Astra classic

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Pri Astri (letnik 1996) v sredinske šobe ni mogoče voditi toplega zraka. Lahko so samo zaprte, ker pri -5 in nižjih temperaturah kaj malo pomaga, ker niso povsem zatesnjene.

Meni je tudi pri katri pihalo ven pri luknjah/kljukah, tako da bom sklepal da so vsi renaulti crap?

Mat prisega na cliote, zdej trajba že tretji model zapovrstjo, jaz ga pa nebi imel nikoli. Ni prostorn, stane isto, vleče nikamor, krožnico obračanja ima samo šleper slabšo (pa je clio manjši avto kot pro ceed), opreme ima pol manj, itd...denarja isto. Aja pa še grd je.

Skratka sam imam Pro Ceeda. Sem zadovoljen. Mi je kot prvo lepši od Astre (stvar okusa), ponuja šit load vrst oprem in kot zadnje ni Opel
evil.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Kvaliteta?
Včasih je bla recimo tule mazda 323 prva, pa že dolg ni več. Audi pa recimo nikol ni bil pa tud ne bo.

Se opravičujem, ampak, a mi razložiš tale stavek, sploh 2.del stavka, plizz?
rolleyes-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem mel spačka pa je pihalo tudi od spodaj.
Drugače pa je bilo vprašanje zakaj sem nemiren v kii in ne da je crap
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Očitno je Kia uber alles
smile-1.gif

Problem je samo k je treba korejca prodat...recimo MPC je 10 jurjev, če ga hoces cez pol leta prodat, ti več k 6-6,5 jurjev živ bog nebo dal.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Očitno si dober trgovec in si raje zmišljuješ, kot da bi povedal resnico. Nazadnje ko sem preverjal so tele nove kie kar dobro držale ceno. Pri rabljenih avtomobilih kar dobro velja zakon ponudbe in povpraševanja. Po avtu kot je ceed pa je kar veliko povpraševanja. Prodajni rezultati pravijo, da je najbolje prodajan nov avto v Sloveniji. Za opla pa ne slišim tako dobrih novic. Sicer pa, komu boš pa prodal astro classic, če pa že nove nihče noče?

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Očitno je Kia uber alles
smile-1.gif

Problem je samo k je treba korejca prodat...recimo MPC je 10 jurjev, če ga hoces cez pol leta prodat, ti več k 6-6,5 jurjev živ bog nebo dal.

Za astro classic bos pa 11 jurjev dobil po pol leta?
hysterical-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Kaj ti ni jasno?

Ni mu jasno da je Audi crap
grin1.gif

malo heca

Ja to, ja !!! Vidm, da se ti hecaš, on pa se morda ne in zato potrebujem razlago.

Če pa je to mišljeno tko, da je audi crap, pol pa predlagam, da se vozi izključno v astrah in kiah ...
rolleyes-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Očitno je Kia uber alles
smile-1.gif

Kdor kupuje avto za pol leta, kupi rabljenega. Nakup novega avta se ne izplača, če ga ne misliš imeti vsaj 5 let.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Hm... zakaj bi ga čez pol leta prodajal?
Katerkol avto mislim, ne samo Kio.

In tud če bi kupoval rabljen avto (spet katerikoli) bi pričakoval konkretno nižjo ceno od novega.
Ker če ne smo spet tam - daš dva jurja zraven pa maš...
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Čist tko, Kia je bil tretji model aprila po prodaji, najbrš je pa od januarja res best seller.

O ceni rabljenih pa brezveze govort, počakmo 3-4 leta
smirk-1.gif
) oz ker jim bodo dok. stroški servisiranja pr pooblaščenih serviserjih. Če je že redni na 15.000 okol 200€, kolk bo šele pol.

Kar posledično pomeni ,da bo teh avtov k listja, cena pa nikakva. Upam da se seveda motim. Jst oesbno da nabavim Ceeda, ga bi mel dokler ne crkne
grin1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Cliotov je še več kot listja in trave pa še vedno kar dobro držijo ceno.

Aja ceedi bojo po 3-4 letih še vedno v garanciji, stroški rednih servisov gor ali dol. Vredno zlata pri prodaji rabljenega voza.

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Morš brat tisto kar sem napisal, ne tisto kar se tebi zdi, da sem morda mislil.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Očitno si dober trgovec in si raje zmišljuješ, kot da bi povedal resnico. Nazadnje ko sem preverjal so tele nove kie kar dobro držale ceno. Pri rabljenih avtomobilih kar dobro velja zakon ponudbe in povpraševanja. Po avtu kot je ceed pa je kar veliko povpraševanja. Prodajni rezultati pravijo, da je najbolje prodajan nov avto v Sloveniji. Za opla pa ne slišim tako dobrih novic. Sicer pa, komu boš pa prodal astro classic, če pa že nove nihče noče?

Govorim ti izpred izkušenj in odkupa izprede par meseci.
Ne vem od kje ti ideja da noben nove noče ali rabljene, namreč avtov se je prodalo zelo veliko.
Kia je imela ZELO velik tržni delež ob izidu Pro Ceeda, tega nisem zanikal nikjer.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Očitno je Kia uber alles
smile-1.gif

Za astro classic bos pa 11 jurjev dobil po pol leta?
hysterical-1.gif

Niti ne, ampak 8 jurčku bi pa dal do starosti enega leta.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Cliotov je še več kot listja in trave pa še vedno kar dobro držijo ceno.

Aja ceedi bojo po 3-4 letih še vedno v garanciji, stroški rednih servisov gor ali dol. Vredno zlata pri prodaji rabljenega voza.

Jah ne vem, če gledaš strogo MPC majo pol k. ceno. No nima veze bomo vidli. Žal pa garancija ni vse, je ne rabim če dela tako kot mora, kar bomo pa spet vidl čez čas
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Očitno je Kia uber alles
smile-1.gif

Kdor kupuje avto za pol leta, kupi rabljenega. Nakup novega avta se ne izplača, če ga ne misliš imeti vsaj 5 let.

Bi se strinjal, če nebi imel vsak mesec nekaj primerov ko delamo odkupe vozil mlajše od enega leta, pa ne mislim sedaj rentacarja in operativcev.