših zločinov naj ne bi priznali?
confused-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.424
113
Pomurje
"vi" ste ta beli :)

priznajte, da ste pobijali,mučili, izdajali Slovence, da ste sodelovali z okupatorjem, celo dvema, da ste lizali riti RKC in ste v imenu Boga, pobijali drugače misleče.
Priznajte, da se boste za vedno kesali teh dejanj in da nikoli več ne podvomite v to da ste bili na napačni strani.

Če govorite resnico, pihnite v to pojočo travico in ta bo zaigrala, če pa ne bo, pa še lažete naprej in zastrupljajte novo rode.

Lp

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

priznajte, da ste pobijali,mučili, izdajali Slovence, da ste sodelovali z okupatorjem, celo dvema, da ste lizali riti RKC in ste v imenu Boga, pobijali drugače misleče.
Priznajte, da se boste za vedno kesali teh dejanj in da nikoli več ne podvomite v to da ste bili na napačni strani.

Če govorite resnico, pihnite v to pojočo travico in ta bo zaigrala, če pa ne bo, pa še lažete naprej in zastrupljajte novo rode.

Lp

huh, kva so pol šele, ta črni počel
confused-1.gif

"pojoča travica" ... pa kdaj boste že nehal verjet v pravljice
lohk se vi preseravate, k mate "nadi" na svoji strani
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Lp

Ja, belopolt sem res, a si to mislil?
confused-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Stieber, nadaljum tvoj post, ker si zadnji.

Malo sem preletel (cca 10 minut) to temo.
Samo sovraštvo, žaljivke.

Žalostno.

P.s.
V jami Barbara so našli slovenski molilnik, tako da notri niso bili samo tujci. Morda ste o tem tudi govorili, samo nisem bral podrobnosti.

Pa umirite se malo in se posvetite "recesiji", saj je ostalo kost za glodanje v teh časih (kot hrvaška).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
mene bolj skrbi v katerem svetu vi živite in kaj bo nastalo iz tega
frown-1.gif

O čem ti to? Kam pa ti mene daješ?
Slovenci radi postavljamo ograje in ne maramo gledati čeznje. Jaz ne maram ograj in rad gledam čez tiste, ki so zgrajene.

In ti to nadi (z malo!!! ) razlagaš...si nor....mogoče majo njeni tastari še kake veze....boš šel na goli otok...aja sj res ni panike...tudi oni obsojajo zločine press
grin1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
nadi je z malo..
no, ti so pa tisti dedki in babice, ki jih je nekaj strani nazaj opisal tudi notranjc.. namreč tisti, ki bi (šli v cerkev in se ne strinjali z oblastjo) pa raje niso, ker so si obetali ugodnosti in zaradi tega rinili v partijo ne pa zaradi prepričanja..in ti, so ob razpadu spremenili obraz in ti so zame navadni hinavci in oportunisti..
tisti, ki te je pa filal s takimi, da ne bi službe dobil če ne bi bil pri tardečih je pa navadno hinavsko prase, ki si pere vest pred ubogim otrokom..in ti in on to dobro vesta (kar vprašaj ga še enkrat kako je bilo)
grims-1.gif

aha.. če ga pa ne moreš več vprašat pa vprašaj vele pokončnega notranjčevega očeta s čim je kupoval nemške avte in milke
grims-1.gif

Hehe prov rad bi vidu to situacijo ko te bi moj pokojni deda poslou u 3.... k bi mu cerkev omenila......se ti vid klišejsko usmeritev.......tud rdečkarji so po 91 na hitr začel v cerve hodt...ker je postal to takrat blazno v modi! Še posebej kaki njihovi vnučki v kaki adidas borši da so jih lahko na skrivaj krstil na stranskih vratih
smile-1.gif

Pa btw tud moj pokojni deda je meu same VWje.......demit te kj peče??? Jebesh pridobitve socializma like....fiæo...stoja i slično
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
............ahaaaaha......evo nadi & Co. neki za vas
shocked-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.417
5.653
113
....škoda...ne najdem še intro od tega filma...ga ni na tubi.....tm k se zidajo un tunel...in je to pridobitev našega naroda
hysterical-1.gif

Delovnega naroda seveda!