Polemika-SLO1

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Moje prednike si ti in tvoji somišljeniki vrgel v lager.
No končno si priznal da si potomec zločincev.
Ampak tvoji predniki so prišli živi iz lagerja. Tisti ki so bli živi zabetonirani v jami in to PO vojni pa niso prišli ven.
A so bli tvoji predniki PO vojni v lager odpeljani?

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Če bi moral kdo globoko vdihnit, ste to vi, ki zagovarjate zločin nad neoboroženimi civilisti...

Tukaj je pa razlika med "nami" in "vami".

Vi svojih sploh ne priznate. Sej jaz tudi nebi v vaših hlačah. Izdaje države ki me hrani se pač ne prizna.

Mi smo jih in jih bomo še, če bo treba, sej laganje, skrivanje in manipulacije so v vaši domeni...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Dobr si ti stardec.

Tvoja pamet proti celemu svetu
hysterical-1.gif

A zde,j ste pa že na osebnih žalitvah
sprasujem se.gif

In kaj tebi ni jasno?
bonk.gif

Cel svet je obsodil nacifašizem, vidva ga pa zagovarjata!
bonk.gif

Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Če bi moral kdo globoko vdihnit, ste to vi, ki zagovarjate zločin nad neoboroženimi civilisti...

Tukaj je pa razlika med "nami" in "vami".

Vi svojih sploh ne priznate. Sej jaz tudi nebi v vaših hlačah. Izdaje države ki me hrani se pač ne prizna.

Mi smo jih in jih bomo še, če bo treba, sej laganje, skrivanje in manipulacije so v vaši domeni...

Je rekel pripadnik rimokatolikov
hysterical-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Cela tema je iz vaše strani na osebnih žalitvah. Že par zadnih tednov žalite mene in mojega deda partizana. In ti praviš da smo mi tisti...
Tvoj ded se sam žali s tem ker je bil na strani zločincev. Zdej ga pa še ti žališ. Jaz bi bil tud užaljen če bi bil zločinc.
A je tvoj ded še živ? Vprašaj ga kdo je po vojni klal na teh moriščih, da bo lahko s čisto vestjo umrl.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Stardec vam je lepo povedal, jebeš državo, ki je zgrajena na truplih nedolžnih, otrok in žena...Sej čudn, da se ni komunizem obdržal, če je bil tok čudovit sistem....

O čem ti to baba zmešana. Kakšnih truplih nedolžnih žena in otrok. Moj ded partizan ni nikoli ubil nedolžne ženske ali otroka saj to ni bil namen. Mestem ko ste pa vi izdajalci izdajali družine nacistom in jih cele ubil... Ne ti men govort da so partizani morilci.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Cela tema je iz vaše strani na osebnih žalitvah. Že par zadnih tednov žalite mene in mojega deda partizana. In ti praviš da smo mi tisti...
Tvoj ded se sam žali s tem ker je bil na strani zločincev. Zdej ga pa še ti žališ. Jaz bi bil tud užaljen če bi bil zločinc.
A je tvoj ded še živ? Vprašaj ga kdo je po vojni klal na teh moriščih, da bo lahko s čisto vestjo umrl.

Ja moj ded je še živ. IN on ni bil zločinec in izdajalec tko kot tvoji. Vem kaj si moj ded misli o povojnih pobojih. A to teb nebom povedu.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.425
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Stardec vam je lepo povedal, jebeš državo, ki je zgrajena na truplih nedolžnih, otrok in žena...Sej čudn, da se ni komunizem obdržal, če je bil tok čudovit sistem....

Mogoče si bil na dopustu pa si nisi prebral tega prispevka od Patriota.

Daj preberi pa poročaj, da vidim tvoje tolmačenje.

Lp

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Dobr si ti stardec.

hysterical-1.gif

sprasujem se.gif

A ni čudn, da se pojavljajo drugačna mnenja, le zakaj? Res misliš da je bil po vojni vzpostavljen demokratični sistem, v katerem so ljudje izražali pluralna mnenja, ali je šlo za strahovladje, kateremu smo priča še dandanes...a ste res prepričani, da če bi pobili še več nedolžnih, da se danes vprašanje povojnih pobojev nebi pojavljalo?
kar se pa tiče tvojega deda, ne veš kakšno bi bilo njegovo mnenje...morda bi imel ravno tako dolg jezik, kot ga imaš ti in bi ga kumunisti kar sami pospravili, nebi bil edini..
frown-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Daj povej v katerih letih si naredil hišo!
Kaj te pa to briga?
Ja naredu sem jo v komunističnih letih. Ja, delal sem jo z lastnimi rokami in materjal tudi zaslužil inplačal. Veliko komunajzarjev je stanovanje dobilo zastonj.
A hočeš povedat, da se v državah kjer ni blo zločinskega komunizma ni moglo hiš zidat? A so v dobi komunizma nemci pod krivo brezo spal?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Dobr si ti stardec.

hysterical-1.gif

sprasujem se.gif

A ni čudn, da se pojavljajo drugačna mnenja, le zakaj? Res misliš da je bil po vojni vzpostavljen demokratični sistem, v katerem so ljudje izražali pluralna mnenja, ali je šlo za strahovladje, kateremu smo priča še dandanes...a ste res prepričani, da če bi pobili še več nedolžnih, da se danes vprašanje povojnih pobojev nebi pojavljalo?
kar se pa tiče tvojega deda, ne veš kakšno bi bilo njegovo mnenje...morda bi imel ravno tako dolg jezik, kot ga imaš ti in bi ga kumunisti kar sami pospravili, nebi bil edini..
frown-1.gif

Ah ja sej bo punčka.
Pride sosed izdajalec domobranc med 2.svetovno vojno k Nemcem, pove da sem šel jaz u patizane. Pridejo nemci k nam domov, mi ubijejo mamo, sestro in brata. Ma veš da pokoljem sosedovo familijo celo. Brez kakšnega usmiljenja. IN ja veliko povojni pobitih si je zaslužilo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Ja moj ded je še živ. IN on ni bil zločinec in izdajalec tko kot tvoji. Vem kaj si moj ded misli o povojnih pobojih. A to teb nebom povedu.
No potem ima še čas, da opere svojo čast in čast svojih potomcev, da ne boste ostali zaznamovani kot nasledniki in potomci zločincev.
In ni dost da ima tvoj ded samo svoje mnenje o teh zločinih. Naj obelodani zločince, če že ni on tisti, ki je zločine po vojni delal. Zakaj ščiti zločince, če pa se ma on za poštenega? Kaj ga je strah?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Kakšno čast? O čem ti govoriš. Reku sem ti da niso vsi partizani zločinci in da niso vsi vedeli kaj se je dogajalo po vojni. In spet žališ mojega deda.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:

O čem ti to baba zmešana. Kakšnih truplih nedolžnih žena in otrok. Moj ded partizan ni nikoli ubil nedolžne ženske ali otroka saj to ni bil namen. Mestem ko ste pa vi izdajalci izdajali družine nacistom in jih cele ubil... Ne ti men govort da so partizani morilci.
99 odstotkov tistih ki ležijo, na več kot 600 grobiščih po Sloveniji, tudi nikoli, ni ubilo nobenega civilista, ne izdajalo, pa vendar so jih pobili

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:

99 odstotkov tistih ki ležijo, na več kot 600 grobiščih po Sloveniji, tudi nikoli, ni ubilo nobenega civilista, ne izdajalo, pa vendar so jih pobili

Aha moja prababica je pa ubila 10 ljudi in so jo zato nemci postavili pred zid in ustrelili?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
VSI partizani so vedeli kaj se dogaja po vojni. Zapomni si, VSI. Eni so klali, eni pa so delali spiske in predlagali koga je treba zaklat.
Če nebi blo tako ,bi se zdaj najdu kakšen pošten partizan in zločince razkrinkal. Pa jih noben noče. Le zakaj?
Ampak se bodo našli, brez skrbi. Ti in tvoj ded samo prosite stalinovega duha da bo to čim kasnej, ker če bo to prezgodaj ,bo kakšen zločinec celo še živ. Pol pa......

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Bedno si tud ti živel, oz tvoji starši. Ti itak pojma nimaš, ker si prešmrkav. Kar tvoje starše vprašaj kako so hodili v Avstrijo, italijo in druge, po tvojem okupatorske države, po kafe, plenice, cement, hladilnik ,hlače, gate, banane, makarone, sok, bencin, itd....ničesar ni blo, kar se je kapitalističnim državam zdelo popolnoma samoumevno da je.
Mejduš komunizem - socializem in tiste, ki so ga s zločini priborili.

Zanimivo, da ti bolje veš kako so drugi živeli
smile-1.gif
Ti je kdo v nedeljo to razodel. Sploh pa nimaš pojma koliko sem star, zato spet ne bodi pameten. Po vojni se zadev ni dobilo, ker je bilo globalno gospodarstvo uničeno zaradi vojne, pri kateri je sodelovala RKC. Sploh potem v SFRJ pa je bilo že kar ok in se je lepo normalno živelo. Poglej npr. v Afriko kako tam živijo in se zamisli.

Kaj pa dela kapitalizem pa zdaj vidiš, ko je nastopila recesija.