Citat:
Uporabnik eazy pravi:
V statistiki vidis promet po url/ip/incoming/outgoing/type/... Najbolj enostavno je zadevo omejiti in bo sam nehal. Lahko pa se tudi igras z rulsi...
kaj boš preveril? vidiš kdo, koliko in kje. KAJ pa ne vidiš. pa tudi če KAJ bi videl, bi videl binarni zapis paketa. kaj točno pa je tisti binarni zapis pa 100% ne boš imel pojma.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ponovno. Vidim kdo, koliko, kaj in kje. Sproti, vkljucno z grafi. V primeru spice v outgoing ali ingoing traffica zadevo preveris.
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
neve kdo.... ve samo kateri priključek.... lahko je pa bilo kdo v tisti ulici ki ima domet
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Ti rabis podnapise mogoce? Ze vsaj 3x sem ti napisal da sem pristas omejevanja hitrosti, vohunjenje in igranje z filtri je zguba casa.
Stevec je zbiren in ce ima gost caffeja x gb outgoing traffica na dan bos ti zagotovo pomislil da ima malo vecjo priponko v mailu.
p.s.: kolicina podatkov ni podatek zasebne narave.
Ni bilo. Al pa citiraj člen.Citat:
Uporabnik safet_susic pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kje to piše ?
(v zakonu ?)
Seveda to določa zako. Zakon o avtorskih in sorodnih pravicah. Je že razloženo tudi v tej debati.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Ni bilo. Al pa citiraj člen.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Člen, ki dovoljuje zasebno kopijo, nič ne pove od česa delaš kopijo. Citiram ali boš ti ?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
tudi download se "vidi" in tudi prepreci se lahko brez brskanja po racunalniku
Citat:
Uporabnik Tony_Soprano pravi:
http://www.monitor.si/novica/blokada-pirate-baya-tudi-v-sloveniji/ evo še ena povprečna uporabnica interneta se je javila
/tepemsepoglavismajli
Citat:
Artplant - 11.11.2008 ob 18:55
Ker z nakupom vsakega novega DVDja oz. CDja plačujem davek na zapisovanje piratskih vsebin, tozadevno nimam slabe karme. Kar se mene tiče, so avtorji s tem mojim prispevkom pokriti - če niso, naj ta davek ali umaknejo ali ga primerno zvišajo. SIcer so pa na združenju izjemno pogoltni in zahtevajo avtorske pravice celo za izvajanje Mozarta (primer Knjižnice ***nje), čeprav so avtorske pravice zanj že zdaaaaavnaj ugasnile.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako pa so lahko blokirali tisto stran z stavami?
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
zanimiv komentar:
Citat:
Artplant - 11.11.2008 ob 18:55
Ker z nakupom vsakega novega DVDja oz. CDja plačujem davek na zapisovanje piratskih vsebin, tozadevno nimam slabe karme. Kar se mene tiče, so avtorji s tem mojim prispevkom pokriti - če niso, naj ta davek ali umaknejo ali ga primerno zvišajo. SIcer so pa na združenju izjemno pogoltni in zahtevajo avtorske pravice celo za izvajanje Mozarta (primer Knjižnice ***nje), čeprav so avtorske pravice zanj že zdaaaaavnaj ugasnile.