Polemika-SLO1

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Vidiš, v grdo grdem komunizmu si si naredil hišo, po možnosti z zastonj kreditom, kaj pa sedaj ko ga ni več?
A misliš da jo v kapitalizmu pa neb mogel? Še lepšo.
In za take blesave kredite se ti zahval komunistom, ki so s takim bolehnimi krediti državo zajebal. Torej spet tvoji, ki so zajebal vse.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
V imenu Boga, tvojega Boga, so ubijali tako domobranci kot ustaši!
V imenu ljudstva pa so delali zločine komunisti in boljševiki. Pa je res ljudstvo tisto ki je delalo zločin? Torej ne ti men o tem v kakšnem imenu je nekdo klal. Ti pokaž konkretno na nekoga ki je klal.
Da ne bom spet narobe razumljen in obdolžen groženj. En hipotetični primer. Veš jaz bi tebe tud lahko komot ubil v imenu komunistične partije. Pa partija za to neb bla nič kriva. Jaz bi bil.

Ja no v imenu Hitlerja ste pa vi izdajalci domobranci pobijali.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Nevem zakaj je tok važn kok jih je kdo ubil. Če se gre zato mislim da z povojnimi poboji še nismo izenačil mrtvih na naši strani. Še več bi jih moral pobit da bi se izenačil z morilci na nacifašistični strani.

Dejstvo je da ste domobranci izdajalci, morilci in reve. Jaz sem ponosen da je bil moj ded partizan.

Jaz sem pa ponosna, da se moji dedki in babice, niso pridružili klavcem, ki so se spravili nad nedolžne begunce...tolk o revah..

Kakšne nedolžne begunce? Če mi je ustaš ubou brata nebo nikoli nedolžen begunec.

Se prav pobijemo 300 ljudi, ker je teb, verjetn eden izmed njih, ubil brata, zanimivo razmišljanje....reve ste in boste..če bi bili kej vredni bi svoja dejanja obelodanili, ne pa da se že 65 let skrivate..

Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Ja, še zdej se maščujete nad palestinci...

Ker "nam" je Adi pobil 6mio vernikov, se bomo zdaj znesli nad muslimani za pomoč pa prosili ZDA (kristjane)
hysterical-1.gif

Ne mešaj hruške pa jabolka. Tisto ni tvoja vojna. 2sv pač.

Zgleda, da se niste ničesar naučili, tako kot zda ne...

?

Nismo se učili na SVOJIH napakah, ko je Hitler pobijal žide zaradi svojih razlogov ne zaradi kakršnihkoli zločinov židov?

crazy1.gif
o bad

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Jaz sem ponosen da je bil moj ded partizan.
Tvoje otroke, če jih boš kdaj imel, bo pa sram. Nekatere je že zdaj sram, ostale bo paše. Čas bo prnesu svoje, brezskrbi.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Ja, še zdej se maščujete nad palestinci...

Ker "nam" je Adi pobil 6mio vernikov, se bomo zdaj znesli nad muslimani za pomoč pa prosili ZDA (kristjane)
hysterical-1.gif

Ne mešaj hruške pa jabolka. Tisto ni tvoja vojna. 2sv pač.

Zgleda, da se niste ničesar naučili, tako kot zda ne...

?

Nismo se učili na SVOJIH napakah, ko je Hitler pobijal žide zaradi svojih razlogov ne zaradi kakršnihkoli zločinov židov?

crazy1.gif
o bad

zakaj pa na svojih
sprasujem se.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Nebo jih sram brez skrbi. Jim bom opral možgane tako.

@Kaja - Jah en je men brata, drug je sosedu mamo eden je pa pač izbral narobno stran ker je reva raje sodeloval z okupatorjem.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Hitler je jasno povedal koga bo pobil. Igral je na čiste karte. IN TO MED VOJNO. DEJTE LOČIT ŽE TO! Delal je zločin ampak s čistimi kartami IN MED VOJNO kjer se kolje, ne boste verjeli.. Partizani so pa rekli da bodo pobil nemce v resnic so pa svoje bratte, sosede, znance. Vse po vrst. IN TO PO VOJNI, TOREJ V MIRU KJER SE NAČELOMA NEBI SMELO KLAT.
Madona kolk ste eni zabiti, da ne ločite vojne od miru.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Nebo jih sram brez skrbi. Jim bom opral možgane tako.

@Kaja - Jah en je men brata, drug je sosedu mamo eden je pa pač izbral narobno stran ker je reva raje sodeloval z okupatorjem.

A tko ti je deda povedal? Pa vi sploh niste rabli okupatorja, vi ste se šli državljansko vojno in borbo za oblast, nacionalizacijo premoženja in za privilegije...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ja, genocidi med vojno so ok, po vojni pa ne. GENOCID JE GENOCID ti imbecil cerkveni.
To ti praviš. Jaz nisem reku da je OK. Ampak vojne so zato da se kolje, mir je pa zato da se ne kolje, ti imbecil komunajzarski zločinski.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Ma ti pa stardec sta smešna. Kere bedarije pa ti pišeš joj dej mal se zamisl nad sabo. pa spet mi žališ dedka. Kkšno opravičilo?

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Jaz tebe sprašujem, ti si tako rekla.

""Zgleda, da se niste ničesar naučili, tako kot zda ne... ""

Naučili česa. A na svojih napakah? Kakšnih svojih napakah?

Ne, na napakah nacifašizma, ki se je znesel nad vami, tako, kot se vi sedaj, znašate nad palestinci...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ma ti pa stardec sta smešna. Kere bedarije pa ti pišeš joj dej mal se zamisl nad sabo. pa spet mi žališ dedka. Kkšno opravičilo?
Kaj pa je tvoj dedek, da se ga neb smelo užalit, več od tistih, ki so umrli po vojni v jamah ali njihovi svojcev? Aja, on je partizan, sveta krava komunistične ideologije, ki lahko kolje, ostali ga morajo pa častit?
In zakaj ti skoz lapaš, kako bi jih moral zločinci še več pobit? Zakaj žališ vse, ki niso bili po vojni s strani partizanov dodatno pobiti?

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Jah nevem pošten človek. Tko se obnašate kot da vi lahko žalite vsepoprek mi pa nobenga ne smemo žalit.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Veš kaj, tebi se res ne mislim več opravičevati, sploh pa ne vem kakšno je mnenje tvojega dedka, verjamem pa, da ne zagovarja pobijanja nedolžnih ljudi, tako kot ti...