Mojo bivšo je maternični vložek povsem zjebal. Zato ga je dala takoj ven.Hej vsem.. Tokrat imam vprašanje bolj za ženske uporabnice foruma..
Kakšne imate izkušnje z uporabo kontracepcijskih tablet in maternega vložka? Je mogoče katera v življenju že uporabljala oboje? Prednosti/slabosti?
Moja je nekaj let uporabljala kontracepcijske tablete in jih zadnjih nekaj mesecev ne uporablja več, ker je mnenja (in dostikje prebrala), da lahko vplivajo na hormone, naj bi imeli več stranskih učinkov, itd... In tablete gredo skozi prebavila in bog ve, kaj vse je v teh tabletah..
Zadnjič pa ji je ginekolog svetoval tudi maternični vložek (pri katerem naj bi bil mir nekje 5 let) in sedaj jo zanima, če imate tu na forumu kakšne dejanske izkušnje s tem?
Pa hvala lepa za vsa mnenja že vnaprej..
Ti si ga kr daj preščipnit, a misliš da ga imajo preščipnjenega tudi vsi ostali?Zagotovo bolj pametno tablete ali vložek. Slednja dva primeta tudi v službi, na službenih zabavah in na sindikalnemČe imata dovolj otrok, je najbolje, da si daš ti preščipniti semenovode. Nobenih posledic, samo pozitivno.
Saj ti je že Jabe razložila, kako to gre. Če bo ženska zajebala bo že sama zrihtala. Če boš pa ti boš pa v nemilosti oplojene.Ti si ga kr daj preščipnit, a misliš da ga imajo preščipnjenega tudi vsi ostali?Zagotovo bolj pametno tablete ali vložek. Slednja dva primeta tudi v službi, na službenih zabavah in na sindikalnem
Povej mi skom se družiš in.....?dokler se tipu ni odpeljalo in je šel v ordinacijo z njo in ponorel.
...ki se postavijo za svojo žensko? Me ne čudi, da si samski, če tega ne znaš. Sicer ti pa ravno iz tega področja manjka precej izkušenj in nisi ravno človek, ki bi lahko delil nasvete v zvezi s tem. Mislim pa tudi, da bi lahko nehal limat nalepke ljudem in začel pri sebi.Da me ne čudi, da si cel besen, če se pa tud družiš s takimi....
A to tiste od Spara?Včeraj mi je spekla angus pleskavice in naredila prilogo......če neb mela ta rdeče bi ji vrnil "uslugo"....polnemu želodčku navkljub
A to tiste od Spara?
Ej.....a veš da sem mel eno tako k je zmer jokala.....pa stokala.....pa nč nardila!Lepo od nje. Zdej pa bodi dečko in mi povej, kaj bi naredil, če bi ti cel mesec jokala, da jo boli, ginekolog bi ji pa govoril, da mora potrpet? A) Bi jo božal in ji govoril, da bo vse OK ali B) Bi šel z njo h ginekologu in mu rekel, da naj zadevo spravi ven, ali C) Se bi norčeval in ji rekel, da je bil angus dober?
Ker ko bo, če bo, tale tvoja, ki dobre pleskavice peče, enkrat na porodni mizi s tabo ob strani vsa zadeta, boš ti tisti, ki se boš moral postavit za njo. Podobno bo kdaj ko boš z otrokom pri pametni sestri pri pediatru in podobno. Bistvo napisanega pa ni tisto v kar si se ti po tvoji stari norčkovi navadi vtaknil, ampak to, da vse ženske Mirene ne prenašajo. Če se to zgodi mora vložek takoj ven, kar pa nekateri ginekologi zelo neradi naredijo.
OK, sedaj mi je jasno da nisi banan iz foruma.Ne, jaz sem mu zrihtal, 34 dni suho zorjeno od KZ Rače.