Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Lucky me... v Britofu pri Kranju končno dobil črno varianto 1,8 Type-S... no čez dva tedna pride od poševnookcev. Cena 19990 + metalik barva gratis... kar znese nekaj čez 500 €. Že tako je ta cena akcijska, tako da kaj več popusta niso hoteli dati.
Citat:
Lucky me... v Britofu pri Kranju končno dobil črno varianto 1,8 Type-S... no čez dva tedna pride od poševnookcev. Cena 19990 + metalik barva gratis... kar znese nekaj čez 500 €. Že tako je ta cena akcijska, tako da kaj več popusta niso hoteli dati.
Citat:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
20k za tole Hondo je rop pri belem dnevu.
Mislim, da ni dizlaša s 140ps, s katerim s tem motorjem nebi mogel držati tempa. (izejma je hondin dizel)Citat:
Uporabnik jezek pravi:
S težavo boš držal tempo s polovico sodobnih povprečnih dizelašev na naših cestah.
Citat:
Slovenski servisi so zanič, ne znajo niti poravnat NOVEGA avta ki vleče v eno stran. Po njihovem je to znotraj tovarniških toleranc oz. posledica 'kot britev natančnega krmiljenja...' V enem letu pušiš 40procentov nabavne vrednosti, saj ga za višjo ceno ne prodaš prej kot v par mesecih.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ko bi bila ta Honda vsaj kolikor toliko dobro opremljena, ne pa da lahko za 20k o kakšnem xenononu,usnju,naviju,bt-ju samo sanjaš, povrhu vsega pa bo čez par mesecev zastarel model, ker pride nova na trg. Motor pa ima tako ali tako že zdaj zastarel.
Sorry, samo tale nakup je pa res epic fail.
Citat:
Najbrž si gledal rabljene honde.... natanko taka, kot jo bom kupil jaz, stane 23650 €, model 1,4 pa 21590 oz. 22690 €, odvisno od menjalnika. Preverjeno na uradni nemški hondini strani.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Saj ne rabi imeti vsega naštetega, vsaj nekaj od tega bi pa lahko imela za takšno ceno. Sam sem imel recimo nagledanega Golfa 1.4 TSI Highline 160hp, xenona sicer ni imel, je pa imel DSG (nekaj za kar še pri Hondi itak niso slišali), RNS310 navi, BT, LED zadnje luči, 18 col, Alcantara sedeže in to celo cele, ne samo obrobljene plus vse ostalo kar si naštel pri hondi, edino za poklopna ogledala in alarm nisem prepričan.
Cena bi pa bila natanko 20k eur. Novo Astro recimo dobiš za 20k tudi tako naloženo da je kar hudo in to z 1.4 turbo 180hp.