+1Xiaomi , če nisi znamkar
Ne, če izbereš poštnino "EU Priority Mail".Super, hvala vsem za predloge. Kaj na robo iz Banggood je potem še davek in carina?
Glej redmi note 11 pro, poišči še na kimovil spletni strani, zna bit morda kje celo ugodneje od bg, tudi brez DDV in carine ali pa celo EU warehouseOk, grem v akcijo, hvala
Glede na to, kar si na začetku napisal, 5G ne bo noben pogrešal...Sem dobil nekaj dobrih linkov (hvala Primozb) ampak če gledam so vsi modeli okoli 300€ tu-tu nekje s specifikacijami. Ne bom pa gledal na cente, zato se nagibam ideji, da bi vzel kar Note 11 pro (hvala shift), ki ustreza mojim potrebam in budgetu. Na mimovrste je cena 303€, lahko ga dobim že jutri..
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G pametni telefon, 6 GB/128 GB, moder | mimovrste=)
Redmi Note 11 Pro 4G pametni telefon predstavlja skromno kombinacijo 6 GB RAM-a in nabora čipov Mediatek Helio G96. Poleg tega je naprava opremljena tudi z glavno kamero 108 MP na zadnji strani in 16 MP na sprednji, kar omogoča brezhibne portrete. Povrh vsega pa 5000 mAh baterija omogoča...www.mimovrste.com
Super, sicer bi za 230 eur dobil 5g verzijo na bg, ampak tudi to da imaš garancijo in v 2 dneh telefon doma nekaj štejeSem dobil nekaj dobrih linkov (hvala Primozb) ampak če gledam so vsi modeli okoli 300€ tu-tu nekje s specifikacijami. Ne bom pa gledal na cente, zato se nagibam ideji, da bi vzel kar Note 11 pro (hvala shift), ki ustreza mojim potrebam in budgetu. Na mimovrste je cena 303€, lahko ga dobim že jutri..
Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G pametni telefon, 6 GB/128 GB, moder | mimovrste=)
Redmi Note 11 Pro 4G pametni telefon predstavlja skromno kombinacijo 6 GB RAM-a in nabora čipov Mediatek Helio G96. Poleg tega je naprava opremljena tudi z glavno kamero 108 MP na zadnji strani in 16 MP na sprednji, kar omogoča brezhibne portrete. Povrh vsega pa 5000 mAh baterija omogoča...www.mimovrste.com
Super, sicer bi za 230 eur dobil 5g verzijo na bg, ampak tudi to da imaš garancijo in v 2 dneh telefon doma nekaj šteje
Ah, jaz sem tudi še na Huawei P20 Pro... Saj se je posodobil na EMUI 12, samo baterija pa pač crkava...Si kar sposojam temo. Počasi bo treba Huawei p20 zamenjat z nečim podobno velikim. Se pravi iščem malo manjši telefon z dobro kamero. V izboru imam Samsung S22 ter Xiaomi 12x. Je še kaj podobnega oz. kaj bi vi izbrali?