Z Salewo ali pa Robens ne boš falil. So pa tudi šotori s kvalitetnimi fiberglass palicami čisto ok. Jaz sem imel Kampo s fiberglass palicami 6 let, dokler je nisem prodal naprej ker je postala premajhna.Se bom, čeprav imam že favorita Salewa ali pa Robens.
Samo od včeraj je prišla rahla sprememba : sedaj iščem šotore za 3, ne za 2 osebi, ker sem ugotovil, da so le ti 120cm široki, trenutni šotor pa je 180cm, torej za tri osebe. In ne bi ravno šel na manj. Torej je teža cca. 3.5kg. Moram stehtat in zmerit trenutnega.
Bom malo pogledal. Ampak kot vidim so fiberglass palice, tako da odpade.
Zelo dobra lastnost tega šotora je da ga lahko odpreš spredaj in zadaj in v vročih poletnih večerih narediš prepih.Top šotor! Ne moreš pa enoprostorca not parkirat...to je pa res.
200€ na komad. Imam namreč 2. Akcija: če vzameš 2 plačaš oba Drgač kot novi...ZS please por favor!
Poglej priponko 68945Poglej priponko 68946Poglej priponko 68947Poglej priponko 68948Poglej priponko 68949
Res je. To je zelo blagodejno v poletni vročini. Ima tudi stranske zračnike, ki še dodatno preluftajo notranjost. Obenem je prednost, da ima šotor mreže in ohranja zračnost hkrati pa nudi zaščito pred nadležnimi letečimi žuželkami tipa komar.Zelo dobra lastnost tega šotora je da ga lahko odpreš spredaj in zadaj in v vročih poletnih večerih narediš prepih.
Razumem, samo ne iščem družinskega šotora, ampak šotor za dva (no, po standardu 3 ), da grem lahko z njim z motorjem, kolesom. Zato je recimo 3-4kg še sprejemljivo .Teža je kar precejšna, so pa zraven vsi klini, plahta, notranji del, vrvice... Pa to je resen šotor, ne neka qechua varianta (ki smo ga sicer imeli, tistega za 4, samo za en 14 dnevni dopust, in ga takoj prodal naprej). Tudi naš družinski šotor za 4-5 oseb ima cca 20kg.
Mogoče poglej še Ferrino, mislim da jih imaš v Igluju. Imajo te manjše potovalne variante, tudi za 3.
S triciklom bi šlošotora za 3 ne boš peljal s kolesom
S težo 3.5 kg in še manj jih imaš en kup. Tako da, res ne vem, kje je težava.šotora za 3 ne boš peljal s kolesom
Vzami to pa mir:Razumem, samo ne iščem družinskega šotora, ampak šotor za dva (no, po standardu 3 ), da grem lahko z njim z motorjem, kolesom. Zato je recimo 3-4kg še sprejemljivo .
Ferrino sem gledal, vendar mi niso padli v oči, oz. so še dražji od ostalih dveh.