Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Pazi, pazi. Vsak te lahko ukrade. Kadar koli. Najbolje da kar s kolom hodiš spat, da ti ja ne bo kdo kaj ukradel. Nekaj, kar si s tako muko spraskal slupaj. Najbrž je tu razlika med nama - jaz nimam takih težav pri pridobivanju denarja (preberi moj post o trenjih, ki ti je dokazal, da nekaj ipak vem - to je tisti, na katerega nisi več odgovoril, ker bi pač bilo treba priznati, da nekaj vseeno vem- to pa ne zmoreš več, kaj ne?), pa se zato okoli denarja ne sekiram 24/7.
Veš, življenje je prekratko, da bi se žrla zaradi takih oslarij. Ti se pa kar daj. Kot rečeno - tuji kur.ci so vedno dobrodošli.
Odličen govor. Daj ga še v živo predvajaj trafikantu, če si upaš.
...
Ne bo treba.
Mu bo sodišče zelo natančno razložilo situacijo.
Pa verjetno še njegova žena in otroci, ki jih ne bo videl nekaj let (to mu je zdaj že itak jasno). Vmes bo pa njegova družina trepetali pred vsakim, ki se bo peljal mimo (krvna osveta.press).
Verjetno mu bo še prekmalu jasno, da njegov mesarski pristop k problemu ni bil najbolj optimalen.
Da bi bilo verjetno veliko bolje, če bi - namesto s kolom - v trenutku, ko je zagledal glavo raje pritisnil na gumb kakšne gasilske sirene.
Še tretjič - vi kar mahajte. Jaz vas ne bom ustavila. Po vaših delavnicah tudi ne hodim (zato bom bolj težko dobila s kolom po glavi). Zato mene osebno vaša odločitev ne bo prizadela.
@alkoholnega genija - kako to, da se spet spravljaš samo name? Kako to, da cifri (oba zastopava enako stališče) ne dopoveduješ, da je neumen in da naj počaka še par let, da bo pametnejši? Nimaš jajc, šleva?
Ne, ne bo bolje - tudi čez par let ne boš imel nič več jajc, kot jih "imaš" danes.
Moje sožalje.
(tvoji ženi.press).
Da ne pozabim - daleč največ pokradejo tisti, ki so dovolj spretni, da jih folk ne opazi (oz. za katere je folk prepričan, da so najbolj pošteni). Zato ti kar veselo udri na one, ki so ti sunili pol šalce kave. (bodo ostali imeli več miru
Nazadnje urejeno: