Ok, hvala.
Vseeno, kateri so nadpovprečno kvalitetni? Recimo, da sem se naučil iz nekaterih drugih stvari, da tudi barvni TV iz Decathlona, je še vedno nula proti res pravi zadevi, ki niti ne stane toliko več. In kot rečeno, sem pripravljen odkartat neko normalno cifro.
A High Peak je za kaj?
Tole izgleda top shit, čemur tudi cena sledi .
Sem pogledal za 2 in so res ok.
Malo sem še gledal in videl, da je možno dobiti tudi nekatere z manjšim predprostorom. Vsi so pa okrog 2.5kg, kar je ok.
Cimo Salewa:
Si moram vzeti malo časa in preštudirat zadeve, pa da kupim nekaj, kar bo potem za dlje časa. Očitno bo treba 200 ali še več eur pripravit. Sem računal tam nekaj čez 100 .Salewa Micra II - 2-person tent | Free EU Delivery | Bergfreunde.eu
Salewa - Micra II - 2-person tent ➽ Dispatch within 24h - Buy online now! ✓ 100 Day Return Policy ✓ Expert advice ✓ Free delivery to EU countrieswww.bergfreunde.eu
jaz jih še nisem imel. Zaenkrat so zdržale vse...Aja, po gledanem absolutno gledam samo še alu palice in ne fiberglas. So kakšne negativne lastnosti alu palic?
Se bom, čeprav imam že favorita Salewa ali pa Robens.Dej sprehod se do Dechatlona.
Bom malo pogledal. Ampak kot vidim so fiberglass palice, tako da odpade.Mi imamo Vango šotor, dobra kvaliteta in cena. Je sicer za 4, prej ko sva bila brez otrok, sva imela tudi manjšega od istega proizvajalca. Naročil iz Anglije, ker je bil neprimerno cenejši kot pri nas.
Sem pa takrat gledal tudi napihljivega, gre za šotor brez palic, ki se ga napihne (tam kjer so običajno palice). Tudi v vetrovniku je prestal odlično. Samo cena je bila takrat previsoka. Mislim da je šlo za serijo Airbeam.