Astra classic

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
ksz:

Jaz sem pri svojem iztisnil še đabe park senzorje, gumi-tepihe, prvi servis + obvezno in kasko je za cel čas leasinga 50% off (imel sem 0 bonitete
redface-1.gif
delil kupončke kot bombončke)

senzorji so vredni cca 150€ max te katere kia vgrajuje, tepihe dobi vsak [censored] zraven, obvezno opremo tudi, prvi servis na 1500km tudi, obvezno pa kasko cenej imajo pa vse leasing hise ceneje v trajanju leasinga.

Torej, baš ne vem kaj spet nisi dubu,ker tukaj je enostavna matematika.

nabavna je toliko, recimo 10 jurjev
zalsuzit je nekaj treba.

Zdej pa, lahko prodas avto stranki za 11.500, pa ji das gratis park senzorje, navigacijo, smucke, pa čelado.
Lahko ji pa avto prodas za 10.500 in čao.

darwin

Majstr
17. avg 2007
592
369
63
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Včasih se je bolje kdaj pa kdaj kvalitetno zapeljati tudi na servis, kot pa se non-stop voziti za v [censored]. Kvaliteta ne pomeni vedno čim manj okvar in tega lastniki korejskih rikš nikoli ne bote razumeli. Seveda da vam nič ne crkuje, če pa je tehnika in oprema na nivoju 20 let starega nemca.

Za referenco res navajam SiOL-ov portal, pa bom zaradi tega svojo trditev oblikoval takole, da se mi zares zdi zelo zanimivo, da je v Sloveniji Kia auto start&stop sistem predstavila prej, kot pa über alles Audi.
Verjetno je bilo tako tudi na globalnem trgu, ampak se mi ne da brskati za viri.

In da, tudi meni se zdi ceed neprimerno boljši avto od astre classic. V tem razredu je za nekoga, ki mu je razmerje med ceno in produktom pomembno, ceed verjetno res best buy.

Uspešen nakup in varno vožnjo!

Ne vem, meni pri suzukiju niso nič od tega ponudili. Prav tako mat pri cliotu ne.

Kolega pa vem da se je moral za Ceeda prav potruditi, da je izsilil 30% skonto na kasko in obvezno.

Spet verjetno odvisno kako ima avtohiša/oz leasing hiša zmenjeno z zavarovalnico.

Tepihe pa tudi dobiš tiste ki so v avtu, gumijastih pa ne.

Se pravi če si tiho dobiš osnovo (v mojem primeru za 12k), če pa malo pojamraš ti pa še en kup namečejo zraven. Trgovci, sej ej za zastopit.

Poznam še nekoga s pro_ceedom ki je dobil od tega kar imam jaz 0.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Ne vem, meni pri suzukiju niso nič od tega ponudili. Prav tako mat pri cliotu ne.

Kolega pa vem da se je moral za Ceeda prav potruditi, da je izsilil 30% skonto na kasko in obvezno.

Spet verjetno odvisno kako ima avtohiša/oz leasing hiša zmenjeno z zavarovalnico.

Tepihe pa tudi dobiš tiste ki so v avtu, gumijastih pa ne.

Se pravi če si tiho dobiš osnovo (v mojem primeru za 12k), če pa malo pojamraš ti pa še en kup namečejo zraven. Trgovci, sej ej za zastopit.

Poznam še nekoga s pro_ceedom ki je dobil od tega kar imam jaz 0.

V vozilu iz fabrke ni nobenih tepihov, tako da das notri ali itison ali pa gumo, ...

Vse je tako kot sem ti zgoraj opisal...govorim ti striktno iz izkusenj.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Vse je odvisno kako ocenis stranko....

Nekomu je vseeno za te malenkosti, je vazna le cena...nekdo bo pa cist zapel k mu boš rekel "zimske gume gratis" .... a ubistvu je pač nekaj manj popusta.

Dober trgovec oceni stranko kar hitro
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Vse je odvisno kako ocenis stranko....

Nekomu je vseeno za te malenkosti, je vazna le cena...nekdo bo pa cist zapel k mu boš rekel "zimske gume gratis" .... a ubistvu je pač nekaj manj popusta.

Dober trgovec oceni stranko kar hitro
wink-1.gif

To se pa strinjam. Sem šel samo pogledat, še preden sem se dobro obrnil sem se že testno peljal in podpisal
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Idealna stranka, čim gre na testno vožnjo, clovek ze začne sanjariti in se hitro odloči za nakup.

Vsekakor pa upam da bos zadovoln pa da bo dolgo delal, ne glede na znamko
wink-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
še ne dolgo nazaj si moral pri astri classik doplacati elektricne prednje sipe, rocno klimo, radio, centralno zaklepanje, nastavljiv voznikov sedez in podobne neumnosti, ki jih ima clio storia ze serijsko. po tistem ceniku se je potem izenacila z aktualno astro. pri oplu zgoraj delajo eni veliki bizgoti.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uf, to je pa res že star model. Ok, sej avto je nov, kar pač odtehta svoje, zdej pa odvisno kaj pričakuješ.

Pa ne da jih je toliko ostalo na zalogi do zdej?

Dvomim da je avtomobilov ostalo, materiala za sestavit pa,...in so naredili XXX stevilo vozil recimo, dali boljso ceno kot je drugače....in avti so se prodali zelo hitro.
Nekaj malega je še na voljo po teh cenah, kaj dosti pa ne...po zakljucki te akcije, bodo pa spet redne cene.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
to pa ne vem, vem da začetek so imeli močan, sedaj pa se je ustavilo....saj kukr smo zadnjic čekirali številke.

Ampak ne trdim za zagotovo, nisem poslušal v celoti sestanka
grin1.gif