Verjamem, da je tvoj dedek bolj pameten in tebi vsega ne verjame...Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pravljice? Pravljice govorijo vam u cerkvah in vaši izdajalski dedki. Jaz mojemu dedu vse verjamem.
Verjamem, da je tvoj dedek bolj pameten in tebi vsega ne verjame...Citat:
Pravljice? Pravljice govorijo vam u cerkvah in vaši izdajalski dedki. Jaz mojemu dedu vse verjamem.
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Lepo, da si ponosen na svoje korenine...
Takoj za tvojo, rdečo, krvavo zvezdo, si jo dam naštimat...hehe
Nene ti meni o neki ideologiji. Dej ti men konkretno kolk jih je dal Jezus pobit!Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ejejej rdeči hudiček. Ne znaš druzga napopat kot sliko Jezusa? Kolk jih je Jezus pobil? Kolikim je Jezus dal komando da se jih pobije?
Posredno preko svoje ideologije toliko, da se ne da prešteti...
Maš podatke tudi za Tita mogoče?
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Lepo, da si ponosen na svoje korenine...
Takoj za tvojo, rdečo, krvavo zvezdo, si jo dam naštimat...hehe
V mojih koreninah bi bila lahko kvečemu davidova zvezda
Teh pa veš koliko so tvoji poklali ne?
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ejejej rdeči hudiček. Ne znaš druzga napopat kot sliko Jezusa? Kolk jih je Jezus pobil? Kolikim je Jezus dal komando da se jih pobije?
Citat:
Tito in Stalin sta imela veliko različnih mnenj. Mi smo se hitr odtujil od Sovjetske Zveze veš. Al si tok mimosun da tega neveš.
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Ja, še zdej se maščujete nad palestinci...
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kaj te pa to briga?Citat:
Daj povej v katerih letih si naredil hišo!
Ja naredu sem jo v komunističnih letih. Ja, delal sem jo z lastnimi rokami in materjal tudi zaslužil inplačal. Veliko komunajzarjev je stanovanje dobilo zastonj.
A hočeš povedat, da se v državah kjer ni blo zločinskega komunizma ni moglo hiš zidat? A so v dobi komunizma nemci pod krivo brezo spal?
Citat:
Nevem zakaj je tok važn kok jih je kdo ubil. Če se gre zato mislim da z povojnimi poboji še nismo izenačil mrtvih na naši strani. Še več bi jih moral pobit da bi se izenačil z morilci na nacifašistični strani.
Dejstvo je da ste domobranci izdajalci, morilci in reve. Jaz sem ponosen da je bil moj ded partizan.
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Tito in Stalin sta imela veliko različnih mnenj. Mi smo se hitr odtujil od Sovjetske Zveze veš. Al si tok mimosun da tega neveš.
Seveda, takoj, ko ste zvedeli, da sta Hitler in Stalin podpisala pakt
V imenu ljudstva pa so delali zločine komunisti in boljševiki. Pa je res ljudstvo tisto ki je delalo zločin? Torej ne ti men o tem v kakšnem imenu je nekdo klal. Ti pokaž konkretno na nekoga ki je klal.Citat:
V imenu Boga, tvojega Boga, so ubijali tako domobranci kot ustaši!
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Nevem zakaj je tok važn kok jih je kdo ubil. Če se gre zato mislim da z povojnimi poboji še nismo izenačil mrtvih na naši strani. Še več bi jih moral pobit da bi se izenačil z morilci na nacifašistični strani.
Dejstvo je da ste domobranci izdajalci, morilci in reve. Jaz sem ponosen da je bil moj ded partizan.
Jaz sem pa ponosna, da se moji dedki in babice, niso pridružili klavcem, ki so se spravili nad nedolžne begunce...tolk o revah..
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Ja, še zdej se maščujete nad palestinci...
Ker "nam" je Adi pobil 6mio vernikov, se bomo zdaj znesli nad muslimani za pomoč pa prosili ZDA (kristjane)
Ne mešaj hruške pa jabolka. Tisto ni tvoja vojna. 2sv pač.