Kampiranje in šotori.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.449
3.548
113
Laufam vsak tedan, ne se ti zame sekirat. Zakaj si kar naenkrat užaljen? Sem samo vprašal, če poznaš koga, ki spi v grmovju. Mogoce si se pa prepoznal?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.866
-382
113
Ti si še iz časa Yuge in očitno ne poznaš drugega. Kaj fali Grčiji, Albaniji, Franciji....?
Tam so kampi 2/3 cenejši od hrčkov, sploh Albanci imajo smešne cene.
Meni je sicer povsem vseeno kam kdo hodi, samo mi grejo na jetra taki, ki mi v jeseni jamrajo, kolk je bi drag dopust. Da bi pa stopil iz kalupa ven, je pa nemogoče.

ah kje. jest sem zamudil tiste čase.

Grčiji, Albaniji in Franciji sigurno čisto nič ne fali, razen tega da so meni predaleč recimo. Še do Splita se komaj pricijazim. Ne ljubi se mi vozit po 12 ur. Pa 4 dni dopusta samo na poti zapravit... Žal pri nas zaenkrat ne gre za več kot 14 dni.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.449
3.548
113
Ne ljubi se mi vozit po 12 ur. Pa 4 dni dopusta samo na poti zapravit... Žal pri nas zaenkrat ne gre za več kot 14 dni.
Dopust se začne, ko greš od doma. Pot je zame del potovanja in ob poti je vedno kakšno jezero, reka, kjer se lahko ustaviš, zastojn ali plačljivo in nadaljuješ naslednji dan.
Če ti je pa cilj 14 dnevno svaljkanje na plaži, te pa povsem razumem, da bi rad bil "takoj" tam.

jello

Guru
22. sep 2008
10.126
3.866
113
Jaz sem za bolj ziher filozofijo. Teraj dokler se ti da in dokler lahko. Ker z leti se načeloma človeku da vedno manj, faktorjev, ki se morajo poklopit da se kam spravi pa vedno več.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.501
1.092
113
Še tu vas vprašam, ker ste izkušeni. Ali je dobra alternativa cesta preko Knina, da se izogibam vetru, kateri sledi tunelu Sv. Rok, prišparam malo na cestnini in mogoče celo na času, ker sem na AC skoraj počasnejši, kot na navadnih cestah. Skrbi me burja, napovedujejo jo za vikend in bi gor v planinah ostal.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.676
9.473
113
tako je.

na izlete v daljne dežele bomo hodili, ko bo časa v izobilju.
Beri tole nikoli, ker boš takrat prestar in se ti ne bo dal. Sicer pa kje piše, da moraš it ravno v Bangladeš, da se temu reče potovanje, tud naša lepa ponuja možnosti, da dni zmanjka. Grem pa letos tud jest v en kamp za skor tri tedne, tokrat prvič po nabavi kamperja zavestno, lani smo bli v to prisiljeni, pa mi je zapasal. Pa kaj, kot sem rekel, s kamperjem delaš točno tist, kar ti tist trenutek zapaše. Res pa je, da ga rental za zapelat se v prvo vrsto na Krku sigurno ne bi.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.676
9.473
113
Še tu vas vprašam, ker ste izkušeni. Ali je dobra alternativa cesta preko Knina, da se izogibam vetru, kateri sledi tunelu Sv. Rok, prišparam malo na cestnini in mogoče celo na času, ker sem na AC skoraj počasnejši, kot na navadnih cestah. Skrbi me burja, napovedujejo jo za vikend in bi gor v planinah ostal.
Če je burja napovedana, se seveda ogni Sv. Roka. Sam sem šel enkrat tam čez, mimo Karlovca čez Plitvice do Gračca in pol dol v Biograd, ti pač produžiš skozi Knin, Dugopolje in pol do Ploč in hop na trajekt za Pelješac.

jello

Guru
22. sep 2008
10.126
3.866
113
Sv. Rok je od
Sv. Rok je danes odprt samo za osebna vozila. Sem šel pred tunelom dol in naokoli pa me je na momente kar premetavalo.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.501
1.092
113
Se lepo zahvaljujem. Sem šel 1 izvoz pred Sv. Rokom ven in preko Knina in smo zelo lepo vozili, skoraj 700 smo jih požgali včeraj. Potem sem pa ene 2 uri potreboval, da sem prikolico snel dol z avta. Mal prešprical na koncu z oljem in pretolkel s plastičnim kladivom. Čudna reč. Hvala še enkrat!

• Všeč mi je
Reactions: FuriousG