Polemika-SLO1

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Nisem vedel, da imajo Izraelci koncentracijska taborišča in stradajo/žgejo nedolžne ljudi.

Ti še marsikaj ne veš, zgleda...
ime spletne strani

Izraelci su zatvorili Gazu, nastanjenu muslimanima i obustavili dostavu lijekova, hrane i vode.

Sej prav. Naj jih palestinci hranijo ipd.

Ok ne odobravam tega, pa vseeno stvar ni niti podobna taboriščem med 2sv.

Sicer pa sploh nisem na strani Izraelcev v tem sporu.

To je prednost tega da nisi sprogramiran od raznih bogov. Mene nihče ne sili v kakšno sveto vojno. Nihče mi ne pere mozga, da je le moja vera tista prava vera, vsi ostali so neverniki in za odstrel. Zame so vsi verniki isti lol.
jest sem hotla povedat, da so vsi zločini, za obsodit, ni važno kdo in kdaj jih je počel/počne....vi pa trdite, da si zmagovalci, lahko privoščijo pobijanje, kadarkoli in kogarkoli...

Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
vi pa trdite, da si zmagovalci, lahko privoščijo pobijanje, kadarkoli in kogarkoli...

confused-1.gif

Kje?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Ma ne no.. ne me yebat zdej, da ste porabil 35 strani, da ste v bistvu ena in isto gonil.. Maaaaaah.. razocaran..
frown-1.gif

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Vojne so svinjarija. Ampak so. Sploh ni važno na čigavi strani se je kdo tolku. Vojne so odraz slabe politike in slabih politikov, ne pa odraz preprostih ljudi, ki morajo v te vojne it ubijat. Ljudje crkujejo v teh vojnah. Svinjarija, ni kej. Ampak mir je pa mir. In v miru SE KLAT NE SME! PIKA! Ker mir ni namenjen klanju.

Se strinjam. Rad bi te pa videl na kontra strani. Ti bi verjetno reagiral liberalno.

nikoli, ne bomo zvedel kaj bi bilo, če bi bilo....vemo samo kaj se je res zgodilo, oziroma se počasi odkriva...

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
vi pa trdite, da si zmagovalci, lahko privoščijo pobijanje, kadarkoli in kogarkoli...

confused-1.gif

Kje?

barbara rov

Ne kje je bilo.

Kje trdimo, da si zmagovalci lahko privoščijo pobijanja?
preber celo temo od začetka, ni hudič da boš najdu...
hysterical-1.gif
če ne pa še enkrat sam napiš hehe

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Neeee.. vse vzamem nazaj..

domobranci golazn prokleta.. [a bo to kej efekta, za nadaljevanje teme?]

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Še Kajo pa Stardeca vzem da bosta sorodnike obiskala.

sorodniki v argentini, sorodniki v Barbara rovu, sorodniki v Nemčiji, neki velik izdajalcev za en tok mejhen narod, a se ti ne zdi
bonk.gif

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Jaz se v tej temi kregam samo o tem, da so bili domobranci izdajalci naroda, Hitlerjeve cipe. To je vse.

Koga so partizani ali kdorkoli drug po vojni pobili pa ne vem. Nikjer pa nisem trdil da je to ok.

je hudič, bit istočasno ponosen na poboje in v isti sapi lagat, da ne veš zanje
hysterical-1.gif