Polemika-SLO1

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Stardec vam je lepo povedal, jebeš državo, ki je zgrajena na truplih nedolžnih, otrok in žena...Sej čudn, da se ni komunizem obdržal, če je bil tok čudovit sistem....

Torej je nemčija lahko ponosna na svoje hitlerske temelje?
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
VSI partizani so vedeli kaj se dogaja po vojni. Zapomni si, VSI. Eni so klali, eni pa so delali spiske in predlagali koga je treba zaklat.
Če nebi blo tako ,bi se zdaj najdu kakšen pošten partizan in zločince razkrinkal. Pa jih noben noče. Le zakaj?
Ampak se bodo našli, brez skrbi. Ti in tvoj ded samo prosite stalinovega duha da bo to čim kasnej, ker če bo to prezgodaj ,bo kakšen zločinec celo še živ. Pol pa......

Joj stardec ti si tak mimosun. Najbolj da knjigo napišeš.

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Dobr si ti stardec.

Tvoja pamet proti celemu svetu
hysterical-1.gif

A zde,j ste pa že na osebnih žalitvah
sprasujem se.gif

Cela tema je iz vaše strani na osebnih žalitvah. Že par zadnih tednov žalite mene in mojega deda partizana. In ti praviš da smo mi tisti...
A ni čudn, da se pojavljajo drugačna mnenja, le zakaj? Res misliš da je bil po vojni vzpostavljen demokratični sistem, v katerem so ljudje izražali pluralna mnenja, ali je šlo za strahovladje, kateremu smo priča še dandanes...a ste res prepričani, da če bi pobili še več nedolžnih, da se danes vprašanje povojnih pobojev nebi pojavljalo?
kar se pa tiče tvojega deda, ne veš kakšno bi bilo njegovo mnenje...morda bi imel ravno tako dolg jezik, kot ga imaš ti in bi ga kumunisti kar sami pospravili, nebi bil edini..
frown-1.gif

Ah ja sej bo punčka.
Pride sosed izdajalec domobranc med 2.svetovno vojno k Nemcem, pove da sem šel jaz u patizane. Pridejo nemci k nam domov, mi ubijejo mamo, sestro in brata. Ma veš da pokoljem sosedovo familijo celo. Brez kakšnega usmiljenja. IN ja veliko povojni pobitih si je zaslužilo.
To je pa zato, ker si tok časa pravljice poslušal, ne vem zakaj ne objavijo imen izdajalcev, da bi jim dokazali dejanja, ne pa da so se znašali, nad nedolžnimi, civilisti...večkrat, le zaradi osebnih pred in med vojnih zamer..

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nič nisem mimosun. Mimosun si ti. Jaz pač nimam opranih možganov za razliko od tebe. Ti pač ne znaš povezat sila preprostih zadev.
Ti kar verjanmeš v zločin brez zločincev. Zločini vidiš da so, nočeš pa priznat zločincev. Ja kdo pa je delal zločine če ne zločinc?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Pravljice? Pravljice govorijo vam u cerkvah in vaši izdajalski dedki. Jaz mojemu dedu vse verjamem.

I

Izbrisan uporabnik #488

p.s. pazi na "jezik" in žalitve.

Moram priznati, da sem do sedaj največje primitivce srečal prav v vrstah RKC, ko bi si mislil, da so tam lepo in vzgledno vzgojeni pa vidim da temu ni tako, tam operejo človeku možgane, mu ne dovolijo da razmišlja itd..
Si tipičen posnetek take verske žrtve, žaljiv, psihoza do prejšnjega sistema, zanikanje holokavsta, sprenevedanje glede bibličnih nakladanj itd.

Problem je danes, ker tovrstnikom pripadnikom RKCja manjka ideološki nasprotnik, ki jih je tlačil in pobijal v preteklosti in avtomatsko žalijo in etiketirajo poštene državljane RS s takimi etiketami kot so partizani, boljševiki, ateisti itd...

Ne morejo in nočejo razumeti, da se ti dogodki nas danes več ne tičejo in da imamo v RS druge bolj pomembne probleme.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Nič nisem mimosun. Mimosun si ti. Jaz pač nimam opranih možganov za razliko od tebe. Ti pač ne znaš povezat sila preprostih zadev.
Ti kar verjanmeš v zločin brez zločincev. Zločini vidiš da so, nočeš pa priznat zločincev. Ja kdo pa je delal zločine če ne zločinc?

Bla bla bla. Dej kdaj kej pametnega povej. Mimosun si stari.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ejejej rdeči hudiček. Ne znaš druzga napopat kot sliko Jezusa? Kolk jih je Jezus pobil? Kolikim je Jezus dal komando da se jih pobije?

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Stardec vam je lepo povedal, jebeš državo, ki je zgrajena na truplih nedolžnih, otrok in žena...Sej čudn, da se ni komunizem obdržal, če je bil tok čudovit sistem....

Torej je nemčija lahko ponosna na svoje hitlerske temelje?
evil.gif

Se ti zdi, da ji kaj manjka? Po vaši logiki, bi moral ves folk pobit.
bonk.gif
Kako se je vzhodna nemčija razvijala, smo pa vidli...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:

No kdo so zločinci. Potrebno bo navesti ime in priimek, ker le oseba je lahko storilec kaznivega dejanja po naših predpisih, izjemoma tudi pravna oseba.

Zaenkrat se pa ne ve kdo je to delal in se lahko moralno obsoja le sistem.

p.s. zoper mrtve osebe-storilece tudi ni možno začeti kazenskega postopka...

kaja123

Pripravnik
14. okt 2008
644
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik kaja123 pravi:
Citat:
Citat:
Joj stardec ti si tak mimosun. Najbolj da knjigo napišeš.

Partizani und ich
hysterical-1.gif

Mogoče bolš to, kot pa Partizani i ja
bonk.gif

Resno?
Imaš že tetovažo svastike čez cela pleča?
Lepo, da si ponosen na svoje korenine...
Takoj za tvojo, rdečo, krvavo zvezdo, si jo dam naštimat...hehe

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Ejejej rdeči hudiček. Ne znaš druzga napopat kot sliko Jezusa? Kolk jih je Jezus pobil? Kolikim je Jezus dal komando da se jih pobije?

Posredno preko svoje ideologije toliko, da se ne da prešteti...

Maš podatke tudi za Tita mogoče?

Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Župniki so pa ubili (pardon: mučili in poklali) kar številne. (Niso zaposleni v isti firmi in delajo za istega šefa?)

Zgodovina pamti stardec. Samo sej tega ne povedo v cerkvah, tako da niti nisem pričakoval da boš vedel.