Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Nisem nek, ki bi tečnaril za vsako stvar, vendar v tistem trenutku ko ravno tega ne potrebuješ, ti pride ena taka ženska, ki ima izobrazbo na stopnji nule in mi tam govori, da pač ona dela, da drugače ne gre.
No če si že to povedal povej še kaj ti je bilo.Citat:
Uporabnik Aki1 pravi:
Pridem danes na urgenco, v sobi kjer se ponavadi javiš in opišeš kaj se je zgodilo, nikjer nobenega.
Zdraven stoji zvonec, iz sosednje sobe pa se sliši smeh in klepet. Pozvonim, nikjer nobenega, ponovno pozvonim, spet nikjer nikogar, nato eno minuto držim zvonec, pride tečna ženska in mi reče "ja kaj zvonite, sej slišm".
Halo, na okencu kjer 24/7 cel teden, lahko nekdo pride, nikjer nobenega??
Nato pa mi ta ista gospa reče, da kaj se bunim, da jaz nisem nujni primer.
Na vprašanje, ali je potrebno umreti da bo kdo reagiral pa mi odgovori pritrdilno?
Komu se lahko še pritožim, ker mi je ta ženska dobesedno pojedla nekaj živcev, zajebava se s sodelavkami, medtem ko nekdo čaka na pomoč.
Ne rečem vsi klepetamo na šihtu, vendar ko nekdo pozvoni, je verjetno nujno, ne pa ker nekdo prodaja krompir in ga zanima če ga kdo potrebuje.
Ima kdo podobnje izkušnje?
Lp
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:
Pa še upoštevaj da je plača sestre, ki je tam zaposlena brez hrane in potnih stroškov 550.-700€...
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Hanzi, vem da si hujši primer kot jaz, vendar bom povedal še mojo zgodico. Težave z želodcem imam že najmanj 20 let. Moja prejšnja zdravnica mi je vedno predpisovala rupurut. Bolj kot sem kravi pojasnjeval, da me ne hebe kislina pač pa rane na želodcu, bolj je baba predpisovala rupurut. Kasneje je doživela nek mimosun in mi rekla, da če nisem zadovoljen z rupurutom, lahko kupujem! gastal (praktično isti šmorn kot rupurut, le da ga dela pliva).
Kar se urgence tiče. Lani sem dobil v oko tujek (pač, na sprehodu sem v glavo kasiral pesek izpod koles nekega motorista). Na urgenci sem pišel relativno hitro skozi (cca pol ure, kar je relativno hitro), dobil sem napotnico za očesno kliniko, tam sem pa čakal debelih 5 ur. OK, sej razumem, da je bila nedelja in na delu le ena zdravnica, vendar to ne opraviči čakanja 5 ur. V tem času je infekcija očesa lahko že kritična!