Nic ne cutis, kaj pa naj bi cutil?vazektomija? nepovratni proces.
Kako moški to čuti pri vrhuncu?
Banan? Kdo bi pa mene banal. Ti imaš vročino. Storim veliko slabega ampak ohoho dobrega. PrevagaOK, sedaj mi je jasno da nisi banan iz foruma.
Ni nepovraten.vazektomija? nepovratni proces.
Ker forum berejo tudi otroci in bi se lahko česa narobe naučili, izobraževalni sistem pa cele generacije pusti na cedilu, ker je bolj pomembno, da znajo razdeliti žive reči po Hadžiju na debla, poddebla in razrede: kontr. tabletke imajo (kot vsako zdravilo) neke stranske učinke, ki jih z določeno pogostostjo opažamo na določenem delu populacije.Bolje, štekam. Moja soproga ni hotela niti slišat od hormonske kontracepcije dokler se bova razmnoževala.
Se strinjam. Samo nekak se nisem z njo pregovarjal in sem spoštoval njeno željo. Konec koncev je šlo za tablete v njeno telo. Ta strah, ki je znotraj votel okol ga pa nič ni, ji je vcepila njena mati, ki je bla in je še za hojo, kot se temu reče. Google in YT znanje se je pa v tistih časih še razvijalo.Ker forum berejo tudi otroci in bi se lahko česa narobe naučili, izobraževalni sistem pa cele generacije pusti na cedilu, ker je bolj pomembno, da znajo razdeliti žive reči po Hadžiju na debla, poddebla in razrede: kontr. tabletke imajo (kot vsako zdravilo) neke stranske učinke, ki jih z določeno pogostostjo opažamo na določenem delu populacije.
Jasno pa je treba napisati, da med njimi ni takšnih, ki bi povzročala škodo na plodu, ki bi povzročala težave pri zanositvi in kdo ve kaj vse še na to temo. Ta strah je na sred votel, okrog kraja ga pa nič ni. Hormonsko kontracepcijo poznamo že 60 let, in tu ni kaj veliko parlamentirati.
In še tole (spet je treba povedati, kako debilen je šolski sistem, ki tega ljudi ni naučil): mehanizem delovanja kontr. tabletk posnema naravno delovanje hormonov telesa, ko je ženska noseča (in takrat ni plodna). Če bi pomislek gospe OP pil vodo, bi ljudje po vsakem donošenem otroku težje imeli naslednjega otroka, pa iz prakse vidimo, da to ne drži...
Se prav je reku pesnik odgovor C.... lepo da vedno znova dokažeš svojo nezrelost. Tokrat si ti ventil name odprl in spet drezaš tja, kjer te ne srbi.Ej.....a veš da sem mel eno tako k je zmer jokala.....pa stokala.....pa nč nardila!
Hvalabogu je bivša......če bi se takrat po nesreči kaj prijelo....bi bil zdej vs besen pa bi se v vsacga na internetih ventiliral
Tisti, ki ste opravili vazektomijo, kakšen je postopek? Predvidevam, da se najprej oglasiš pri osebnem zdravniku, kako gre potem naprej in časovno koliko traja?
Nisem odprl ventila....samo komentiral sem!Se prav je reku pesnik odgovor C.... lepo da vedno znova dokažeš svojo nezrelost. Tokrat si ti ventil name odprl in spet drezaš tja, kjer te ne srbi.
To je mozno, ampak dalec od obicajnega.kak teden imaš otečena in modra jajca i
Vir? Kolikor vem, se to kar redno dela.Po dveh mesecih (cca) neseš tja kesico sperme, da se pogleda ali je bila prekinitev semenovoda uspešna (kar običajno nobeden ne naredi
Ja, spet provociraš točno tam, kjer veš, da sem občutljiv. Od kje v tej temi čutiš potrebo mi je neznanka. Ni pa šlo za mojo, ampak kolegovo ženo, ki je pač rabla svojega deca zraven, da je uspel prepričat ginekologa, da zabriše Mireno ven. Če ne bi bral selektivno bi to videl. Sama si pa ženska materničnega vložka ne more odstranit, tko da ne vem kje si ti videl jokajočo in cincajočo žensko v tem primeru.Nisem odprl ventila....samo komentiral sem!
Če nisi razumel.....moja se zna v 98.9% odločit.....tist 1.1% je pa moje mnenje (in obratno).
Zdej če tvojo nekaj boli in cinca 3 tedne kaj bi.....potem sočustvujem stabo.
Mene bi to delalo "besnega" in bi bil temnih misli....
Tko pa
vazektomija? nepovratni proces.
Moj osebni ni nič točnega vedel.ca v tem smislu: Greš do osebnega zdravnika, da bi rad naredil vazektomijo (verjetno ti izda napotnico), nato se pofočkaš tam, kjer to delajo (odvisno od lokacije..pokukaj na netu - LJ je v prostorih stare porodnišnice) kjer te naročijo k psihologu na razgovor. Ko daš to mimo se pol leta počaka, če si vmes premisliš, nato te naročijo na poseg (kjer se čaka še pol leta do leta).
Poseg traja cca 15 minut, kak teden imaš otečena in modra jajca in to je cca to. Po dveh mesecih (cca) neseš tja kesico sperme, da se pogleda ali je bila prekinitev semenovoda uspešna (kar običajno nobeden ne naredi).
Kaj se redno dela? Pregled semena? Po mojih info samo 1x.To je mozno, ampak dalec od obicajnega.
Vir? Kolikor vem, se to kar redno dela.
Itak. Povej mu, da se ne rabi bat .Lej, sprašujem za prjatla.
Poglej priponko 60846
Ja, samo enkrat. Ampak moja replika je bila na komentar, da tega skoraj nihce ne naredi.Kaj se redno dela? Pregled semena? Po mojih info samo 1x.