Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Je plin v bombi zagotovo drazji, pa se tiste flase prenasat in sravfat.... Pa ceprav ne vsak mesec. Pa enostavno moras imeti dve.
Kolk ze stane m1 kuhinje in m2 stanovanja?
Ker se ljudje vcasih zapiknejo kako drage so nase kurilnice na drva ,oni imajo pa samo tc na steni.
Plin je drag če bi vsak mesec ga kupaval.. Če ga kupiš enkrat 4 mesece pa ne pride drago.. drugače je jekleka 10Kg 19.80 eura.. itn.. S tem ko sem nehal uporabljat eletriko za kuhanje sem tudi prišparal 18 eurov na mesec pri eletriki .. Pa ne mi govort da je eletrika poceni ko ni..
In kaj ima to zveze z izborom steklokeramika vs. indukcija? Smo imel na zacetku plin... kasneje steklokeramiko, sedaj pa kaksen mesec ali malo vec indukcijo... In lahko recem, da je meni osebno najbolj vsec slednja ... Pri plinu je res tako, da je mogoce cenejsi... so pa piskri veliko bolj umazani... pa ciscenje plinskega stedilnika tudi ni najbolj enostavno ...
In skoraj ne verjamem, da ce imas eno jeklenko za stiri mesece, da lahko pri enakem obsegu kuhanja prisparas pri elektriki 18€ mesecno ...