Mogoče nov model, redmi note 12 pro?Po enem mesecu "raziskovanja" sem se nekako osredotočil na dva proizvajalca, za katera se mi zdi, da za svojo ceno ponudita veliko - Realme in Xiaomi. Pri obeh izbral en "slabši" in en "boljši" model.
Xiaomi:
- Redmi Note 11
- Redmi Note 11 Pro
Realme:
- 9 (mogoče Pro)
- GT Neo 2
Nekako se najbolj nagibam na GT Neo 2, ki pride malo več kot 300€.
Mnenja?
Za eno darilo sem nabavil novega poco M4 pro.Ampak realme gt je precej drazji od navedenih.
Jaz bi na spisek dodal se poco phone, npr. model X4
Jeseni sem spraševal po predlogih za telefon. Dolžan sem poročilo.Bom še tukaj vprašal. Iščem nov telefon, želje pa so naslednje:
- (hiter) fingerprint spredaj (lahko seveda na zaslonu)
- fizičen gumb (ali kombinacija gumbov) za utišanje, ko imaš telefon v torbici/žepu
- always on display in omogočanje prikaza obvestil, ko je telefon zaklenjen
- čim bolj čist operacijski sistem (čim bližje Googlovemu izvoru), ki ima še dovolj obljubljenih posodobitev
- dovoljšnja avtonomnost baterije, ki omogoča hitro polnjenje
- zaslon vsaj 6,4 cole
- NFC
- hitrost in solidna kamera sta definitivno plusa.
V hranilniku je dobrih 400 evrov.
Še najbližje izbiri je OnePlus Nord 2. OnePlus 5 imam trenutno in izkušnje so zelo dobre. Vseeno pa berem, da ima novi Nord 2 (še) nekaj hroščev (Bluetooth, povezljivost z Android Auto, slaba izkoriščenost senzorja fotoaparata ...).
Alterjevci boste zagotovo predlagali še kaj, kar ustreza zgornjim pogojem.
Na koncu sem se odločil za GT Neo 2 (kljub temu, da je nedolgo nazaj ven prišla že 3-ka)Po enem mesecu "raziskovanja" sem se nekako osredotočil na dva proizvajalca, za katera se mi zdi, da za svojo ceno ponudita veliko - Realme in Xiaomi. Pri obeh izbral en "slabši" in en "boljši" model.
Xiaomi:
- Redmi Note 11
- Redmi Note 11 Pro
Realme:
- 9 (mogoče Pro)
- GT Neo 2
Nekako se najbolj nagibam na GT Neo 2, ki pride malo več kot 300€.
Mnenja?