Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Kalbo je nakladač!
Abejž, resan, nism vedu?Citat:
Niti ne. Samo sem do ugotovitve prišel, ker logike ne premoreš.
Ps: Sicer kalbo, le ne veš se z indukcijo tudi vari, topi železo in ostale stvari pri industriji.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
govriš za stejke, ta pravi jih pa pečejo na ploščah... kjer posoda v višino sploh ni važna.
Ne, da priznaš svojo zmoto, ko praviš, da se ne da tako prikuriti ponve in da na indukciji ne moreš natančno regulirati. To, da si nabijal kar nekaj.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Še enkrat, kaj bi pravzaprav rad dosegel? Meni prodal indukcijo? Me prepričal v indukcijo? Kaj?
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
A nima veze za kolk sem kuhal pač eletrika je draga..
Nima smisla da bilo kaj več napišem ko se sami izmikate odgovoru kolk več plačate eletrike itn..
Lp..
Citat:
Ne, da priznaš svojo zmoto, ko praviš, da se ne da tako prikuriti ponve in da na indukciji ne moreš natančno regulirati. To, da si nabijal kar nekaj.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Še enkrat, kaj bi pravzaprav rad dosegel? Meni prodal indukcijo? Me prepričal v indukcijo? Kaj?
Meni dol visi na kako ti uživaš v kuhanju in s čim delaš. Moti me samo to, da si širil neresnico. Če teše zanima, jaz ne maram kuhanja/pečenja na indukciji,še manj pa na plinu ali steklokeramiki.
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi: Če bi bila (meni osebno) indukcija boljša, bi bila v kuhinji že davno in ne tapocenska.
Potem pa moraš absolutno nabavit indukcijo z napo montirano v kuhališče. Sicer ne vem kako fiziko prelisičiti, da para ne gre v zrak
ampak nazaj na kuhališče, da lahko napa to lepo pozauga. YT znalci pravijo, da je to alfa in omega kuhinjske opreme in ne vejo, kako
so lahko prej preživeli brez tega...
Tako da avtor teme, poglej še v tej smeri -> Kuhinjske plošče z vgradno pultno napo.
Ne se smešit.... Jeklenka plina premore cca. 125kwh shranjene energije. Stane 20€ S tem da gre pri kuhanju na plin kar nekaj toplote mimo piskrov.Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
O veliki faktor je cena.. razen če te tolk žulji denar pa ni važno kolk daš za štedilnik al pol za porabo eletrike
Pač me zanima kolk se je vam položnica za eletriko povišala.. Če pa je to problem odgovorit pol ok..
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Meni dol visi na kako ti uživaš v kuhanju in s čim delaš. Moti me samo to, da si širil neresnico. Če teše zanima, jaz ne maram kuhanja/pečenja na indukciji,še manj pa na plinu ali steklokeramiki.