Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Mislis da je mozno da sem govoril o dveh zadevah? Vsebino se zelo ucinkovito filtrira (na vec nacinov), poleg tega se da omejiti tudi hitrost in postane vsako kriptiranje brezpredmetno. Razen ce bo kdo sel pri 5kb/s vlect 4Gb iso. Glede na ceno ure v baru bo takih zelo malo. Router za gromozanskih 200eur bo kr ok in lahko pocne vse zgoraj nasteto.
majster, sem ti napisal da mi prosim povej kako to narediš recimo na linksys routerju ali pa na kakšnem ki je 200€ - ni važno.
Vse kar rabim je to, da mi poveš kako misliš filtrirat.
"Filtriranje na več načinov" - prosim povej mi po katerih načinih. Če si maher, potem to tebi nebi smelo delat težav, kaj ne?
Če boš omejih hitrost na 5kb ti za ziher NOBEN ne bo dol vlekel iso-ta. Ampak to zaradi tega ker ne boš imel NOBENEGA obiskovalca tvojega internetcaffe-ja. Če še nisi v letu 2008, ampak v letu 1992, potem ti moram sporočiti da v letu 2008 povprečen email ki si ga uporabniki pošiljajo v večini primerih vsebuje tudi kakšno multimedijsko vsebino. Če ti misliš da boš imel stranke v svojem internetcaffe baru ki bojo pol ure rabile da si bojo pogledale en klinčev mail, potem se prekleto motiš.