Chevrolet Cruz

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.247
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
cruz z avoteom in lačetijem razen skupne znamke nima nič enakega.

Če nebi rahlo bruhnil v usta vsakič, ko zaslišim ševrole, bi ga šel za joke sprobat. Ampak me res ne mika. Sej zgleda ne slabo, ampak skoraj ne verjamem, da je A od avta. Skupnega pa nima nič samo če ga je delala povsem druga fabrka, kar ni.

Vseeno je, kje je avto narejen. Važno je, na kateri platformi je narejen.
Potem tudi ne verjameš, da je Astra A od avta?

Runnagain

Zelenc'
17. mar 2008
19
0
1
Citat:
Uporabnik MobiSuxGuru pravi:
@runnagain
ne vem kako se primerja z meganom

cruzu hitro nos odnese iz ovinka, potem ga popravljaš in ti še rit odnese nekam, nekak se mi zdi, da je bolj za cruzanje, ne pa za dirkanje
smile-1.gif

aja, pa servo volan je enako močan pri 10 al pa 200, kar zna bit mal zajeban, če pr 200 mal preveč volan obrneš

drgač pa pejt na tesno vožnjo pa ga mal zgon
smile-1.gif

Dirkat sem že zdavnaj nehal
smile-1.gif
, danes sem napovedan za testno vožnjo. Zanima me predvsem avtocesta (z meganom se kaj več kot 150 ne da peljat, ker mašina v 5-i prestavi že tam cez 4k obratov vrti, 1.6 bencin mašina), tako da upam, da imajo gor vinjeto.

Se ESP dejansko kaj pozna, al je tud ESP bolj v k***u? Do sedaj avtomobila z ESP-jem še nisem imel, tako da ne morem razlikovati.

Lp, Runnagain!!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ah, trapas neumnosti. Kupis MB 280 '77 pa si bolj varen, kot v vsakem golfu.. Merci se pac materiali ne starajo in z leti pridobiva na varnosti.

Pleh se celo plemeniti. Moj subaru je bil že povsem zlat po robovih
hysterical-1.gif

Pa bel, siv, rumen, rdec, crn... bumper fun
hysterical-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
in danes bi ti avti ki so dobili leta 1998 4 zvezdice recimo ala megane danes zelo težko dobili sploh kakšno.

Kje to piše? In ne vleči se ven s crash testi prijaznosti do pešcev?

test trka z pešcem nima nobene veze z varnostjo avtomobila in tudi ne vpliva na kočno oceno varnosti.imaš avte ki so ocenjeni z 5* za CT in z 1* pri trku pešca

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
glede babe je bil hec tako da no hard feelings.
najlažje ti bom povedal kako dober je cruz če ti povem da ga lahko komot postaviš ob bok ceedu.res da so pri daewooju skoraj vsi njihovi avti totalen zmazek ampak tukaj pa roko na srce so se res potrudili

B81

22. jul 2007
37.718
10.982
113
Dobro no, saj velika razlika v kvaliteti v prid ceed-u proti cruze-u je bila menda šala al ne?
En pa isti šmorn, morda je hyundai malo dlje od teh dveh...pa še to ne veliko. (IMO)

MobiSuxGuru

Pripravnik
6. nov 2008
119
0
16
"Se ESP dejansko kaj pozna, al je tud ESP bolj v k***u? Do sedaj avtomobila z ESP-jem še nisem imel, tako da ne morem
razlikovati."

ja, ESP se ornk pozna in pride zelo prav

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik MobiSuxGuru pravi:
"Se ESP dejansko kaj pozna, al je tud ESP bolj v k***u? Do sedaj avtomobila z ESP-jem še nisem imel, tako da ne morem
razlikovati."

ja, ESP se ornk pozna in pride zelo prav
Zanimivo, da se meni še ni prižgal, pa sem parkrat nalašč pretiraval
d055.gif

Aja, pa ni Cruz-e. Da ne bo kdo mislil, da se full fajn vozijo ta kola. Ker vse kar vem o njem je, da zgleda fajn in pa očitno notranjost smrdi (to sem izvedel tukaj
grin1.gif
).