Polemika-SLO1

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Pravljice? Pravljice govorijo vam u cerkvah in vaši izdajalski dedki. Jaz mojemu dedu vse verjamem.
Verjamem, da je tvoj dedek bolj pameten in tebi vsega ne verjame...

I

Izbrisan uporabnik #488

Ne pozabi še posilstev, kraje idr. kaznivih dejanj, za katere se je RKC specializirala od nastanka naprej.

Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Lepo, da si ponosen na svoje korenine...
Takoj za tvojo, rdečo, krvavo zvezdo, si jo dam naštimat...hehe

V mojih koreninah bi bila lahko kvečemu davidova zvezda
wink-1.gif

Teh pa veš koliko so tvoji poklali ne?

I

Izbrisan uporabnik #488

Te sigurno zanika, tako kot piše je videti kot da je holokavst laž... zelo argentinsko.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ejejej rdeči hudiček. Ne znaš druzga napopat kot sliko Jezusa? Kolk jih je Jezus pobil? Kolikim je Jezus dal komando da se jih pobije?

Posredno preko svoje ideologije toliko, da se ne da prešteti...

Maš podatke tudi za Tita mogoče?
Nene ti meni o neki ideologiji. Dej ti men konkretno kolk jih je dal Jezus pobit!
Za Tita so pa zadnji podatki okol 300.000. Pa verjem da to še zdaleč ni vse. O stalinu pa sploh ni treba razpravljat. To sta dva patrona ki sta OSEBNO ukazala pobijanje in zločine.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Lepo, da si ponosen na svoje korenine...
Takoj za tvojo, rdečo, krvavo zvezdo, si jo dam naštimat...hehe

V mojih koreninah bi bila lahko kvečemu davidova zvezda
wink-1.gif

Teh pa veš koliko so tvoji poklali ne?

Ja, še zdej se maščujete nad palestinci...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ejejej rdeči hudiček. Ne znaš druzga napopat kot sliko Jezusa? Kolk jih je Jezus pobil? Kolikim je Jezus dal komando da se jih pobije?

V imenu Boga, tvojega Boga, so ubijali tako domobranci kot ustaši!

Če ostanemo samo pri WW2.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Tito in Stalin sta imela veliko različnih mnenj. Mi smo se hitr odtujil od Sovjetske Zveze veš. Al si tok mimosun da tega neveš.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi pri RKC se je vedno in se še ubija v imenu Boga=Jezusa. Številki dnevno rastejo, tako da ni končnega števila kot pri Titu in Stalinu.
In ker je po tvoji ideologiji Bog vedno poleg, vedno osebno soglaša z ubijanjem, ke rne nasprotuje.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Nevem zakaj je tok važn kok jih je kdo ubil. Če se gre zato mislim da z povojnimi poboji še nismo izenačil mrtvih na naši strani. Še več bi jih moral pobit da bi se izenačil z morilci na nacifašistični strani.

Dejstvo je da ste domobranci izdajalci, morilci in reve. Jaz sem ponosen da je bil moj ded partizan.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Tito in Stalin sta imela veliko različnih mnenj. Mi smo se hitr odtujil od Sovjetske Zveze veš. Al si tok mimosun da tega neveš.

Seveda, takoj, ko ste zvedeli, da sta Hitler in Stalin podpisala pakt
hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Daj povej v katerih letih si naredil hišo!
Kaj te pa to briga?
Ja naredu sem jo v komunističnih letih. Ja, delal sem jo z lastnimi rokami in materjal tudi zaslužil inplačal. Veliko komunajzarjev je stanovanje dobilo zastonj.
A hočeš povedat, da se v državah kjer ni blo zločinskega komunizma ni moglo hiš zidat? A so v dobi komunizma nemci pod krivo brezo spal?

Vidiš, v grdo grdem komunizmu si si naredil hišo, po možnosti z zastonj kreditom, kaj pa sedaj ko ga ni več?

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Nevem zakaj je tok važn kok jih je kdo ubil. Če se gre zato mislim da z povojnimi poboji še nismo izenačil mrtvih na naši strani. Še več bi jih moral pobit da bi se izenačil z morilci na nacifašistični strani.

Dejstvo je da ste domobranci izdajalci, morilci in reve. Jaz sem ponosen da je bil moj ded partizan.

Jaz sem pa ponosna, da se moji dedki in babice, niso pridružili klavcem, ki so se spravili nad nedolžne begunce...tolk o revah..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:

Seveda, takoj, ko ste zvedeli, da sta Hitler in Stalin podpisala pakt
hysterical-1.gif

Kva ma to zveze. Govorimo o Sloveniji in ne Rusiji. Itak boste vi tko na hitr obrnil da pozornost preusmerite starn od vaših izdajalskih sorodnikov.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
V imenu Boga, tvojega Boga, so ubijali tako domobranci kot ustaši!
V imenu ljudstva pa so delali zločine komunisti in boljševiki. Pa je res ljudstvo tisto ki je delalo zločin? Torej ne ti men o tem v kakšnem imenu je nekdo klal. Ti pokaž konkretno na nekoga ki je klal.
Da ne bom spet narobe razumljen in obdolžen groženj. En hipotetični primer. Veš jaz bi tebe tud lahko komot ubil v imenu komunistične partije. Pa partija za to neb bla nič kriva. Jaz bi bil.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:

Jaz sem pa ponosna, da se moji dedki in babice, niso pridružili klavcem, ki so se spravili nad nedolžne begunce...tolk o revah..

Kakšne nedolžne begunce? Če mi je ustaš ubou brata nebo nikoli nedolžen begunec.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Ja, še zdej se maščujete nad palestinci...

Ker "nam" je Adi pobil 6mio vernikov, se bomo zdaj znesli nad muslimani za pomoč pa prosili ZDA (kristjane)
hysterical-1.gif

Ne mešaj hruške pa jabolka. Tisto ni tvoja vojna. 2sv pač.

Zgleda, da se niste ničesar naučili, tako kot zda ne...