Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
O veliki faktor je cena.. razen če te tolk žulji denar pa ni važno kolk daš za štedilnik al pol za porabo eletrike
Pač me zanima kolk se je vam položnica za eletriko povišala.. Če pa je to problem odgovorit pol ok..
Ne se smešit.... Jeklenka plina premore cca. 125kwh shranjene energije. Stane 20€ S tem da gre pri kuhanju na plin kar nekaj toplote mimo piskrov.
Koliko stane 125kwh elektrike?
Da ti odgovorim na vprašanje: poraba elektrike ni šla blazno gor, mogoče 5€ na mesec.
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
In ko ti plin zmanjka ob 11ih zvečer, boš pa kaj? Prdel v rinko? Pa saj nismo več 1950...jaz se ne spomnim kdaj mi je na zadnje elektrike zmanjkalo. Mogoče enkrat pet let nazaj ko so nekaj razkopavali in ni bilo dve tri ure, pa še to ne ob časih kosila. Če se ti pa zgodi greš pa v gostilno.
Obnašate se kot da so hude naravane katastrofe kot žledolom vsako leto točno pri vaši bajti.
Citat:
In ko ti plin zmanjka ob 11ih zvečer, boš pa kaj? Prdel v rinko? Pa saj nismo več 1950...jaz se ne spomnim kdaj mi je na zadnje elektrike zmanjkalo. Mogoče enkrat pet let nazaj ko so nekaj razkopavali in ni bilo dve tri ure, pa še to ne ob časih kosila. Če se ti pa zgodi greš pa v gostilno.
Obnašate se kot da so hude naravane katastrofe kot žledolom vsako leto točno pri vaši bajti.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ko pa začnete mešat jabolka in hruške skupaj pol se res nimam več kaj menit z vami..
Voda če ni pitna jo prekuhaš ali greš v trgovino in jo kupiš.. otrok nimam tko da nimam komu dat pira itn..
Buče. Kakšne pol Slovenije je 250.000 ljudi? Vi ste že taki kot tisti, ki so v oddaji na Discoveryu, ki se pripravljajo na apokalipso... A to da vam pa eksplodira bomba vas pa ni tako strah kot naslednjego žledoloma ravno pri vas pred vrati? Sej možnosti so tam tam....Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Ko ti zmanjka greš v klet po polno al pa na prvo pumpo. Če je pa apokalipsa in kuhaš na štrom greš pa v Bauhaus po kamp plinski kuhalnik in glih tko nisi lačen.
Je blo pa ob žledolomu zelo blizu, da bi bla komplet Slovenija na plinu in to zelo lep čas. Pa kuhan futer ni bil glavni problem tko da je tole itak brezveze premlevat.
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Jaz vedno mam eno polno v rezervi..Tak da 5 minut pa maš spet plin..
Ko boš izkusil teden dni brez bit pa te bom vprašal če boš enako mislil a do tiskrat srečno.. Tako sem sam razmišljal pred Januarjem 2014 a ko si enkrat brez obrneš ploščo in greš takoj v nabavo štedilnika z plinom itn..
Pač vi boste vozili svoje jaz svoje..
Lp