Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Pri koliko € se začnejo indukcije, pa da ni najbolj poceni šrot?
Pri nas kuham v glavnem jaz!Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Kateri od vas ki vpijete...indukcijaaa.... dejansko kuha? Pa s tem ne mislim makaronov in hrenovk.
Ker imajo vsi na plinovod....Citat:
Uporabnik Car pravi:
A to, da imamo plin speljan po plinovodu pa nisi pomislil? Drugih prednosti pa ne bos komentiral?
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Kateri od vas ki vpijete...indukcijaaa.... dejansko kuha? Pa s tem ne mislim makaronov in hrenovk.
Brez dvoma bi bolj pogrešal indukcijo!Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
In kaj bi bolj pogrešal, indukcijo al plin?
Ne miki, sprašujem, a dejansko kuhaš, al kuha babnica.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Kateri od vas ki vpijete...indukcijaaa.... dejansko kuha? Pa s tem ne mislim makaronov in hrenovk.
aja točno, na alteerju so sami Michelinovi mojstri.
Ravno zato imam oboje!Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Resno? Men se po pravici povedan na indukcijo spipa, tko da zame je plin zakon in tko bo ostalo. Pa poudarek je pa na "zame osebno". Plin deluje zelo OK, ga v profi kuhinjah ne uporabljajo kar tko ker jim je pač všeč. Sicer pa to ni tema, če je dilema zgolj steklokeramika-indukcija, pol je odgovor definitivno indukcija.
Indukcija dobro prikuri! Govoriš kar nekaj.... Sej za tisto kafetijero pa daš ploščico spodaj pa ti dela (kot podstavek), ni pa idealno.Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Recimo prikurit palačink kot se palačinke prikuriPa enga stejka tud ne morš ravno prikurit kot se zagre, pa klasični železni wok odpade, pa...ni da ni. Ogenj je meni zakon in če bi lahko bi bil v kuhinji še vedno šporhet na drva. Da o letni kuhinji z odprtim kuriščem ne govorim.
Z eno potezo zmanšam plin in ga znova prikurim, da bi se šel še tu na dotik....kot rečeno zmeša se mi.